Poprawki do tłumaczenia

W tym temacie proszę wstawiać w formie plików .jpg dlatego, że dla tłumacze będą mieli “pod ręka” plik do poprawienia. Proszę screeny podpisywać aby było wiadomo co trzeba poprawić.

PS. W temacie proszę tylko pisać tylko jeśli macie błąd w tłumaczeniu lub jego brak, inne posty będę usuwane.

Prośba do tłumaczy - Błędy z danego postu jeśli będą zrobione w 100% proszę dać punkt reputacji, aby było wiadome, że błąd/błędy został(y) naprawione.

błąd w zdaniu

brak tłum. znacznika gps.

brak tłum. podczas zapisu na lokacji z menu + brak literówek w zapisach

1 polubienie

@‌Junx czy posiadasz najnowszą wersję spolszczenia ? - https://drive.google.com/file/d/0BwEX_f6JarCiSEpzTjV4dmRmVWc/view

Poprawka ze zgubionym “b” w autosave została już wgrana.

Mam wersję 003 bo ta była w temacie, w linku. Uaktualnij link do spolszczenia :wink:

Uaktualnione

Takie “kszaczki” znalazłem…

1 polubienie

Mam kolejne

Czwarty screen pochodzi od opcji w menu, która pozwala na usunięcie “wadliwych” przedmiotów czy jakoś tak. Opcja jest dostępna pod zrepnieniem sobie kwestowego przedmiotu.  

1 polubienie

A ja mam takie;)

1 polubienie

Cholera jesteście lepsi odemnie. Tyle czasu tłukę i jeszcze nic nie zauważyłem

Z tym, że kilka błędów tylko w zamkniętych testach zgłosiłem.

Znalazłem błąd 1 słowo

1 polubienie

Na Bagnach “odnalazłem” jeszcze to…

1 polubienie

A u mnie taki błąd.

1 polubienie

Trochę literówek i “krzaków” c.d.

1 polubienie

Po wzięciu do łapek radionadajnika dla Woronina pokazały się takie takie cuda wianki (górna część zrzutu ekranu), a przy transmutacji artefaktu “literówki”.

1 polubienie

Takie “defaulty” jeszcze znalazłem😉

2 polubienia

Opis bomby samoróbki "w krzakach":smiling_face: oraz rozmowa z Pustelnikiem, gdzie pojawia się opcja dialogowa “Zachar, arty potrzebne?”

1 polubienie

Brak tłumaczenia w opisie broni

1 polubienie

Łobuz rozumiem że chcesz pomóc, jednak Junx zgłosił już ten błąd kilka postów wyżej😕

Z tą jedynką to nie rozumiem co co chodzi a dwa poniżej - zwykłe “przejęzyczenia”.

1 polubienie

1 to znaczy rurociąg 1. Poprawione.

1 polubienie

1 polubienie

A ja miałem błąd jeden błąd już dawno i nie mam screena, ale pamiętam o co chodzi. Zlecenie zleca mam Krugłów/Siemienowicz (czy jakoś tak) po oddaniu dziennika ducha, na znalezienie dekodera koło głównego panelu sterowania w X-16, który opisał jako “Mózgozwęglacz”, który natomiast jest w X-10. Jak dla mnie powinno być koło panelu emitera emisji psionicznych.

Jeśli nikt tego zadania nie kojarzy to znajdę zapis i pokażę screeny.