Za każdym razem wyrzuca mnie do pulpitu bez loga gdy próbuję zdać zadanie Barmanowi na zabicie pijawki.Nawet na nowo zainstalowałem moda…
Już sobie poradziłem dzięki @Cichemu, który wskazał mi abym zainstalował podstawkę rus na to moda i problem zniknął. Gram dalej. Mam tylko pytanie: co trzeba zrobić, aby celownik podświetlał się gdy najedzie się na wroga czy przyjaciela. W tym modzie jest to wyłączone i człowiek nie wie czy to wróg, czy sojusznik.
Prosím o informaci o instalaci.Ten soubor “Oficjalny pakiet tekstur” s názvem olr sky se má vložit kde?Přímo rozbalit do textures nebo do textures/sky.Děkuji
Plik olr sky.rar musisz wypakować do folderu gamedatatexturessky. Zastępujesz oryginalne pliki. Nie sprawdzałem tych tekstur, jeśli jednak nie będziesz z nich zadowolony - zanim zastąpisz pliki zrób kopię folderu sky, zawsze będziesz mógł go przywrócić.
Wygląda na niewłaściwie zainstalowany mod, być może nie wszystko się wypakowało?. Z loga wynika, iż brakuje pliku czcionki: ui_font_graffiti19_russian_cent.ini .Gra próbuje wystartować, ponieważ config wykorzystuje wskazany plik, który powinien być w katalogu gamedatatexturesui. Jeśli pliku brakuje - poproś osoby grające w moda o podesłanie - w przeciwnym razie instaluj jeszcze raz.
Ponowna reinstalacja nic nie dała- a jestem pewien, że zainstalowałem poprawnie. Możliwe, nawet że skoro nie ma tego jednego pliku to się później okaże, że brakuje mi jedną czwartą moda. Ech, nie chcę mi się tego robić, ale wygląda na to iż będę musiał jeszcze raz wszystko pobierać… Jak skończę to dam znać- może ktoś kiedyś będzie miał podobny problem to będzie wiedział co wtedy zrobić.
EDIT:
Poszło! Pobrałem moda drugi raz i teraz jest wszystko ok.
Wylot bez loga, wersja rosyjska 1.0006. Na polską też próbowałem i to samo. Może to wina grafiki, chociaż wątpię, bo Paradise Lost Mod działa normalnie. Stary plik user.ltx usuwałem.
Już działa, zainstalowałem jeszcze raz. Tylko czekać na spolszczenie, chociaż słyszałem, że w internecie krąży wersja ENG.
Screeny wyglądają świetnie, przypomina się stary, obiecywany w 2003 roku S.T.A.L.K.E.R.. Są jakieś wieści na temat angielskiej wersji gry? Bo z rosyjskim u mnie kiepsko, obok angielskiego w szkole był tylko niemiecki naturlich
Mam problem po odpaleniu od razu dostaję bug trapa i prawdopodobnie winowajcą jest xrCore.dll
XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module “D:Program FilesTHQS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylbinxrCore.dll” at 001B:0065CC85, xrDebug::backend()+165 byte(s)