Op-2.1

dobra będę testował wieczorem, akurat wróciłem z x14 więc doturlam się na wysypisko i będę próbował zespawnować fleszkę

Panowie! Gdzie można znaleźć Dana? Bo chce zrobić questa z tą zaginiona ekipą naukowców a Sacharow nie chce ze mną gadać póki nie znajdę zabójców Kła. Wybaczcie że pytam, ale po prostu już się pogubiłem w Żonie :grin:

@dave23 a Dan to nie był na Bagnach w tym zakładzie na północnym-wschodzie gdzie w W Czystym Niebie była chyba baza Renegatów?

A tak z innej beczki. Ilu ludziom muszę pomoc żeby mi zaliczyło to zadanie ‘Uratować wielu ludzi’?

Około pięć osób powinno wystarczyć. Przynajmniej mi raz przy tylu zaliczyło a raz przy 8 czy 9.

Tak Dan siedzi na Placu Maszynowym tylko najpierw musisz go wyczyścić z Kościejem żeby się pojawił. Najpierw misje CN potem dopiero Dan.

15 minut temu, Ignachinio napisał:

Około pięć osób powinno wystarczyć. Przynajmniej mi raz przy tylu zaliczyło a raz przy 8 czy 9.

Tak Dan siedzi na Placu Maszynowym tylko najpierw musisz go wyczyścić z Kościejem żeby się pojawił. Najpierw misje CN potem dopiero Dan.

@dave23 Z Danem to jest tak - majc zadanie na solidną , konkretną broń od Swibowa - idziesz na znacznik Kościeja . Potem musisz niwidocznie dla bandytów i cichutko ukraść broń z plecaka:-)) - a potem dopiero zaczyna sie rozp…a , i pojawia się rzeczony Dan z kolesiami .

Cieżko będzie tyle osób znaleźć… Wrogowi nie mogę dać a sojusznicy to padają jak muchy :unamused_face:

10 godzin temu, dave23 napisał:

Cieżko będzie tyle osób znaleźć… Wrogowi nie mogę dać a sojusznicy to padają jak muchy

spokojnie, do zrobienia, jak będziesz w Prypeci to tam pięciostronna wojna powoduje duuuuzio rannych :grin: i często są w pancerzach wspomaganych, więc nie giną tak od razu :grin:

Z jeden strony wiadomo wyłączyli leczenie wrogów bo działy się różne dziwne rzeczy. Z drugiej strony w NS działa to poprawnie :blush: Z trzeciej :grin: rannych będzie od groma. Po emisji, tam gdzie często dochodzi do strzelaniny (Agro obóz stalkerów, hangar wysypisko) tam idzie to zadanie zrobić.

I “obowiązkowo” szaleńca na Magazynach postrzelić, wyleczyć i zabić, żywe serce w gratisie

1 polubienie

Cholibka jak skończyłem fabułe CIenia Czarnobyla a Szaleńca też ubiłem… No nic, trzeba kombinować.

Graj i się nie nastawiaj na to zadanie :slightly_smiling_face: A zobaczysz jak szybko je zrealizujesz :slightly_smiling_face:

Gdzie znajde to zakichane PDA dla Fanata w Zakładzie Metalurgicznym? Oblazłem juz wszelkie kąty. Znalazłem ten Iniektor Hydry, notatnik dla Arhary, imadło a tego szajsu nigdzie nie ma…

PDA dla fanata to jest item ktry znajdujesz w Mrocznym Parowie - najpierw PDA najemnika z kodem do drzwi “ukrytej” bazy , a potem - bodajże - w bazie w szafce - lezy potrzebne Ci PDA. Jako,że jesteś juz w Zakładzie czyli znalazłes onoz PDA – porozmawiaj po powrocie z Fanatem i zadanie się zaliczy.

BTW: fanatowi nie chodzi o dostarczenie PDA , lecz zlikwidowanie zagrozenia w Mrocznym … a znalezione PDA zabierze Ci mechanik na MW po dostarczeniu imadła.

1 polubienie

O co chodzi z tym zadaniem na Grupe Aleksandrycza? Jak tylko zbadam to miejsce przy zawalonym moście kolejowym to wyskakuje mi że zadanie nie powiodło sie. Tak ma być czy o co biega?

27 minut temu, dave23 napisał:

O co chodzi z tym zadaniem na Grupe Aleksandrycza? Jak tylko zbadam to miejsce przy zawalonym moście kolejowym to wyskakuje mi że zadanie nie powiodło sie. Tak ma być czy o co biega?

Po rozmowie z Aleksandryczem idziesz do zwalonego mostu ( znajdując dziurę w ogrodzeniu)- w jamie pod mostem jest człowiek - rozmawiasz z nim - zabierasz jego kontener , drugi leży wraz ze zwłokami przy wejsciu do tej "jamy’ , nastepnie idziesz do przysiółka z wysoką wieżą , tam znajdujesz trzeciego trupa z kontenerem . Trup spawnuje sie po fali mutantów - trzeba chwile poczekać.

BTW: sugeruje poczytac troche o Opku - jak zauwazyłes temat na którym konwersujemy ma 238 stron - i praktyczniw wszystkie Twoje problemy - te obecne i te przyszłe są w nim opisane . Troche weny twórczej - "szukajka " raczej nie gryzie.

@koboldzisko fleszka muzyczna dezertera z Agropromu, to fleszka nr 16…

2 polubienia

2 godziny temu, Smok napisał:

fleszka muzyczna dezertera z Agropromu, to fleszka nr 16…

Zgadzam się, czy mówiłem gdzieś inaczej ? W opisie zadania jest że puszcza to mutantom na bagnach na Agropromie :slightly_smiling_face:

W dniu 15.02.2022 o 12:59, qlkin napisał:

To nie jest strona dla niecierpliwych, fakt. U mnie działa normalnie, jak na ten “sajt”. Jak nie przebijesz - to napisz - który potrzebujesz i wrzucę Ci tutaj, plik mały.

Po E. spavner under patch 8.2.rar

a ten do 6-stek Спавнер karavan150-показомер-фишки от wasilych-Патч 6.2к.rar

@qlkin albo ktokolwiek - widać że jestem specjalistą językowym, ale jak się włącza spawnera…

dałem spavner under patch 8.2 bo takiego mam, gra działa wzorcowo, ale nie umiem włączyć spawnera… poratujcie

@koboldzisko Podczas gry Esc i w menu pauzy “S”. Albo Esc i F1, zależy jaki to spawner. Ale raczej “S”.

1 polubienie