hmm? dziwne, do niego jest normalny dostęp, nie trzeba nic kombinować po żadnych rurach przecież, patrzyłem na pace, nie ma tej kartki, no chyba że trzeba iść tak jak na filmiku bo tak sobie autor moda wymyślił, to już inna sprawa,a co do tego wylotu, on był tylko w X10, po wyjściu juz jest OK
Bo cały bajer polega na tym aby wyjść z lokacji i wejść na nią na lewo. Inaczej byłoby za łatwo.
Nie zdążyłem z lekarstwem dla Golema i się kolega przekręcił,a lekarstwo wziął Sacharow do celów badawczych.W obecnym przypadku nie mam namiarów na schowek Golema i na jego
PDA,w którym jest mowa o rzadkim artefakcie dla Dragunowa,czy jak nie wykonam tego zadania dla niego będzie miało to wpływ na główną fabułę?
właśnie tez zastanawiałem się nad tym zadaniem i coś mi tu śmierdziało, Sacharow wspomniał że należy się spieszyć, ale przecież żeby zdobyć te wszystkie rzeczy potrzeba mnóstwo czasu i nie ogarnie się tego raz dwa
9 godzin temu, Lycoris Radiata napisał:
Lekarstwo jest dla Groma nie Golema i on ma umrzeć
Racja, do tego kamaza trzeba było pójść tak jak to pokazał
Jeszcze jedna sprawa, gdzie jest schowek kolekcjonera i zwykły schowek w Dziczy? szukałem ich wychodząc poza mapę przy okazji szukania notatki w Kamazie, miejscu gdzie on jest mod nie pozwolił wychodzić
Schowek Kolekcjonera jest na dachu budynku ze znacznikiem. Musisz “pochycać” trochę. A drugi schowek -ten zwykły) jest -jak napisano w opisie - pod opartą o scianę płytą:-) . I nie trzeba wychodzić z lokacji…
Pany jak dojść do tego schowka? kręce się, łażę w te i we wte, całą mapę chyba przeszedłem poza mapą i nic, drabiny “nie działają” że tak to nazwę a jest ich tam kilka
pewnie na Kordonie pojawili się Najemnicy pod tym mostem, angielskie ksywki, najlepiej wybij ich z dystansu ze snajperki. Tylko nie wystrzelaj prawdziwych żolnierzy.