Op-2.1

Witam pytanko by kwest Zabij prześladowcę zombie na Jantarze się odpalił, co muszę zrobić-zabić

2 minuty temu, suchyyy1 napisał:

kwest Zabij prześladowcę zombie na Jantarze

Który to kwest i od kogo? Bo ja takiego zadania nie pamiętam.

@Paulinnio Jeżeli nie miałeś nigdy styczności z OP-kami ani z Soljanką to możesz mieć ciężko z tym modem. Są tu bardzo trudne schowki, ale największa przeszkoda to poziom trudności który może bardzo szybko zniechęcić do gry. No ale jak się nie boisz trudności, to zainstaluj sobie i zobacz, może jednak Ci się spodoba. Poczytaj sobie najpierw trochę opinii o tym modzie, może trochę Ci to wyjaśni.

Mógłby mi ktoś zedytować żeby domyślny udźwig był 100kg?

actor.ltx
drrr.script

@wariat- to jest bodajże od bramana

kwest włącza się sam patrz 50:10

@suchyyy1 Nie wiem o co tu chodzi, nie widziałem tam tego zadania.

@Zwinny Zobacz czy zadziała

actor.ltx

@wariat- dokładnie o 50:12 tam gdzie przychodzą wiadomości jest sms od barmana chyba od niego na niebiesko czyli nowe zadanie

@wariat Nie zaskoczyło, to w tym się zmienia bo jak przeniosłem stary plik to udźwig jest taki jaki chcę ale są krzaki w pda i nie działa spawner

system.ltx

@Zwinny No tak, tu było na 500, zmieniłem na 100, zobacz teraz.

system.ltx

1 polubienie

Pytanie nooba. Po zmianie języka na polski i czcionki na central europe, po resecie dalej jest j.rus a ustawienia wracają do poprzednich. Odznaczyłem opcje “tylko do odczytu” dla całego folderu, ale nie pomogło.

Nie wiedziałem, że ten mod jest tak trudny, że polegnę w menu gry XD

EDIT: Klikałem, klikałem i wyklikałem :blush: już po problemie :slightly_smiling_face:

PS: Ma ktoś może działający link do antyczita na wersje 8.2 te z forum umarły, a ten napis “developer mode” irytuje :frowning:

2 godziny temu, Paulinnio napisał:

Ma ktoś może działający link do antyczita na wersje 8.2

To chyba to:

https://yadi.sk/d/HGWC6P9_Bxj3uw

Żródło:

https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21/

@Paulinnio I jak mod podoba się? Niech zad na brzytwę wilka cię zweryfikuje hehe

Części do bioradaru skąd mam wziąć?

7 godzin temu, Zwinny napisał:

Części do bioradaru skąd mam wziąć?

Rób fabułę snajpera, wszystko samo wpadnie Ci w ręce🙂

Gdzie zainstalować to uproszczenie na zadania na broń?

22 godziny temu, Ignachinio napisał:

Instalujemy gdzie? Nie popsuje mi to gry?

@Ignachinio - o ile pamiętam to był to ten plik. Правка на исправление винтовок с автозахватом.rar

Bezdyskusyjnie zrób kopie podmienianych pliczków.

1 polubienie

Powitać wszystkich taki problem mam a mianowicie nie mam drogi z Radaru na M Woj. Złaziłem cały Radar i nic. Ktoś pomoże i powie gdzie mam szukać ewentualnie poda nazwę polską tych dokumentów to sobie zraspię.

U informatora w barze trzeba kupić tą drogę albo czekać aż w fabule sama się pojawi

1 polubienie

@Zwinny-masz rację informator miał. A jak usunąć 1 skalibrowany hełm psioniczny bo mam 2.

@suchyyy1 Nie możesz go przenieść do schowka? Zobaczę jutro u siebie bo przestałem na to uwagę zwracać

6 godzin temu, suchyyy1 napisał:

@Zwinny-masz rację informator miał. A jak usunąć 1 skalibrowany hełm psioniczny bo mam 2.

Zagadaj z Sachatowem on odbierze od Ciebie ten Hełm Dana.. i powie że kiedyś tam odda. Mi nigdy nie oddał. Ale pozbyć się go da.

Ten mod jest też przyjemny :blush: Chciałem zrobić zadanie dla Wędrowca i nie szło.. Zombi było neutralne bo wcześniej wziąłem zadanie dla Fimy i ginekologa…

Gra miałą być po polsku a ciągle mam cyrylice, postępowałem wg zaleceń na stronie