Problem z ekwipunkiem.
Przepraszam za spam. Problem rozwiązany dzięki poradnikowi z 1 postu.
Problem z ekwipunkiem.
Przepraszam za spam. Problem rozwiązany dzięki poradnikowi z 1 postu.
W którym miejscu znajdę Tropiciela?
@prozmus84
Ciągle w tym samym. W wieży obok stacji, w której przebywał w podstawce Zulus.
Prozmus84 - obok stacji są 2 wieże, jedna murowana wspomniana wyżej* oraz jedna między wiaduktem a budynkami stacyjnymi, włazisz po dużej drabinie i masz nowe fanty.
* zadania na grób brata - zabij skowyry (psy) i nie baw się w hienę cmentarną.
p.s. na koparce do odkrywki zadecyduj mądrze a dostaniesz kluczyk.
17 godzin temu, prozmus84 napisał(a):
W którym miejscu znajdę Tropiciela?
W wieży, tyle że dostać się tam można sekretnym przejściem.
Dostępna jest nowa wersja Retrieval_mod_1.0834 z załączonym dodatkiem fabularnym: Wędrówka. Modyfikacja jest w formie repacka, po pobraniu wystarczy wskazać instalatorowi miejsce instalacji i gdy setup zrobi swoje, można grać. Jeśli chcemy zapisy mieć pod ręką, w głównym katalogu podmieniamy plik - fsgame.ltx
Link: KLIK
Świetna wiadomość ![]()
Czyli wychodzi na to, że będziemy mogli lepiej poznać frakcję Grzech
Tzn. tak myślę, bo zrzuty mówią same za siebie.
@gawron Jak rozumiem, wystarczy tylko podmienić link w naszym pierwszym poście?
@Agrael. Wystarczy, aby odpalić moda, ale czy spolszczenie będzie w pełni kompatybilne na nowej wersji, to trzeba sprawdzić.
@gawron a w ogóle myślisz o spolszczeniu reszty z tych fabuł? Wyszłoby, że niby robisz spolszczenie jednego moda, a w sumie jakbyś spolszczał cztery na raz ![]()
Autor tego moda ma łeb jeśli chodzi o sprawy skryptowe i różne pomysły. Że nikt wcześniej nie wpadł na takie rozwiązanie, że kolejne “fabuły” mamy w jednym modzie, przydałoby się np w seriach jak mody od Vivient teamu albo np odpalasz takie wszystko w jednym i masz wszystkie 5 części modów zaurusa i jedziesz sobie po kolei.
Kolejny mod zaliczony, fabularnie świetnie się bawiłem na większości lokacji, oprócz Prypeci. Mod ma jeden problem ‘‘kwesty powtarzalne’’, jakoś średnim fanem jestem robienia po 5 nic nie wnoszących zadań, tylko po to aby ruszyć wątek fabularny, nie licząc tego twórca złotej kuli bardzo miło mnie ponownie zaskoczył, zdarzały się losowe wyloty, ale bez potrzeby wracania się w zapisach. Polecicie tryb przetrwanie, czy jest to tylko wypełniacz. @gawron Dzięki za spolszczenie, kawał dobrej roboty ![]()
Dodatek do moda daje w kość, bagna, ponuro, najmusy z kwitem na ciebie, zmutowane żaby wielkości spasionego knura i inne stwory.
Fabuła wciąga, nówka nie smigana, brak wylotów, polecam.
p.s. “grzeski” też daja popalić, abra kadabra ![]()
@hadam przetrwanie to raczej rzeźnia
i w dodatku na czas z namiastką fabuły (jak ktoś lubi takie klimaty to Ok), raczej bez “poprawek” w gamedata ukończenie będzie naprawdę wielkim wyzwaniem. Kolejna część moda “Wspomnienia” są w tłumaczeniu więc warto poczekać, polecam.
Kordon w dodatkowej lini fabularnej - 1.0834
Mam pata.
Jestem na kompletnym zdupiu - tak wygląda teraz Kordon, mam uzbierac 200 klocow, zadania mizerne, zostaje żebra i urobki po 2 czy 3 klocki.
Mam zebrać ekipę do napadu na posterynek, jednemu podkopsaj 200 000, drugiego uratuj z n/w anomalii itd/itp.
Artefaktów tyle co kot naplakał - w kwestii zarobku, sama lipa, no może troche sosny.
errata - klocow ma byc klocków - tysięcy.
W dniu 10.05.2023 o 18:58, tom3kb napisał(a):
a w ogóle myślisz o spolszczeniu reszty z tych fabuł? Wyszłoby, że niby robisz spolszczenie jednego moda, a w sumie jakbyś spolszczał cztery na raz
Wspomnienia są praktycznie spolszczone, nawet zacząłem korektę tekstu. Gdyby nie premiera ostatniej wersja moda pewnie niedługo można by przystąpić do testów, a tak, najpierw trzeba na nowo przystosować sporo plików. Jakoś dałem radę z trio, to może uda mi się ogarnąć cały kwartet, przynajmniej spróbuję.
@gawron dawaj wszystkie 4 będziesz rekordzistą
My poczekamy.
Człowiek człowiekowi Przyjaciel, Towarzysz i Brat:
p.s. Ciężko było ale dałem radę, Tolik zaliczony, teraz część dalsza przygód na bagnach.
Pieczara, “grześki” z sekty, ty i walka na noże, no zyc nie umierać! ![]()
Podróż i lokacja (fonetycznie) “Ustanowka Kazańcewa”
Mógłby ktoś zrobić reupload w 1 poście bo linki są martwe? może bym go spróbował ograć?
Tu jest nowy link - KLIK.
Z tym, że tak jak pisał @gawron - trzeba sprawdzić, czy spolszczenie będzie kompatybilne z aktualną wersją, ponieważ ona wprowadza nowy dodatek pt. “Wędrówka”.
Wrzuciłem na mój dysk mod już spolszczony.
Wypakować i można grać.
Może się przyda.
https://drive.google.com/file/d/1fzL9U_OD0i0TrNeSwrXtkkRVE5RUDAUx/view?usp=sharing