Sarkazm:
Sarkazm:
Pytanko, mapa dla podróżnika? W okolicy południowej wieży na bagnach, zadanie “sprytny schowek”
19 godzin temu, vidkunsen napisał:
Sarkazm:
Pokaż ukrytą zawartość
https://www.youtube.com/watch?v=iMCY2NlLZEE
https://www.youtube.com/watch?v=qwliebtA-Lg
???
teraz ja będę miał pytanie -
ktoś wie, jaka jest nazwa fleszki muzycznej dezertera ? Bo zrobiłem jego zadanie i znikł z bagien a fleszki nie kupiłem od niego… tylko tej mi brakuje, kupię ten przedmiot w menu gry za 200k rubli… tylko muszę znać nazwę…
dodatkowo nie pogardzę nazwami dla TOZ 194 bo nie wiem gdzie go dostać i dla mauser c96 - nie schnellfeller tylko zwykły - był w schowku wilka, a ja głupi sprzedałem, myślałem że naziści na zatonie będą go mieli a tu klops, nie ma go
na tej stronie
https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/oruzhie_v_op_2_1_i_gde_ego_iskat/9-1-0-773
znalazłem, że toza daje Pliczko za szmaragdowy skrętak, ale jak biorę to zadanie, to Pliczko daje mi egzę Powinności, a Mauser jest w skrytce Wilka, więc koło zamknięte - nie zrobię tych zadań bez pomocy zakupu przedmiotów
wielkie dzięki za tą krynicę wiedzy
Witam, znowu ja gdzie znajdę PDA dla wkręta w zakładzie metalurgicznym? No i o co chodzi z tymi moździerzami w mrocznym parowie.. BTRa zniszczyłem, bunkier znalazłem, ale nadal mam aktywne te 3 moździerze.. przeszedłem całą lokacje i nie ma, dodam że żaden strzał z moździerza we mnie nie polecial (o ile miały polecieć)
moździerza musisz zniszczyć. Będą stały na ziemi. Granatem. Nie będą do Ciebie strzelały nie ma w grze mechaniki pocisków moździerzowych.
20 minut temu, Ignachinio napisał:
moździerza musisz zniszczyć.
szukaj na mapie takich stanowisk artyleryjskich
26 minut temu, tom3kb napisał:
szukaj na mapie takich stanowisk artyleryjskich
!!!
- no nie mogę . Wygrałeś pierwszą nagrodę w temacie - skojarzenia!
- w miejscach gdzie strzelałes się z najemnikami stoja mozdzierze , a obok nich skrzynie z ammo do tychże . Skasuj jedno i drugie.
Witajcie, znowu ja
U handlarza na wysypisku “Witek woron” jak chce wymienić ogony na amunicje to odpowiada mi “niestety, nie mogę Ci już w niczym pomóc”, można to jakoś obejść?
niektórzy handlarze mają ograniczoną liczbę takich zamian “coś za coś”.
Był gdzieś fix na to. Bodajże go zrobił.
zrobił różne ułatwiacze do OP 2.2, też taki na limity u handlarzy.
< base_url >/applications/core/interface/index.html
Ale z wrzucaniem do OP 2.1 bym się może wstrzymał zanim może nie powie, że powinno działać bez problemu
Ewentualnie zrób kopie oryginalnych plików, podmień i licz, że zadziała i nic się nie zrypie
- działa . Ale kopię bezwzględnie wypadałoby zrobić. Mam zawsze kopię całej gamedaty- ot tak dla zasady:'-)).
Godzinę temu, tom3kb napisał:
Op 2,1 czy Op2,2 - to technicznie to samo . Większośc ficzerów z opków jest zamienna - szczególnie tych lzejszych - polegających nie na głębokiej ingerencji w pliki ( bo to dla mnie zbyt szerokie wody na których czają się smoki:-)) ) , ale raczej na podianie cyferek .
Panocki potrzebuję pomocy…
W grę jest wbudowany spawner - za 200 000k rubli spawnuje przedmiot - niestety nie mogę tam wpisać żadnych liter, próbowałem sposobów z forum - zmiana uprawnień dla całego dysku, nie mogę nawet zmienić nazwy bohatera, ani nic wpisać w spawnerze… save robię przez konsolę, więc to nie problem, ale spawner mi potrzebny…
OP 2.1 z tego forum, więc wsio rozblokowane, nazwa bohatera mi nie przeszkadzała, ale teraz bym chciał wyczarować fleszkę muzyczną dezertera i nie mam jak… szukałem na jutubie, ale nic nie znalazłem, co do rus języcznych to tu poszukiwania szły kiepsko - za duża bariera językowa
Może to i jakoś banalnie można z tym wpisywaniem. Nie wiem, ale jak to niezgodność spawner/patch to proszę:
mam takie info po kliknięciu…
To nie jest strona dla niecierpliwych, fakt. U mnie działa normalnie, jak na ten “sajt”. Jak nie przebijesz - to napisz - który potrzebujesz i wrzucę Ci tutaj, plik mały.
Po E. spavner under patch 8.2.rar (2.02 MB)
a ten do 6-stek karavan150-- wasilych- 6.2.rar (644 KB)