Ale są alternatywy, które warto wymienić. I trochę pogłówkować
To, ze jest proste nie znaczy, ze zle. U mnie sie sprawdzilo.
Alebert, nie dawaj zawsze najprostszego wyjścia. Kurczę, wprowadźmy w życie jakąś ustawę, że trzeba pisać czy ma się pirata, czy stosuje się Cracki, No-DvD/Cd, jaki patch, ale konkretnie, czy po kolei instalowane, itd. bo tak to, to mogą być różne powody…
Patche instaluj po kolei, nie używaj cracków NO/DVD. Dodam, iż sejwy pochodzące z poprzednich wersji działają na tym patchu, ale wcale nie muszą być ze sobą w pełni kompatybilne. Zawsze podawaj błąd w logu (było na forum nie raz, nie dwa i nie trzy).
Przeinstaluj.
Mam problem, zainstalowałem u siebie patcha 07 i gra wywala się za każdym razem, gdy chcę skorzystać z usługi jakiegoś przewodnika. To samo dzieje się w Magazynach Wojskowych, przebiegnę kawałek i bum, gra się wyłącza. Pokazuje się jakiś błąd z xrengine. Co robić?
Zacząłem, ponownie grać w Czyste Niebo i 007 sprawdza się znakomicie.Używam Random Mod-podziękowanie- jeszcze raz dla autora.
Ale na prawdę nie wiem, czemu tak Wam wolno idzie z gram.pl…
U mnie ciągnie z max prędkością… Zawsze. - Elvis Scatter
No mi też…
No i to działa. Dzięki Elvis
:lol: Źaden serwer nie jest idealny. Może mają usterkę lub coś w tym stylu? Dodałem nowy link…
Zobaczę potem… póki co testuję moda do CS i nie chcę ryzykować kolejnego patcha bo nie wiem czy mod sobie z nim poradzi.
Może przestrzeń na dysku? Też miałem tak, rozwiązaniem było “nic nie klikać w trakcie ściągania”.
Niestety ten serwer co dałeś jakiś trafiony jest - co ściągam, to mi po jakiś 10 minutach wyłącza się (tj. podaje info, że skończył) a archiwum jest ucięte i nie działa.
Zrobione. Link w temacie.
Ale to dziwne… Mi na gram.pl, chodzi po średnio 700kb/s. Może dlatego, że mam internet 10MB.
Niebawem wrzucę na inny serwer.
Ah, tak, racja, gdzieś czytałem, że 1.5.06 ma jakieś błędy i zamiast poprawiać je to dodaje
Musieli poprawić jakieś tam błędy… Bo naniesione ponoć przez patcha poprawki posiadały błędy.
No to tak w ogóle takie coś wypuszczać?
Jest to nowa wersja. Tyle, że z tą samą listą zmian.