Patch 1.5.09

Lista Zmian:

1. Usprawniono zintegrowany system przeciwko oszustwom, by pozwalał na zapisywanie zrzutów ekranu przez gracza.

2. Usprawniono zintegrowany system przeciwko oszustwom, by pozwalał adminom na śledzenie modyfikacji w ustawieniach gry sieciowej.

3. Usunięto błąd, który powodował natychmiastową śmierć gracza po odnowieniu.

4. Usprawniono system kontroli graczy podczas połączenia.

5. Usunięto błąd związany z RPG-7.

6. Usunięto błąd związany z menu handlu.

7. Dodano nowy efekt: High Definition Ambient Occlusion.

8. Poprawiono stabilność gry.

Gra Wieloosobowa:

1. Zwiększono obrażenia zadawane przez “Tunder 14” oraz “SA Avalanche”.

2. Dodano możliwość doczepienia lunety do “SA Avalanche”.

3. Pistolet „UDP Compact" posiada powiększony magazynek (12 naboi).

Download:

http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=2015

I tak jest. Na dole masz przecież listę zmian gry osobowej.

Czyli można rozumieć, że punkty od 5 do 8 to są do singla bo podciągnąłem je pod multi. Jeżeli to jest singiel to sorki zwracam honor :mrgreen:

Gdzie tam, normalny tryb również usprawnili.

I znów tylko multi jakby w singlu nie było czego naprawiać oj chłopaki się nie starają w ogóle.

No nareszcie pojawiła się polska wersja patcha 1.5.09. Link na początku tematu.

Cóż… Nie było mnie sporo czasu, a tu tylko jeden pacz? Nie no, szacun…

Patch 1.5.09 zmienia głównie tryb multiplayer i są przeprowadzane na razie testy. Rosyjscy użytkownicy już mogą cieszyć się patchem: DLH.NET The Gaming People

to ja może zrobie taki nawrót do tematu, czy ten patch już nie wyszedł? bo jak ostatnio wszedłem na multi to wiekszkość serwerów była już pod 1.5.09 i nie mogłem sobie pograć.

Pan TheBurlak20 zapoczątkował tutaj skrajny off-top, musiałem usunąć kilka jego postów. Tak więc trzymajcie się lepiej regulaminu i tematu.

W niektóre RTS-y mozna grac bez konca :] Poza tym rownież rpg-i i hack n’ slashe są bardzo praco i czaso chłonne. Wiem z doświadczenia :]

Sorry za offtop: To mnie nie dotyczy nie gram w strategie turowe, wole RTS`y.

To pisz, że RTs’y przechodzisz w tak krótkim czasie, a nie, że wszystkie bo niektóre tytuły są tak czasożerne, że aż głowa boli.

Sorry za offtop: To mnie nie dotyczy nie gram w strategie turowe, wole RTS`y.

Ja każdą grę średnio przechodzę w 48h wiec na nic im wypuszczanie co chwile jakiegoś patcha.

Z niektórymi tytułami nie ma takiej możliwości po prostu gra jest dłuższa i więcej czasu zajmuje szczególnie strategie turowce.

[Komentarz dodany przez: Elvis Scatter : Pon 13 Kwi, 2009]

Ale nie patche, bo o nich mowa :smiley:

Patche sa po to, zeby zaczynac gre od nowa co miesiac, tak zeby nie skonczyc jej przed wypuszczeniem nastepnego. Znacznie przedluza to czas gry, wiec na co wy narzekacie. :stuck_out_tongue:

Ja każdą grę średnio przechodzę w 48h wiec na nic im wypuszczanie co chwile jakiegoś patcha.

Patche sa po to, zeby zaczynac gre od nowa co miesiac,

Jeśli tak, to byłoby to straszne oszustwo, aż nie chce mi się wierzyć.

Patche sa po to, zeby zaczynac gre od nowa co miesiac, tak zeby nie skonczyc jej przed wypuszczeniem nastepnego. Znacznie przedluza to czas gry, wiec na co wy narzekacie. :stuck_out_tongue:

No to mega mistrz się narodził,ciekawe jak miał pogadać z przewodnikiem skoro powrót do kordonu zajmuje ze 2-3 minuty i z powrotem to samo,a to jest jedna z kilku misji głównych jak mnie pamięć nie myli.Ciekawe w jakim tempie przebiegł teren elektrowni-w 3 sekundy?

Wszystko (ponoć) zarejestrował na filmiku.

Jakoś nikt na forum nie chwalił się,że za pierwszym razem w jeden dzień zakończył np. Cień Czernobyla.

Też się na początku trochę męczyłem i Cień Czarnobyla przechodziłem długo, ale dokładnie.

KONIEC OFF-TOPA.

Cień Czarnobyla przeszedłbym w ten jeden dzień,

Teraz może i tak znając fabułę itd.,poza tym na grę składa się całość łącznie z zadaniami pobocznymi. Jakoś nikt na forum nie chwalił się,że za pierwszym razem w jeden dzień zakończył np. Cień Czernobyla.Natomiast przejście Medal of Honor:Airborne,naprawdę nie jakimś wyjadaczom gier,zajmował kilka godzin-mi zajęło to z pół dnia-jakieś 6-7 godzin z drobną przerwą.

Na YouTube widziałem nawet gościa, który przeszedł grę w jakieś 15 minut, pomijając ekrany wczytywania

No to mega mistrz się narodził,ciekawe jak miał pogadać z przewodnikiem skoro powrót do kordonu zajmuje ze 2-3 minuty i z powrotem to samo,a to jest jedna z kilku misji głównych jak mnie pamięć nie myli.Ciekawe w jakim tempie przebiegł teren elektrowni-w 3 sekundy?

Twórcy najwyraźniej nie przeszli gry do końca. Bo jak można nie zauważyć takich poważnych bugów, niekiedy uniemożliwiających przejście dalszej gry?

jak obie części Stalkera w jeden dzień

Tutaj bym polemizował. Cień Czarnobyla przeszedłbym w ten jeden dzień, bez wykonywania większości zadań pobocznych. Na YouTube widziałem nawet gościa, który przeszedł grę w jakieś 15 minut, pomijając ekrany wczytywania (źródło).