Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Autor: Eugenium Data Premiery: 21.02.2018r Autor Spolszczenia:@smox Długość moda: Przeciętna (około 20 godzin)
OPIS:
Spoiler
OGSM Extended to nieoficjalna rozszerzona wersja Ogsm 1.8 ce, która wprowadza wiele ulepszeń graficznych oraz gameplayowych. Naprawiono również wiele drobnych błędów.
Główne Zmiany:
Dodano unikatową broń
Zmieniono tekstury otoczenia
Zmieniony wygląd anomalii
Zwiększono kąt widzenia
Poprawiona została pogoda i efekty atmosferyczne
Nowe modele broni
Dodano papierowe pieniądze
Inne, drobne zmiany
SCREENY:
Spoiler
INSTALACJA:
Spoiler
Po pobraniu i rozpakowaniu archiwum z modem przenosimy folder gamedata do głównego katalogu gry. Identycznie postępujemy ze spolszczeniem.
Dzięki @anatol, zapomniałem dodać tego pliku do spolszczenia. Poprawiłem też nazwę Mój schowek pojawiającą się w krzaczkach. Jak znajdziecie coś więcej, to wstawcie - poprawię i wydam patcha.
No faktycznie, na Twoim zapisie wywala mnie z takim logiem jak wstawiłeś. Zastanawia mnie tylko dlaczego u ciebie ksywki żołnierzy Powinności są w krzaczkach? W mojej grze jestem dopiero na Wysypisku, więc po wejściu na Agroprom nic się nie stało, ale ksywki były normalne.
Przyznaję, że zaniepokoił mnie ten wylot @MaklerRa, więc podgoniłem trochę grę, by zobaczyć jak będzie u mnie. No więc, u mnie jest ok. Wylotu nie ma, bez problemu doszedłem do bazy. Gram dalej🙂