Brak słów, wywaliło mi wszystkie zapisy
Mam pytanie. Ponieważ przed chwilą zrobiłem tą “misję” z tym stalkerem w komnacie ropuchy. Jeżeli ktoś wie, to co k**wa było, to niech mi powie. Nie mam absolutnego pojęcia co miało to coś symbolizować. W ogóle nie wiem jak to nazwać : /
Ta bo ktoś pamięta o co ci chodzi.
Weź daj jakieś konkretniejsze info albo filma z yt to ci wyjaśnimy
Taki mały zielony ludzik? To jakby retrospekcja we wspomnieniach. Jeszcze podobni dadzą Ci popalić w przyszłośći. A można to ich działanie potraktować też jako przewodnictwo.
Troszkę z lenistwa narobiłem sobie problemów w modzie. Zamiast biegać jak Bozia przykazała to jeździłem sobie samochodami. No i jednego razu przejechałem jakiegoś npc koło baru. Po powrocie z Jantaru wszyscy do mnie strzelają. Czy można jakoś naprawić relacje czy od razu szukać właściwego sejwa?
możesz spróbować poniższego sposobu:
< base_url >/applications/core/interface/index.html
Nie zapomnij o stworzeniu kopii zapasowej pliku game_relations.ltx
Znam tę metodę, jednak nie mam nigdzie pliku game_relations.ltx. Próbowałem nawet kopiować z innych wersji i wywala grę. Czyli chyba jednak cały Jantar od nowa ![]()
Godzinę temu, Sasq napisał:
Znam tę metodę, jednak nie mam nigdzie pliku game_relations.ltx. Próbowałem nawet kopiować z innych wersji i wywala grę.
Musisz rozpakować archiwa gry żeby go uzyskać. A plik z innych modów na pewno nie będzie pasował.
Witam , robię misje związaną ze zdobyciem prototypów jeden znalazłem w miasteczku Świetlisty Promień aka Dead City . Kolejny jest w labie x18 ale nie mam kodu , miałem przerwę od grania dobre 10 dni i już nie pamiętam czy dostałem go od naukowców czy nie ale nie przypominam sobie aby go otrzymał od nich . Jeśli ktoś pamięta w jakich okolicznościach się go otrzymuje będę wdzięczny A jeśli nie to się mówi trudno zaczynam grę od nowa. EDYTUJĘ TEN POST ponieważ jestem zapominalski jednak dostałem kod od naukowców heh
pobrałem Oblivion Lost Remake 2.5 fix 46 ze strony i jestem naprawdę mile zaskoczony. Wyloty tylko z powodu przepełnienia pamięci przy długim graniu. Nie ma wylotów Fatal Error. W sumie to cała odrębna gra a nie mod, zdecydowanie polecam. Tak winny wyglądać mody a nie jak jakaś kupa co rusz wyskakująca na pulpit.
Mam w jantarze zadanie żeby znaleźć artefakt grawitacyjny dla profesora, tyle że ja go nie mam.
Przepis i artefakty mam, które są wymagane do wytworu, ale ni cholery nie wiem co to hybrydyzator i gdzie go zdobyć , a jest on potrzeby do wytworzenia silniejszego artefaktu grawitacyjnego.
Z góry dziękuje za pomoc.
< base_url >/applications/core/interface/index.html
28 minut temu, tom3kb napisał:
Dzięki, ale nic tutaj nie ma o tym ;/ nawet ctrl+f nie znalazł tego czego szukam
to chodzi chyba o Transmutator Artefaktów, dostajesz go w nagrodę od Barmana po misji co szedłeś do x18.
A jak nie masz odpowiednich artów jak coś to w Barze w budynku szkoły Czystoniebowiec może tworzyć te artefakty.
Ale potrzebne arty możesz też znaleźć na Kordonie albo Wysypisku.
@edit.
mam taką sytuację, z jednej strony mówią bym nie grał bo wywala gre i inne nie wiadomo jakie dziwoty się w tym dzieją, a z drugiej strony chciałbym zobaczyć fabułę.. poradźcie coś :v
Może w oblivion lost remake zagraj bo jest grywalny do końca
po pierwsze pisz w temacie bo zakładam, że o tego moda ci chodzi.
Mod jest spoko, ma trochę wad, możliwe są wyloty ale da się go spokojnie ukończyć.
Ja przeszedłem go gdy został jedna z wcześniejszych wersji (fix 3 teraz to fix 19) ale w temacie znajdziesz wiele opinii grających.
No i teraźniejsza wersja jest mocno poprawiona, wiadomo, błędy i wyloty mogą się przytrafić ale podejrzewam, że jak ewentualnie coś się przytrafi to zmniejszysz trochę opcje w problematycznych momentach i gitara.
Z mojej strony - obecnie posiadany przeze mnie “sprzęt” nie może być nazwany nawet ziemniakiem, bo była by to obraza dla prawdziwych ziemniaków No i na takiej starej cegłówce grałem ostatnio w OLRa chyba 2 czy 3 miesiące temu - moda przeszedłem i nawet jednego wylotu nie było. Także jak wrzucisz wszystkie najnowsze fixy, to chyba będziesz się musiał celowo starać o to, żeby zaliczyć crash do pulpitu.
Czy jest spawner do OLR 2.5 Fix 19 ?