My tu sobie gadamy, a pytalskiego wcięło.
I jaki wybór @PainChiller ?
My tu sobie gadamy, a pytalskiego wcięło.
I jaki wybór @PainChiller ?
Zobaczę najpierw Artefakty śmierci, i zapoznam się z tym i owym. jutro sprawdzę jak to wygląda, ale z opisu wyniki że możę być ciekawie ![]()
Tak w 7.63 po oddaniu zadania, pozdrawiamy powinnościowych bojców ![]()
![]()
Wybaczcie że piszę posta pod postem, ale…
@cichy wytłumacz proszę gdzie trzeba plecy sobie wyrobić,aby dostać małą rólkę w 7.63? Ja nawet za zombiaka mogę robić, ba nawet za snorka
I dodatkowa zaleta: Gracze będą mogli z satysfakcją napisać: ubiłem Gorodeckiego! ![]()
![]()
@Anton, nazwisko Gorodecki pasuje do Stalkera. Jeżeli chcesz, to zmienimy nazwę jednej postaci na Gorodecki w Tajnej drodze.
Poważnie? bo ja też mówiłem poważnie. Dziękuje pięknie @smox
Anton a dlaczego od razu ubiłem
, może wyleczyłem i się zaprzyjaźniłem z Antonem Gorodeckim
.
No… opcje są różne
Naprawdę byś mnie uleczył? Szacunek!
Innego snorka albo zombiaka to od razu do odstrzału ale jak by się pojawił Anton to pewnie trzeba by mu pomóc, może doktor bagienny albo jakiś elixir z anomalii, dali byśmy radę
. Pozdro
Swoją drogą to ciekawy pomysł aby umieścić nicki Forumowiczów w modzie (oczywiście te pasujące do koncepcji STALKERA/moda). Jak wy to widzicie?
Będziesz @Anton stalkerem, ale kariera stoi przed Tobą otworem. Kto wie, może w kolejnych spolszczeniach awansujesz🙂
Pomysł jest dobry, tylko nicki muszą pasować. Gorodecki świetnie pasuje, ale smox już nie.
3 minuty temu, Anton Gorodecki napisał:
Swoją drogą to ciekawy pomysł aby umieścić nicki Forumowiczów w modzie (oczywiście te pasujące do koncepcji STALKERA/moda). Jak wy to widzicie?
Moja rola była by trochę monotonna, ciągle przykuty do jakiegoś wyra i na lekach cały mod. ?:wacko?
Teraz się będę pół dnia zastanawiał jak awansować… może zacznę od dobrej kawy i koniaczku dla tłumaczy ![]()
2 minuty temu, Anton Gorodecki napisał:
Teraz się będę pół dnia zastanawiał jak awansować… może zacznę od dobrej kawy i koniaczku dla tłumaczy
Bez “wazelinki” prosimy.
Z tym awansem, to oczywiście żart. By nie było niedomówień, zrobimy Cię od razu Generałem.
W sumie w 7.63 występują też stalkerzy z ksywkami: Napoleon, Szperacz, Szwed etc.
@smox żarcik doceniam ![]()
To by było dobre. Godlike daje Ci zadanie, robisz je. Wracasz za kilka dni a on zapomina, że Ci je dał i nie dostajesz nagrody ![]()
Niektórzy z autorów modów np. Zaurus, są na naszym forum. Inni o nim wiedzą i mogą tu zaglądać nawet bez rejestracji. A i nasi forumowicze, też uczestniczą w rus forach. A już w kilku modach były nicki naszych najaktywniejszych forumowiczów.
To może być czysty przypadek, ale niezbadane są wszystkie drogi Zony
.
Ale dawanie w ramach zasług, nicków forumowiczów postaciom z moda, nie jest dobrym pomysłem. Chyba w pierwszej wersji Czasu sojuszu tak było. Wyglądało to tragicznie. Szczególnie gdy w dialogu, nicka trzeba było odmieniać.
13 minut temu, kondotier napisał:
Ale dawanie w ramach zasług, nicków forumowiczów postaciom z moda, nie jest dobrym pomysłem. Chyba w pierwszej wersji Czasu sojuszu tak było. Wyglądało to tragicznie. Szczególnie gdy w dialogu, nicka trzeba było odmieniać.
@Kondotier, pisałem przecież, że nick musi pasować do klimatu Stalkera. Dlatego w żadnym spolszczeniu nie ma np. smoxa, czy metka58. Natomiast Gorodecki spełnia ten warunek.
Mój wpis miał czysto akademickie podejście do tematu. Nie należy go wiązać z jakimikolwiek czynnościami w rzeczywistości. A że czasem wystąpi zbieżność nicka z forum, z nickiem w modzie? Samo życie.