Niestety, tłumaczymy tylko napisy. Głosów nie podkładamy.
He He, a masz gdzieś może transkrypcję tego tekstu? To ja se głos podłoże .
Autorem tego spolszczenia jest @gawron. Zapytaj go.
Witam wszystkich. Link do Patcha 1602 nie działa. Ma ktoś może rezerwowy link ??
Przed chwilą sprawdziłem, link działa. Może to była jakaś chwilowa awaria. Jeśli dalej będziesz miał problemy - pisz zrobimy link alternatywny.
@gawron Ok sprawdzę wieczorem i dzięki za szybką odpowiedź. Dam znać co i jak
EDIT:
Po przyciśnięciu “Download” nic się nie dzieje. Czy to na Chromie czy Firefoxie czy Internet Explorerze
ROZWIĄZANIE:
jak ktoś będzie miał tak jak ja powyżej polecam “JDownloader”
Link do patcha działa jak najbardziej, pobrany przed chwilą z Mozilli, chwilkę trzeba poczekać po wciśnięciu download.
Pany pytanie znalazł ktoś kody do drzwi w X10 na radarze czy one mają być tak pozamekane ? No i gdzie jest schowek Lisa o którym mówi gość na wysypisku. Przeleciałem całe Agro i nic
Kodu do drzwi nie znalazłem, nie wiem czy jest to w ogóle możliwe. Co do schowka, to domyślam się, że chodzi o opowieść Mikluchy, który stoi przy hangarze na Wysypisku. Jest to po prostu opowieść, w której Lis jest tylko wspomniany. Nie ma żadnego schowka.
Ta o to chodziło no trudno dzięki za odpowiedź
A co do tego AF3 pod klondajk. instalujemy go na samym końcu czy przed spolszczeniem bo wiem jak to bywało z modyfikacjami
Wyjaśni mi ktoś jak działają plecaki? Otwieram to, zamykam i… znika
Swoją drogą - początek BARDZO na tak, ciągle jestem zauroczony tym modem, podobnie jak Przestrzenną Anomalią.
Domyślam się , że chodzi Ci o plecak znaleziony przy trupie. Po otwarciu plecaka masz do wyboru 4 możliwości, co zresztą widać na screenach. Ja wybrałem kontener ponieważ liczyłem na artefakt, podświetlasz wybraną opcję i klikasz wyjmij. Jeśli stalker miał w plecaku to co podświetliłeś, towar ląduje u ciebie w inwentarzu. Może się zdarzyć, że w plecaku nie było tego co zaznaczyłeś, albo plecak był pusty – w takim wypadku mówi się trudno i rusza się dalej. Plecak po otwarciu plecak znika, taki urok moda.
Spoiler
Można chyba też zaznaczyć wszystkie pola ale pewien nie jestem, dawno w to grałem.
Nie wiem jaki sens był dodawania tego w modzie, ale zaznaczaj wszystkie bo tak tracą się rzeczy, bo jak dobrze pamiętam to plecak znika po uzyciu.
Nigdy nie zaznaczałem wszystkiego, nie jestem pazerny.
Dzięki wielkie , ogarnąłem już to, ale zawsze dobrze upewnić się, że miałem rację Gra się jak na razie świetnie, tylko nie rozgryzłem jeszcze całkowicie systemu umiejętności i tworzenia przedmiotów. Na razie włóczę się w poszukiwaniu detonatora, ale np. zebrałem wszystko co potrzebne do stworzenia kombinezonu, ale ciągle coś robię źle, bo stworzyć go nie mogę. Muszę nad tym posiedzieć, a głowa ostatnio zajęta czymś innym.
Przy okazji: długi jest mod? Bo tak sobie radośnie biegam, oszczędzając go trochę, a nie wiem czy jest sens. W głównej osi fabularnej zarzuciło mnie właśnie na Jantar. Już, dopiero?
I ważne pytanie: jest jakiś sposób na wejście na Polesie bez zmiany oświetlenia na dynamiczne? To denerwujące, bo za każdym razem muszę wychodzić z gry, przełączać, wchodzić znów, potem wyłączać jak wyjdę z lokacji i tak w koło Macieju, aż nie chce mi się tam wracać… A na oświetleniu dynamicznym obiektów po doczłapaniu się do naukowców chrupie 12-15 FPS, czyli robi się weselej niż w OP-2 w moim przypadku…
@Sieroża potrzebujesz do tego narzędzi. Gdzieś wcześniej w wątku było w sprawie miny.
@sieroża mod średni długością
Dużo zostało? [uwaga spoiler]
[details=]
jesteś w połowie bliżej końca
[/details]
Dzięki [@Mnieciu](%7B base_url %7D/profile/5635-mnieciu/) na razie biegam sobie po lokacjach, szukam artów i bawię się tym, czym tylko można
15 godzin temu, Sierioża napisał:
biegam sobie po lokacjach, szukam artów i bawię się tym, czym tylko można
Jak najbardziej prawidłowe podejście. I na tym to powinno polegać, ja jeszcze lubię zajrzeć w każdy kąt.