Patch 1.5.09 zmienia głównie tryb multiplayer i są przeprowadzane na razie testy. Rosyjscy użytkownicy już mogą cieszyć się patchem: DLH.NET The Gaming People
to ja może zrobie taki nawrót do tematu, czy ten patch już nie wyszedł? bo jak ostatnio wszedłem na multi to wiekszkość serwerów była już pod 1.5.09 i nie mogłem sobie pograć.
Patche sa po to, zeby zaczynac gre od nowa co miesiac, tak zeby nie skonczyc jej przed wypuszczeniem nastepnego. Znacznie przedluza to czas gry, wiec na co wy narzekacie.
Ja każdą grę średnio przechodzę w 48h wiec na nic im wypuszczanie co chwile jakiegoś patcha.
Patche sa po to, zeby zaczynac gre od nowa co miesiac, tak zeby nie skonczyc jej przed wypuszczeniem nastepnego. Znacznie przedluza to czas gry, wiec na co wy narzekacie.
No to mega mistrz się narodził,ciekawe jak miał pogadać z przewodnikiem skoro powrót do kordonu zajmuje ze 2-3 minuty i z powrotem to samo,a to jest jedna z kilku misji głównych jak mnie pamięć nie myli.Ciekawe w jakim tempie przebiegł teren elektrowni-w 3 sekundy?
Wszystko (ponoć) zarejestrował na filmiku.
Jakoś nikt na forum nie chwalił się,że za pierwszym razem w jeden dzień zakończył np. Cień Czernobyla.
Też się na początku trochę męczyłem i Cień Czarnobyla przechodziłem długo, ale dokładnie.
Teraz może i tak znając fabułę itd.,poza tym na grę składa się całość łącznie z zadaniami pobocznymi. Jakoś nikt na forum nie chwalił się,że za pierwszym razem w jeden dzień zakończył np. Cień Czernobyla.Natomiast przejście Medal of Honor:Airborne,naprawdę nie jakimś wyjadaczom gier,zajmował kilka godzin-mi zajęło to z pół dnia-jakieś 6-7 godzin z drobną przerwą.
Na YouTube widziałem nawet gościa, który przeszedł grę w jakieś 15 minut, pomijając ekrany wczytywania
No to mega mistrz się narodził,ciekawe jak miał pogadać z przewodnikiem skoro powrót do kordonu zajmuje ze 2-3 minuty i z powrotem to samo,a to jest jedna z kilku misji głównych jak mnie pamięć nie myli.Ciekawe w jakim tempie przebiegł teren elektrowni-w 3 sekundy?
Twórcy najwyraźniej nie przeszli gry do końca. Bo jak można nie zauważyć takich poważnych bugów, niekiedy uniemożliwiających przejście dalszej gry?
jak obie części Stalkera w jeden dzień
Tutaj bym polemizował. Cień Czarnobyla przeszedłbym w ten jeden dzień, bez wykonywania większości zadań pobocznych. Na YouTube widziałem nawet gościa, który przeszedł grę w jakieś 15 minut, pomijając ekrany wczytywania (źródło).