Op-2.1

@Sarkazm a w menu moda wybrałeś język polski?

Teraz, tom3kb napisał:

@Sarkazm a w menu moda wybrałeś język polski?

Nie da się, wyskakuje jakiś komunikat błędu

Ale wiesz, że na samo “jakiś” to ci możemy najwyżej wizytę u wróżki polecić.

@tom3kbGdybym wiedział jaki to nie zawracałbym wam głowy, coś po rusku i tyle, z azjatyckich ogarniam tylko mandaryński średnio

Strzeliłem zdjęcie bo print screen oczywiście nic nie daje

@Sarkazm a po zmianach, wyłączyłeś grę i włączyłeś od nowa?

Screeny domyślnie robi się F12 ale w menu to i tak nie działa chyba, a printscreenem to w grach screena przeważnie nie zrobisz.

i to nie jeden raz, zresztą nie da się wybrac polskiego, anuluje to od razu po wywaleniu błędu i znów jest po rusku.

Znaczy zmieniasz język, klikasz to ok w komunikacie co masz to okienko. Bo to informacja, że zmiany nastąpią po ponownym uruchomieniu gry. Zamykasz grę. Odpalasz od nowa.

I wciąż nie zmieniło?

Nic

A to jeszcze zerknij do tego, początkowe punkty.

Czytałem, nie ma tam nic na temat braku możliwości zmienia języka

A zabezpieczenia zmieniłeś? Punkt 1.

tak, zresztą było już automatycznie ustawione

Jeśli wolno coś poradzić :blush: to reinstalacja moda..

Teraz, Ignachinio napisał:

Jeśli wolno coś poradzić :blush: to reinstalacja moda..

już to robiłem, nic nie dało

A z innej beczki grę możesz włączyć? Rozgrywkę nie menu?

Ja bym zrobił tak w ostateczności.

Zainstalował czystego moda gdzieś byle nie na dysku systemowym w programfiles.

Potem zajrzał do opcji i zmienił język, czcionkę itd to co potrzeba.

Jeśli się dało to bym Zamknął i uruchomił grę, potem nawet zaczął grać. Jak jest po polsku to bym wrzucił patcha 6.2 i znowu zajrzał do menu czy gra jest po polsku i tak z kolejnymi patchami, aż do końca.

5 minut temu, Ignachinio napisał:

A z innej beczki grę możesz włączyć? Rozgrywkę nie menu?

Tak, kilka razy to zrobiłem, za każdym razem od razu ginę bo zanim odzyskuję kontrole nad postacią zabijają mnie psy. Nie dość że nie da się zmienić języka to gra oszukuje i jest niegrywalna, nie pozostaje mi chyna nic innego jak wywalić i ocenić ją uczciwie na 0/10

2 minuty temu, tom3kb napisał:

Ja bym zrobił tak w ostateczności.

Zainstalował czystego moda gdzieś byle nie na dysku systemowym w programfiles.

Potem zajrzał do opcji i zmienił język, czcionkę itd to co potrzeba.

Jeśli się dało to bym Zamknął i uruchomił od nowa grę, nawet zaczął nową grę. Jak jest po polsku to bym wrzucił patcha 6.2 i znowu zajrzał do menu czy gra jest po polsku i tak z kolejnymi patchami, aż do końca.

próbowałem nawet po wrzuceniu moda ze spolszczeniem olać resztę. Nic to nie dało

A gadasz z Astronomem? On daje ci apteczkę.. no i na początku dzida do budynków. To bardzo trudny mod. Tutaj na początku wszystko będzie Cię mordować..

@IgnachinioWyraźnie napisałem, wiesz chociaż co znaczy ten ruski bełkot?

No to olej sprawę, a jak chcesz to spróbuj sobie NS 2016 albo coś niesoliankowego.