@suchyyy1 Porada: Kropka, spacja , Shift.
8 minut temu, kondotier napisał:
@suchyyy1 Porada: Kropka, spacja , Shift.
niestety nic i zmieniłem lokację i dale to samo chyba że źle robię
najechać kursorem n a kropkę, potem spacja, potem shift
@suchyyy1 nasz nestor próbował ci powiedzieć, abyś pisał w zgodzie z zasadami pisowni i ortografii języka polskiego.
Z twojego BARDZO lakonicznego opisu domyślam się co może być problemem, ale wolałbym abyś przesłał zapis(y) gry i napisał z którym KONKRETNIE (najlepiej z nazwy zadania) zadaniem masz problem.
Przypominam tylko, że zapis składa się z dwóch plików o rozszerzeniu .SCOP i .SCOC oraz pliku .dds.
@suchyyy1 twój cel utknął w “przejściu” między lokacjami Wysypisko i Bar. W takim przypadku należy poczekać pewną ilość czasu aby BN przeszedł na jedną lub drugą lokację.
Na zapisie masz go na widelcu już na Wysypisku. cel w zasięgu wzroku.7z
7 hours ago, suchyyy1 said:
na barze biorę kwesty od dowódców posterunków i jak mam towar to nie ma takiego żadnej opcji by dać dany towar i nic nie pomaga czekanie, ładowanie gry, nawet mając dany towar u siebie nic to nie daje
Problem dotyczy południowego posterunku Powinności, którego dowódca por. Gawrylenko jest “niemową” (brak interakcji) - w związku z tym ukończenie zadań od jego podwładnych jest niemożliwe. Na północnym posterunku wszystko działa jak należy (przynajmniej u mnie).
4 godziny temu, Anton Gorodecki napisał:
@suchyyy1 twój cel utknął w “przejściu” między lokacjami Wysypisko i Bar. W takim przypadku należy poczekać pewną ilość czasu aby BN przeszedł na jedną lub drugą lokację.
Na zapisie masz go na widelcu już na Wysypisku. cel w zasięgu wzroku.7z
Dziękuję Miszczu😁
Jest cokolwiek ciekawego do roboty na północy Zony (Jupiter i Zaton)? Ostatni raz byłem tam w wersji 0.8 i nie wiem czy teraz (0.9.2) warto tam iść. Wspomnę tylko, że gram jako wolnościowiec
W wersji 1.0 znajdzie się wczesna wersja Magazynów Wojskowych, z bunkrem handlarza (czy Żaba będzie tam urzędował?). Kilka zrzutów ekranu:
Spoiler
@Szelcu jako bojownik z Wolności to raczej nie, kapitan😛 Sowa na Skadowsku ma zadanie dla czystoniebowca. Na Jupiterze też jest pewien handlarz, ale nie jestem pewien czy rozmawia z anarchistami… czy tylko do nich strzela🙂
To jakiś bug czy zamierzony cel autorów moda na bardziej “apokaliptyczną” pogodę? Dodam że jest to godzina 19, a jest cimno jak w d**ie.
44 minuty temu, smox napisał:
Czy można gdzieś sprawdzić ile już rozwinąłem daną umiejętność?
Niestety autorzy nie uwzględnili takiej opcji. Pisałem o tym tutaj:
W dniu 24.03.2018 o 13:47, Anton Gorodecki napisał:
UWAGA: w przeciwieństwie do menu zdolności (gdzie pokazywane są wyuczone zdolności) w menu umiejętności nie jest pokazywane, których poziomów biegłości w danej umiejętności nauczyła się twoja postać. Dlatego dobrze jest rozpisać sobie np. na kartce papieru nazwy pięciu umiejętności i zaznaczać na niej poziom biegłości w danej umiejętności twojej postaci.
@Szelcu a nie grzebałeś czasem w opcjach pogody? Zawsze możesz ustawić sobie “białe” noce😁
@Anton_Gorodecki Ano grzebałem. Dobra, coś wykombinuje, się wyklepie ![]()
Brawo @Anton_Gorodecki, promocji nigdy za dużo🙂
Wytłumaczy mi ktoś gdzie znajdę kwasową anomalię, która ponoć znajduję się na WEWNĘTRZNYM dziedzińcu fabryki Jupiter? (Zadanie z magicznym krzaczorem zleconym przez Anubisa). Bo latam i latam po tej fabryce i kij można znaleźć i opcje są dwie… albo ja mam inną definicje wewnętrznego dziedzińca albo mnie Anubis we guptoka zrobił.
Czy w tym modzie jest już spawner? Jeśli tak jak go uruchomić?
@WujekJar - odpalasz grę, ładujesz sejwa (lub zaczynasz nową grę), wychodzisz do menu gry (esc) i naciskasz “s”.
@A6AKAH Dokładnie tak, aczkolwiek nie do końca
u mnie nie działa. Chyba, że naciskam zły klawisz.
Mam ten sam problem co @WujekJar.