Op-2.1

Gdzie jest pijawka na Kordonie dla Kuźniecowa?

4 minuty temu, Starika.. napisał:

Gdzie jest pijawka na Kordonie dla Kuźniecowa?

wiesz gdzie jest młyn ? jak stoisz przy Kuźniecowie, obracasz się plecami do niego i widzisz zabudowania po prawej - tam szukaj :slightly_smiling_face:

Obszukałem cały młyn i pół Kordonu a po pijawce ani widu ani słychu.

@Starika.. może ją uruchomiłeś i żołnierze ją rozstrzelali. Wczytaj zapis z przed wzięcia zadania i zrób nie zostawiaj na później.

jak weźmiesz to zadanie TO NIE MOŻESZ OPUŚCIĆ lokacji Kordon - inaczej farewell

A jest to zadanie wymagane? Czy mogę sobie je opuścić?

jak odpuścisz to chyba jakieś karty ci przepadną - ale da się zrobić talię kuźniecowa bez wszystkich kart - ja mam 35 i nie wiem czy znajdę ostatnią - a za moment będę miał schowek kuźniecowa w czerwonym lesie

Zadanie z pijawką zrobione. Mogę jeszcze raz poprosić o pomoc ze spawnerem?

nie pomogę bo nie używam - na razie radzę sobie bez - a wiem że zawaliłem zadanie na fleszkę muzyczną od dezertera - ale na szczęście jest bardzo mało potrzebne…

Panowie, zrobił ktoś to zadanie snajperskie dla Dzika? Bo już mnie oczy bolą od szukania tych flaszek…

26 minut temu, dave23 napisał:

Panowie, zrobił ktoś to zadanie snajperskie dla Dzika? Bo już mnie oczy bolą od szukania tych flaszek…

@dave23 - nie namawiam , ale "pasjans dla Ciebie , czy Ty dla …

Spoiler

gamedata/scripts/borov_bottle.script

1 polubienie

I co to da?

@dave23 no tyle da, że strzelisz w jedną butelkę i zamkniesz zadanie :slightly_smiling_face:

Problem w tym że teraz nie ma ani jednej butelki :unamused_face:

Popatrz sobie przez lornetkę w dal (bez wgrywania ułatwiajek) chodź pomiędzy zbiornikami. Zadanie jest irytujące ale jak najbardziej do wykonania. A i najważniejsze, piękny słoneczny dzień bez mgły najlepsze do wykonania. Bo niektóre butelki stoją nawet pod tym naziemnym tunelem z którego idzie wyjść na tych betonowych blokadach. Na płocie są także :blush: Trochę to trwa ale jaka frajda jak się przejdzie.

@dave23 - jest jedna w przyziemiu bardziej po prawej. Gdzieś tu…

Jak ustawić w grze język polski? Bo wgranie samego spolszczenia to widać za mało

Dobra, zapomniałem o administratorze

@tom3kb Jak to było ze schowkami? Im rzadsze tym lepszy towar?

A ten respawn w ustawieniach w sekcji Dodatkowe Utrudnienia to chodzi o respawn mutków i wrogów?

@Sarkazm tak rzadkie schowki to dobry towar.

1 polubienie

2 minuty temu, tom3kb napisał:

@Sarkazm tak rzadkie schowki to dobry towar.

A ten respawn? Chodzi o przeciwników?

@Sarkazm nie wiem ale jak jest w utrudnieniach i respawn to pewnie tak ale czy tylko npców, czy samych mutków, czy obu to nie mam pojęcia.

Ja bym tego nie brał bo i tak wrogów jest bardzo dużo, a w niektórych zadaniach absurdalne ilości więc na bank ci wystarczą standardowe ustawienia.