Cenna skrzynka. Znaleźć skrzynię z materiałami radiotechnicznymi. Brak szczegółowych informacji, wiadomo jedynie, że schowano ją w głębi Zony. A to, co wiedzą o niej Monolitowcy, nasuwa pewne wnioski…
Znaleźć zaginionego najemnika. Znaleźć najemnika, który zaginął wraz z ważnymi dokumentami w laboratorium X16.
Nie wiem czemu, ale po wgraniu spolszczenia i rozpoczęciu nowej gry moja postać traci swoje punkty HP. Nie jest ona ani głodna, czy tam radioaktywna. Na wszelki wypadek wypiło się wódki, zjadło i zabandażowało, wczytanie save nie pomaga. Jakieś rady?
Miałem takiego samego buga co pan powyżej. Nie wiem od czego jest zależna ta utrata HP. (Tak, gram na starym zapisie)
A tak swoją drogą, wie ktoś gdzie znajdę 3 schowek Zbieracza?
Spoiler
Znalazłem dwójkę, przeczytałem notkę, polazłem do Rostoku i skacze po tym dachu z kwasowymi anomaliami i ni chu-chu nie potrafię tego znaleźć. Mnie to chyba jednak za rączkę trzeba prowadzić
Na jakimś rus gameplayu widziałem, że to wyświetlanie komend dla kompana, wybierał w opcjach. A że modem nie jestem zainteresowany, nie pamiętam gdzie.
Jak już dobrze zauważyliście jest to menu rozkazów dla towarzysza/towarzyszy. Twórcy moda ustawili je domyślnie pod środkowym przyciskiem myszy. W opcjach sterowania można dodatkowo ustawić jeszcze kilka trybów interakcji towarzysza.
@smox rozumiem, że zmiana języka na pol działa już poprawnie?
Co do zadań - miałem takie przypadki, że po wejściu na lokacje z niewiadomych przyczyn zadanie zostało zaliczane jako nieudane i spadała mi oczywiście reputacja, ale nie wiem czym jest to spowodowane (być może nadmiarem wziętych zadań?).
Witam mam problem z kwestem na zabójstwo otóż wykonałem i mam wrócić do pracodawcy a tu co lipa czekałem może się ruszy i ładowałem grę i nic jakiś pomysł i drugi problem na barze biorę kwesty od dowódców posterunków i jak mam towar to nie ma takiego żadnej opcji by dać dany towar i nic nie pomaga czekanie, ładowanie gry, nawet mając dany towar u siebie nic to nie daje