Zresztą czego bym nie próbował tam pobrać to wywala mi info że nie moge bo wykorzystałem limit na Yand. A nie wziąłem tylu szczepionek by mieć autyzm i zainstalować coś ruskiego na kompie
Akurat ten to wrzuć, to są poprawki dialogów, opisów, zadań itp wszystkie błędy, które znaleźliśmy my i autorzy spolszczenia w polskiej wersji. Jak chcesz możesz wybrać ten następny ale nie pamiętam czy w naszej wersji on coś dodatkowo naprawiał. Tak czy siak wrzuć tylko jeden.
Oglądałem to, próbowałem i nadal próbuję i nic, to jest niewykonalne, zastanawiam się tylko czy któryś z tych imbecyli spędzili cały dzień na wskakiwaniu na to drzewko a potem HURRRAAA tutaj na tym dachu będzie schowek
@Sarkazm To na tamtej stronie chyba linki są pomylone, a zobacz czy w którymś z tych folderów jest plik xCore.dll bo to jest właśnie ten silnik.
@Zwinny No niestety nie wiem o co chodzi, ja ten schowek wziąłem bez problemu jak na filmie.
5 minut temu, Ignachinio napisał:
po co się męczyć super skok sobie zrób
No właśnie nie zawsze, na drodze do niektórych schowków są ułożone restryktory przez które trzeba przejść. Ominiesz jeden i schowek się nie zrespi. Fakt,to działa, ale nie zawsze.
Chociaz z drugiej strony @Zwinny możesz tego spróbować tzn. zwiększyć skok. Na leżach fenrira raczej nie ma restryktorów.
Użyłem tego super skoku i wreszcie wlazłem a artów na wyższy skok nawet nie widziałem, filmie widać że jest na tych drzewkach coś co przenosi do góry, u mnie tego nie ma, nie idzie się wdrapać w żaden sposób
No i fajnie @Zwinny. Tylko pamietaj, żeby do każdego schowka podchodzić normalnie jak na poradnikach. Wysokiego skoku używaj w ostateczności, bo nigdy nie wiesz, czy jest restryktor, czy nie. Miałem kiedyś sytuację z schowkiem Resident Evila na Jupiterze, że zwiększyłem skok, podniosłem schowek i wyświetliło mi się że zadanie nie wykonane i sms, że podniosłem go nieuczciwie. Bo ominąłem restryktor i taki tego skutek.
Użyłem tego super skoku i wreszcie wlazłem a artów na wyższy skok nawet nie widziałem, filmie widać że jest na tych drzewkach coś co przenosi do góry, u mnie tego nie ma, nie idzie się wdrapać w żaden sposób