Op-2.1

@Ignachinio Pamiętam schowek golema na arenie ale co dalej to już nie, może @wariat coś wie

Ci chodzi gdzie jest ten schowek czy masz jakieś jego pda?

Mam jego PDA.. nie oddałem bandytom tylko ich wybiłem. Tam jest coś o jego schowku ale nic więcej nie mam. A pamiętam, ze ktoś kiedyś o tej ksywie gadał.

A co z tym schowkiem?

2 godziny temu, Ignachinio napisał:

. A pamiętam, ze ktoś kiedyś o tej ksywie gadał.

Dragunow mówił jak dawał nam zlecenie na artefakty. Mówił że znalazł jakiś art i jak znajdziemy Golema to niby mu mamy powiedzieć żeby już tego arta nie szukał. Chyba tak to było.

A na tej Arenie gdzie szukać?

Godzinę temu, Ignachinio napisał:

A na tej Arenie gdzie szukać?

1 polubienie

Postawiłem OP2.1 na Steamowej wersji.
Instalacja jak w przypadku LA. Usuwamy wszystko z folderu i tam instalujemy Opka. Nie można jeszcze zapomnieć o utworzeniu skrótu gry na pulpicie i dopisaniu -nointro

Spoiler

Po wczytaniu gry nie pojawia się u mnie HUD. Wszystko znikło. Możliwe, że ktoś z was miał taki problem ?

28 minut temu, Agrael napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Po wczytaniu gry nie pojawia się u mnie HUD. Wszystko znikło. Możliwe, że ktoś z was miał taki problem ?

Cytując samego siebie z poczatku tematu :slightly_smiling_face:- gdy niknie HUD pomocnym jest klawisz " +" na Numpadzie. Hmm…

2 polubienia

Ogarnięte… :slightly_smiling_face: Któryś z samotników podwędził jedną radiostację z trupa

Jupiter gdzie szukać kontrolera z czerwonym mózgiem?

Witaj, Pobrałem OP 2.1 I, ale nie mogę znaleźć łatki do tłumaczenia na angielski. Każda pomoc będzie mile widziana.

W grze jest tłumaczenie zarówno na polski jak i angielski. W opcjach się zmienia..

2 polubienia

Witam Panowie i Panie zamotałem się ze schowkiem Kuzniecowa. Dostałem zadanie by poszukać schowka w Limańsku, ale pod mostem go nie ma. Czy muszę coś jeszcze zrobić np. karty zebrać czy coś by się tam pojawił???

8 minut temu, suchyyy1 napisał:

Dostałem zadanie by poszukać schowka w Limańsku, ale pod mostem go nie ma.

Nie w Limańsku, ale w Czerwonym lesie na moście do Limańska musisz szukać😊 Jak dostałeś zadanie na schowek to on się pojawi bez względu na to czy masz wszystkie karty czy nie.

1 polubienie

@wariat- tak masz rację chodziło mi o Czerwony Las a może znasz nazwy tych rzeczy co są w schowku to sobie zrespię chociaż nie mam na to ochoty. ale muszę

@suchyyy1 W tym schowku jest notatka z szyfrem do kart Kuzniecowa. To item kwestowy, lepiej go nie spawnuj tylko zabierz ten schowek, on wcale nie jest taki trudny.

@wariat- Tak wiem ale jego tam nie ma szukałem wszędzie i zrobiłem zdjęcie i tam jest pusto. Nic innego mi nie pozostało jak zrespić.

@suchyyy1 Tamta strona mostu która jest na screenie tam nie ma, a byłeś na tamtej stronie i patrzyłeś na ta? Powinien być. Jest 2 miejsca spawnu tego schowka, jak nie ma po jednej to musi być po drugiej stronie.

Znalazł ktoś więcej czerwonych mózgów kontrolera?

@Ignachinio Tak średnio - często zdarzają się w schowkach jak się gra na opcji “rzadkich schowków”. Mogą się trafić też na CEA-2, ale to rzadko.

Potrzebuje co najmniej jeden… bo muszę stworzyć embrion Cienia Monolitu.. i dać Woronowi :face_with_tongue:

@Ignachinio A znalazłeś ten w x8 o którym mówił Dimak?