@wariat aaaaa tak teraz rozumiem, palnąłem gafę. Źle zrozumiałem zadanie kurcze taka gafa, pomyślałem że w każdym z tych miejsc jest ta kata a że łącznie są 3 a ona jest tylko jedna w tylko jednym z tych miejsc. Dzięki @wariat
Nie ma za co @ramirez12. Podobnie będziesz miał z zadaniem Iwancowa na fleszkę z danymi jeśli jeszcze tego nie robiłeś. Będą 3 lokacje a fleszka tylko w jednym z nich.
Na jakich lokacjach są latające wyspy?
@Zwinny Zaton, Jupiter, Wschodnia Prypeć, Bagna, Kordon, Jantar, Czerwony las i Generatory. Finalna wyspa znajduje się w Szpitalu, ale tą zobaczysz dopiero jak odkryjesz kod do ZRK Wołkow.
Nie wiem jak się dostać na tą we wschodniej prypeci, jest jakiś filmik?
@Zwinny Pewnie że jest.
Mam problem, nie wiem czy nie jest to problem natury technicznej przypadkiem. Wskoczyłem po niewidzialny plecak we wschodniej Prypeci ale nie mogę go podjąć, mimo że jestem bardzo blisko nie pokazuję się możliwość przeszukania.
Na filmiku (2:01 min) gość robi jakiś dziwny błysk nie wiem o co chodzi i potem może podjąć schowek choć wcześniej ewidentnie też miał z tym problem. Podpowie ktoś?
@ramirez12 Ten schowek tak ma, że trzeba celować w jakiś jeden określony punkt, wtedy będzie możliwość zabrania go. ja też długo się z nim bawiłem. A zobacz sobie na tym filmie o 2:08 w które miejsce gość celuje gdy mu się wyświetla możliwość wzięcia. Spróbuj celować w ten punkt co on.
@wariat no właśnie próbowałem bite 45min i nic. Irytujące strasznie. A ten błysk co na filmiku poprzedza podjęcie schowka? to tylko jakiś błąd czy może koleś coś zrobił co pomogło?
EDIT: Udało się, dla tych którzy będą kiedyś mieli ten sam problem doradzę że wielce pomocne jest z pozycji kucnięcia wychylić się w prawo i celować mniej więcej w środek plecaka.
LPU na CEA 1.. Panowie kto posiada w swoich zbiorach te cudowne celowniki dla Maksa?
Wszedłem tak około godziny 13 i jak na razie tylko jeden typ miał to cudo.. Gdzie szukać trzech pozostałych?
O ile pamiętam to chyba na dachu elektrowni też ktoś miał
Ale tylko CEA1 czy CEA2 też?
4 godziny temu, Ignachinio napisał:
LPU na CEA 1.. Panowie kto posiada w swoich zbiorach te cudowne celowniki dla Maksa?
Wszedłem tak około godziny 13 i jak na razie tylko jeden typ miał to cudo.. Gdzie szukać trzech pozostałych?
ŁCU dla Maxa jest - o ile jeszcze pamietam - jest albo w piwnicznej czesci CEA ( tam gdzie schodzi sie po drabince)
, albo po lewej stronie przejscia do Sterowni Monolitu ( na “kaloryferach?”).
Na cea 1 powinni cię z dachu ostrzeliwać, wejdź bo tych schodach a resztę mają też inni w eq, trzeba wszystkich przeszukać
@Ignachinio Trzeba przeszukiwać snajperów. Może to coś pomoże
Witam, jestem obecnie w CEA-1. Co z tą emisją czy po wejściu do sarkofagu wyłączy się? Pytam się bo w 2.0 miałem z nią problem, taki że trwała cały czas i nie chciałbym żeby to się powtórzyło.
Trzeba pda striełoka zanieść do górnika i wtedy emisje się skończą
Dokładnie, ale taka podpowiedź jak Ci czas spadnie do 0:00 to już nic nie zrobisz…
Co zrobić z PDA Golema? Komu dać gdzie ten schowek?
Rozumiem, że uratować się go nie da ![]()
W dniu 20.03.2020 o 18:12, Zwinny napisał:
Trzeba pda striełoka zanieść do górnika i wtedy emisje się skończą
Emisja ustała gdzieś w momencie zadania z pda. Wyglądało to trochę inaczej bo pda musimy od Górnika zabrać i zanieść Doktorowi. ![]()
@Zwinny nie ogarniasz tego Golema? nic CI się nie kojarzy?