Oblivion Lost Remake 2.5

Brak słów, wywaliło mi wszystkie zapisy

Mam pytanie. Ponieważ przed chwilą zrobiłem tą “misję” z tym stalkerem w komnacie ropuchy. Jeżeli ktoś wie, to co k**wa było, to niech mi powie. Nie mam absolutnego pojęcia co miało to coś symbolizować. W ogóle nie wiem jak to nazwać : / 

Ta bo ktoś pamięta o co ci chodzi.

Weź daj jakieś konkretniejsze info albo filma z yt to ci wyjaśnimy

Taki mały zielony ludzik? To jakby retrospekcja we wspomnieniach. Jeszcze podobni dadzą Ci popalić w przyszłośći. A można to ich działanie potraktować też jako przewodnictwo.

1 polubienie

filmik 38:00

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=t0ChmIAFsmk

Troszkę z lenistwa narobiłem sobie problemów w modzie. Zamiast biegać jak Bozia przykazała to jeździłem sobie samochodami. No i jednego razu przejechałem jakiegoś npc koło baru. Po powrocie z Jantaru wszyscy do mnie strzelają. Czy można jakoś naprawić relacje czy od razu szukać właściwego sejwa? 

możesz spróbować poniższego sposobu:

< base_url >/applications/core/interface/index.html

Nie zapomnij o stworzeniu kopii zapasowej pliku game_relations.ltx

1 polubienie

Znam tę metodę, jednak nie mam nigdzie pliku game_relations.ltx. Próbowałem nawet kopiować z innych wersji i wywala grę. Czyli chyba jednak cały Jantar od nowa :neutral_face:

Godzinę temu, Sasq napisał:

Znam tę metodę, jednak nie mam nigdzie pliku game_relations.ltx. Próbowałem nawet kopiować z innych wersji i wywala grę.

Musisz rozpakować archiwa gry żeby go uzyskać. A plik z innych modów na pewno nie będzie pasował.

Witam , robię misje związaną ze zdobyciem prototypów jeden znalazłem w miasteczku Świetlisty Promień aka Dead City . Kolejny jest w labie x18 ale nie mam kodu , miałem przerwę od grania dobre 10 dni i już nie pamiętam czy dostałem go od naukowców czy nie ale nie przypominam sobie  aby go otrzymał od nich . Jeśli ktoś pamięta w jakich okolicznościach  się go otrzymuje będę wdzięczny   A jeśli nie to się mówi trudno zaczynam grę od nowa.  EDYTUJĘ TEN POST  ponieważ jestem zapominalski jednak dostałem kod od naukowców heh

1 polubienie

pobrałem Oblivion Lost Remake 2.5 fix 46  ze strony  i jestem naprawdę mile zaskoczony. Wyloty tylko z powodu przepełnienia pamięci przy długim graniu. Nie ma wylotów Fatal Error.  W sumie to cała odrębna gra a nie  mod, zdecydowanie polecam. Tak winny wyglądać mody a nie jak jakaś kupa co rusz wyskakująca na pulpit.

Mam w jantarze zadanie żeby znaleźć artefakt grawitacyjny dla profesora, tyle że ja go nie mam. 

Przepis i artefakty mam, które są wymagane do wytworu, ale ni cholery nie wiem co to hybrydyzator i gdzie go zdobyć , a jest on potrzeby do wytworzenia silniejszego artefaktu grawitacyjnego. 

Z góry dziękuje za pomoc. 

< base_url >/applications/core/interface/index.html

28 minut temu, tom3kb napisał:

Złota kula - OGSE 0.6.9.2 R2 - poradnik

Dzięki, ale nic tutaj nie ma o tym ;/ nawet ctrl+f nie znalazł tego czego szukam

to chodzi chyba o Transmutator Artefaktów, dostajesz go w nagrodę od Barmana po misji co szedłeś do x18.

A jak nie masz odpowiednich artów jak coś to w Barze w budynku szkoły Czystoniebowiec może tworzyć te artefakty.

Ale potrzebne arty możesz też znaleźć na Kordonie albo Wysypisku.

@edit

1 polubienie

mam taką sytuację, z jednej strony mówią bym nie grał bo wywala gre i inne nie wiadomo jakie dziwoty się w tym dzieją, a z drugiej strony chciałbym zobaczyć fabułę.. poradźcie coś :v

Może w oblivion lost remake zagraj bo jest grywalny do końca

po pierwsze pisz w temacie bo zakładam, że o tego moda ci chodzi.

Mod jest spoko, ma trochę wad, możliwe są wyloty ale da się go spokojnie ukończyć.

Ja przeszedłem go gdy został  jedna z wcześniejszych wersji (fix 3 teraz to fix 19) ale w temacie znajdziesz wiele opinii grających.

No i teraźniejsza wersja jest mocno poprawiona, wiadomo, błędy i wyloty mogą się przytrafić ale podejrzewam, że jak ewentualnie coś się przytrafi to zmniejszysz trochę opcje w problematycznych momentach i gitara.

Z mojej strony - obecnie posiadany przeze mnie “sprzęt” nie może być nazwany nawet ziemniakiem, bo była by to obraza dla prawdziwych ziemniaków  No i na takiej starej cegłówce grałem ostatnio w OLRa chyba 2 czy 3 miesiące temu - moda przeszedłem i nawet jednego wylotu nie było. Także jak wrzucisz wszystkie najnowsze fixy, to chyba będziesz się musiał celowo starać o to, żeby zaliczyć crash do pulpitu.

Czy jest spawner do OLR 2.5 Fix 19 ?