@smox za “ciepło” mu nie jest, mam drewnianą podłogę + panele podłogowe, do tego “ciągnie” od nich i mam zimne powietrze wiec jest optymalnie. Mam do tego wiatrak z przodu i z tyłu, przepływ powietrza jest prawidłowy.
Sam jestem wyznawcą Samsunga ale różnica pomiędzy tym dyskiem który proponujesz a tym który proponuje ja jest taka:
1.Pamięć Samsung: 3D TLC V-NAND vs GoodRam: MLC NAND (moim zdaniem lepsze kości)
2.Samsung TBW 150 vs GoodRam TBW 600 - więc Samsung idzie na na łatwiznę i jak na taka firmę taki wskaźnik TBW to porażka
3.Samsung jest droższy.
4.Samsung daje 10 lat gwarancji a GoodRam 5 lat. Niby to lepiej ale zużycie czyli właśnie TWB nie zostawia złudzeń.
Podsumuje tak obecnie nie kupiłbym Samsunga niestety bo lubię ta firmę.
Będzie u mnie mała choinka, idą do mnie 2x Corsair AF120 120mm Quiet Editionz niebieskimi ledami i będą idealnie pasować do tego co mam w budzie. Po zamontowaniu dodam zdjęcia, @apg2312 nie żebym marudził , ale możesz przenieść posty z poprzedniego posta?
Wybacz jakość, ale robiłem na szybko i tylko sprawdzałem. Założyłem Te dwa Corsair’y na przód i Zalman’a na tył, pod molex’a wyciągnąłem całkiem bo u mnie komp stoi w pokoju i dziecko śpi więc u mnie cisza to podstawa, “skręcam” w UEFI do ~800 RPM i cisza jest
Popieram Twoje zdanie cisza w kompie to podstawa
Dwa takie wiatraki mam jeszcze na górze obudowy do wyciągania powietrza.
Mam je od około 1,5 roku i nadal jestem zadowolony (bardzo fajne delikatne podświetlenie)
i myślę, że Ty też będziesz
Może po prostu @Junx używasz złych słuchawek? Ja naprawdę nie widzę potrzeby jakiś zmian, bo dźwięk w Realtek HD Audio całkowicie mnie zadowala. Zmieniam tylko Efekt dźwiękowy na Rock lub Łagodny i gitara. Od lat używam słuchawek PHILIPS SBC HP195 i lepszych nie potrzebuję. Są lekkie, wygodne i mają świetny dżwięk.
Próbowałem kilka rodzajów słuchawek i żadne mi nie odpowiadały. Ostatnio córka kupiła mi słuchawki z mikrofonem Hiro Omega Virtual Surround 7.1. Tragedia, używam ich tylko jak potrzebuję mikrofonu.