Offtopic

Wróciłem z wyczerpującej podróży. Ponad 200 km. Dwie przesiadki i nie narzekam na transport kolejowy (ważne, że jadę i podziwiam widoki). Odwiedziłem Tomaszów Mazowiecki i okolice. Było świetnie, ale trochę się nadźwigałem.

Najlepszego"stary" ehhhehehe

Grami to już się zbytnio nie interesuję, ale dziękuję :-o

Wszystkiego najlepszego The Iceman,przedewszystkim dużo gier i modów życze. :smiley:

9 kwietnia to data moich urodzin :mrgreen:

Dzisiaj o godzinie 13:30 czasu polskiego NASA zbombarduje Księżyc.

Więcej info: http://deser.pl/deser/1,97052,7122757,NASA_zbombarduje_Ksiezyc___ogladaj_na_zywo.html

Thx wojtek1000 za namiary.

Nie lubię chodzić do budy, ale cóż, powinni zrobić coś takiego, że wybiera się lekcje, na które chce sie uczęszczać.

I znowu szkoła :-/ Kolejne 10 miesięcy. Ech jak ja jej nie znoszę, bo zamiast uczyć się czegoś pożytecznego dają same głupoty, przynajmniej w moim przypadku. Co o tym wszystkim sądzicie? Bo nie mówcie, że lubicie tam chodzić :slight_smile:

Cześć, dawno Cię nie było. Pojawiło się trochę screenów i gameplayów z CoP.

Witajcie Przepraszam, że przez ostatni miesiąc tu nie zaglądałem, ale mój komputer trafił szlak i dopiero kilka dni temu jako tak doszedł do siebie

Coś, co przypomina wielkie, białe stworzenie zauważono na mapie Google Earth podczas przeszukiwania jeziora Loch Ness. Czy jest to owiany legendą potwór?

Więcej info: gazeta.pl

Przecież to jest statek bądź łódź podwodna (choć kolor może się nie zgadzać) i otaczające go fale. Istnienie Nessie jest jak najbardziej możliwe. Według mnie było to zmutowane zwierze podwodne, ale na pewno nie przetrwałoby całego wieku.

Ludzie głodujcy są nietylko w Afryce, ale napewno w Hiszpanii i wogóle nie trzeba konserwować zywności tylko ją jak najszybciej ją rozdać potrzebującym.

Ja chciałbym wziąć udział w takiej naparzance, a czemu by nie? Świetna zabawa, można się wyżyć, obdarować kolegę pomidorem w twarz, można się poczuć jak kiepski aktor.

Są ludzie, którzy mogliby się poświęcić dla kogoś, nie czerpiąc dla siebie żadnych korzyści.

które i tak podczas transportu mogły by przestać być zdatne do użytku

Każde rozwinięte państwo potrafi dokładnie zakonserwować żywność na czas transportu np. w razie kataklizmu. Poza tym niszczącą się żywność można wykorzystać do dań typu instant.

Moim zdaniem to jest totalny idiotyzm. :-x

Pewnie uznacie mnie za dziwaka, bo ludzie w afryce głodują. Ja chciałbym wziąć udział w takiej naparzance, a czemu by nie? Świetna zabawa, można się wyżyć, obdarować kolegę pomidorem w twarz, można się poczuć jak kiepski aktor. To że ludzie w afryce głodują, to nie wina gnijących pomidorów, które i tak podczas transportu mogły by przestać być zdatne do użytku.

Jedzenie marnuje się to pewne, 40 tys. uczestników to trzeba dużej ilości tych pomidorów, a ludzie głodują w Afryce i też popieram Elvisa , że takie to głupota. Niech się na kamienie rzucają. Mój tata często mi mówił:“Liczba głupców wzrasta” i się niestety zgadzam. Ludzie z tej głupoty to już wymyslają rózne dziwne rzeczy. A potem mówią, że jedzenia nie ma i ludzie głodują. Gdzie tu logika.

Gdybym był na miejscu krajów ubogich, wcale nie wymagałbym żywności wysokiej jakości. Poza tym te pomidory były kiedyś dobre. Jestem przeciwny takim zabawom.

Ale oni się rzucają takimi niezbyt nadającymi się do spożycia pomidorami dlatego się z nich taka papka robi jak by to były takie jak w sklepie to Boże broń.

Ponad 40 tys. osób wzięło udział w dorocznej fieście pomidora - “La Tomatinie” - w hiszpańskim Buniol. Na sygnał z miejskiego ratusza uczestnicy fiesty rozpoczęli szaloną walkę na pomidory.

Więcej info: [gazeta.pl](http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6967517,Rozpoczela_sie_trzydniowa_bitwa_na ____ pomidory.html?skad=rss)

A dzieci z Afryki głodują. To przykre.

No poatrz a moje wszystkie sa bez jedej ryski.

Ja mam chyba tylko 5 takich płyt :-o