Nowa wersja moda nazwana MYSTERY 2.0 wersja gry 1.5.10
Mod nadaje modzie ponury, smutny wygląd. Zmieniono praktycznie całą szatę graficzną pierwowzoru. Otrzymujemy globalną modyfikację na wzór MISERY 2.0 do CoP.
Jestem w szoku! Mod działa na moim sprzęcie na max. ustawieniach i pełnym oświetleniu dynamicznym. Zero przycięć, zatrzymań i wylotów. Mod jest po prostu śliczny. Zainstalowałem go tak, z ciekawości i nie spodziewałem się, że tak będzie. Mod po dodaniu pliku localization.ltx i standardowych zmianach jest po polsku.
Polecam go szczególnie nowym graczom, poznającym dopiero tą grę.
@smox, ale który opisujesz mod - od @Junxa, czy od @czernobyl10? Patrzyłem na te dwa linki, ale oba ciągną cienko. Pierwszy po 160 kB/s, drugi 8 kB/s (ten rwie połączenie). To trochę przydługo. Jest jakiś sprinterski link?
@ Metek58: To jest ten sam mod, tylko, że nie dodałem linków do 1-go. postu. Mnie aktualnie na forum nie mam bo mam dużo roboty w domu, ale od września wracam na forum jak i do modowania Stalkera
Na razie masz torrent idzie na full u mnie, czyli 1,1 mb/s.
Czy jest jakiś add-on na bronie,artefakty,pancerze, upgradey,questy do mistery 2.0 . Jeśli nie ma to czy ktoś mógłby przenieść te rzeczy z Zewu do Czystego nieba ?
Raczej nie ma i nikt się nie zajmie takimi rzeczami, modów do CS jest mało, polecam ci przerzucenie sie na SoC tam masz wszystkiego do wyboru do koloru