Op-2

@Mnich Żeś się uparł na tego spawnera. Jak dla mnie to wygląda na szukanie wymówki. :face_with_tongue: A NPC ważne dla dalszych zadań, to są nieśmiertelne (Dzik, Jurik, Pietrucha, Tolik, Wilk, Fanat, Lis, Sieryj, Bies, Dan etc etc. wszyscy mają godmode :blush: to i pewnie następni gdzieś dalej też nie są pozbawieni tej ochrony).

5 godzin temu, Czujny napisał:

…wszyscy mają godmode :blush: to i pewnie następni gdzieś dalej też nie są pozbawieni tej ochrony).

Tego nikt nie wie,to jest stalker xreyowski,zreszta kazdy inaczej gra, ma inny PC :slightly_smiling_face: jakis blad zawsze mogl sie wkrasc i to nie jest wymowka ,tylko zabezpieczenie moich nerwow i podzespolow komputera; klawiatura, mysz ,monitor… :grin: Tak jak Ci wyzej pisalem ,zawsze wylot mialem ,w tej jaskini ,a Ty byles jednym z niewielu ,ktorym udalo sie przejsc soljanke bez przeszkod-szczesciarz z Ciebie :blush:

Podchodząc w ten sposób, to nigdy nie zaczniesz OP-2 :grin:

Mnichu, tylko dla Ciebie zajrzę do tego spawnera… :blush:

Reszta lubię takie rzeczy robić…

2 polubienia

A czy możesz mi powiedzieć jak się w ogóle wchodzi do do spawnera?

Chciałbym najpierw sprawdzić czy działa. Wrzuciłem pliki do gry, ale nie mam pojęcia jak uruchomić

OK, działa. Podaje link do mojego Dropboxa:

https://www.dropbox.com/s/2pij9gm833sstnc/Spawner OP-2 PL.7z?dl=0

Pewne rzeczy nie są przetłumaczone do końca bo już nie miałem cierpliwości… z czasem dorobię… Testuj i melduj. U mnie działa - sprowadziłem sobie BTR-a… Ale nie wiem jak go uruchomić :blush:

1 polubienie

Stasiu zara sprawdze,z tego co sie orientuje to jest tam kilka menu ; podczas gry wciskamy ESC i czekaj…

https://imgur.com/a/9Fl8TY0

/// instrukcja po rosyjsku

/// a wiec tak ,zrespilem pania z Zatonu na Kordonie i mialem wylot (i dobrze bo jej tam nie mialo byc); zrespilem Wilka na Kordonie i nic sie nie stalo, mialem mozliwosc pogadania i koniec koncow mialem 2 Wilczurow na Kordonie ,czyli persony questowe dzialaja tylko trzeba ich respic w ich lokacjach :blush: Dziekuje Stasiu teraz wiem gdzie szukac ewentualnie NPC :grin:

Tam w pliku tekstowym jest opis a w drugim tłumaczenie kodów gry na nazwy, ale po rosyjsku. Nie miałem cierpliwości na tłumaczenie wszystkiego. Trzeba przyznać, że ten Spawner jest bardzo rozbudowany. Zespawnowałem w Agropromie BTR-a i Buggy ale nie wiem jak jeździć pojazdami :slightly_smiling_face:. W każdym razie nie było problemów.

A zaraz sprawdze auta :grin: . No chyba najwiekszy spawner w uniwersum stalkera, dzieki za to i to moim zdaniem wystarczy,teraz jest zrozumiale dla mnie i tak jak napisalem wyzej wiem gdzie NPCow questowych szukac :slightly_smiling_face: ietmki tez sa ,ale jeszcze ich nie sprawdzalem,Kuba pisal ze sie respia w plecakach wiec moze tu nie bedzie problemu ,ale zabezpieczenie wpostaci spawnera juz jest ,wiec nie ma obaw :slightly_smiling_face:

Tak, jest opcja spawnowania w plecaku

Stasiu jak jestes w aucie wcisnij “B” wlacza i wylacza silnik ;D

/// a “L” wlacza swiatla :blush:

Aha, spróbuję. A paliwo?

Z paliwem to nie wiem jeszcze ,ale system jazdy jest…stalkerski :grin: ciezko sie kieruje :blush: Jak bede uzywal aut to sprawdze a teraz lece misje robic - dzieki Tobie :slightly_smiling_face: .

P.S. Jak zrespilem BTRa na gorce przy wiosce kotow ,to stoczyl mi sie pod posterunek wojskowy :joy:

Cokolwiek mówi Kuba, to mnie się ten spawner też podoba. Nie jestem zbyt chętny rzeźbić każdą akcje po 100 razy, lepiej miec cos w zanadrzu… W już w OP-2 to mus, moim zdaniem…

Teraz, trurl3 napisał:

Cokolwiek mówi Kuba, to mnie się ten spawner też podoba. Nie jestem zbyt chętny rzeźbić każdą akcje po 100 razy, lepiej miec cos w zanadrzu… W już w OP-2 to mus, moim zdaniem…

Teraz, Mnich napisał:

No chyba najwiekszy spawner w uniwersum stalkera, dzieki za to i to moim zdaniem wystarczy,teraz jest zrozumiale dla mnie i tak jak napisalem wyzej wiem gdzie NPCow questowych szukac :slightly_smiling_face: ietmki tez sa ,ale jeszcze ich nie sprawdzalem,Kuba pisal ze sie respia w plecakach wiec moze tu nie bedzie problemu ,ale zabezpieczenie wpostaci spawnera juz jest ,wiec nie ma obaw :slightly_smiling_face:

Szczerze powiem co o tym myślę. :slightly_smiling_face: Najpierw mówicie, że będziecie używać tylko w przypadku bugów (co w 100% rozumiem i sam bym zrobił), poźniej być może w przypadku kiedy nie wychodzi wam misja, a w rzeczywistości będziecie tego używać po jakimś czasie grania, praktycznie tylko dlatego że nie będzie wam się chciało biec kilka map i zdobywać jakąś rzecz. No to sobie zespawnujemy i misja zaliczona. :blush: Raz cheater, zawsze cheater. :face_with_tongue::grin: I nie mydlcie mi tutaj oczków koledzy ukochani, bo wczoraj to ja się nie urodziłem. :grin:

Oj tam, oj tam… Na razie nie używam ale nie obiecuję… W każdym razie będę się starał nie używać i to musi wystarczyć jak na razie :slightly_smiling_face:. Mnie bieganie nie przeszkadza. Przeszkadza mi totalna mizeria z amunicja i dobra bronią… A przeciwnicy nie są słabi…

Jak chcecie, to sobie używajcie tego spawnera, przecież mi nic do tego. :grin: Ja tylko swoje trzy grosze wtrącam. :blush:

Przyjęte… A ja i tak mam satysfakcje że spawner działa i może sie komuś przydać

Zaciekawiła mnie w waszej rozmowie wymiana zdań dotycząca uruchamiania pojazdów. Mam misję od Sidora, żeby dostarczyć mu buggy z bagien prosto pod jego jamę, ale jak wsiadam to nie da rady włączyć silnika, ruszyć, cokolwiek…