Tytuł oryginalny: R.E.B.O.R.N. Doppelganger 7.63 Platforma: Czyste Niebo 1.5.10/Repack - wersja samodzielna Data premiery: 09.05.2015 r. Autorzy: Reborn Team Autorzy spolszczenia:@smox, @yellow, @kondotier, @metek58
**Szac. długość rozgrywki:**Bardzo duża (do stu godzin gry)
OPIS:
Spoiler
Odrodzony znalazł się na Zatonie w pobliżu tajemniczego teleportu. Co na niego czeka po drugiej stronie? Jakie niespodzianki przygotowuje dla niego Strefa? Tego musicie dowiedzieć się sami, przemierzając drogę Odrodzonego, porzucając wszelkie lęki i wątpliwości.
Odrodzony: Duplikaty cz.1 v7.63 - Odmienne Światy to fabularna kontynuacja linii modów z serii Reborn na platformie Czystego Nieba. Oprócz zmian globalnych i rozgrywki, gracz otrzyma nową fabułę, której akcja zostanie przedstawiona na 62 lokacjach. W przeciwieństwie do poprzednich odsłon produkcja przeszła znaczące zmiany w zakresie oprawy wizualnej oraz nabyła wiele oryginalnych innowacji. Największym atutem Odrodzonego jest nieliniowość i niemalże pełna swoboda działań.
Pozostałe części Odrodzonego w polskiej wersji językowej:
W głównym katalogu gry należy usunąć folder bin oraz patches.
Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem, patchem, fixami oraz spolszczeniem należy umieścić w głównym katalogu gry ze zgodą na zamianę plików.
W przypadku wersji Repack posiadanie podstawowej wersji gry nie jest wymagane.
Chciałem przypomnieć sobie moda bo zacny jest. Niestety linki nie działają. Ściągnąłem z ru stron, ale są bez patcha, fixów i spolszczenie nie działa. Może znaleźliby się też inni ciekawi jego.
Taki duży to podejrzewam, że repack, no to pasuje liczyć, że to wersja, pod którą było robione spolszczenie jak nie znasz ruskiego to je wrzucić i próbować grać. A po paru godzinach wywalić z dysku bo ta seria to niezła schiza i mało kto był w stanie w to grać, a o przejściu to już w ogóle nie mówię
Witam. Uruchomiłem to cudo - wygląda na to, że polonizacja działa. Przeniosłem wszystkie foldery z wypakowanego folder S.t.a.l.k.e.r. - Czyste niebo (wypakowało po rusku) i do tego kilka potrzebnych plików do innego pustego folderu który sobie utworzyłem i uruchomiłem plik reborn build - zaskoczyło i działa. Resztę niepotrzebnych plików skasowałem.
@brix32 , jeżeli chcesz dłużej pograć w tego moda, to zapisuj sobie zadania w zeszycie z opisem o co chodzi. Zadania te nie zapisują się PDA, a że jest ich sporo, to łatwo jest się pogubić.