Powrót Legendy 0.9.2 - dyskusja ogólna

@WujekJar i @Szelcu - sprawdźcie proszę czy do waszych skrótów służących do uruchamiania moda został dodany parametr -dbg (po spacji).

1 polubienie

@Anton_Gorodecki Chodzi ci o instalator? Jeśli tak, to może dlatego mi nie działa bo ja instalowałem manualnie.

Gdzie to powinno być? W tym panelu czy innym miejscu? Wybacz, ale jeśli o to chodzi to jestem kompletnie zielony.

Zróbcie sobie skrót od Legend Returns.exe na pulpicie, wejdźcie we Właściwości tego skrótu i dopiszcie -dbg po spacji do elementu docelowego t.j. na zrzucie poniżej:

@WujekJar zgadza się - w tym miejscu, gdzie wskazałeś w ukrytym już teraz poście.

3 polubienia

Dziękuję, już działa.

1 polubienie

@Anton_Gorodecki Elegancko działa. Dzięki wielkie!

1 polubienie

Szukam kolejnej skrytki tajemniczego stalkera. Podpowiedź mówi o tunelu na magazynach wojskowych. Gdzie jest ten schowek? Znalazłem plecak w rozłamie na dachu tumelu, ale był pusty, więc chyba nie o to chodzi.

@WujekJar - to nie ten. Szukaj w gruzowisku na końcu tunelu.

W rurze?

Nie - poszukaj pod gruzami (po lewej).

A teraz pytanie za 200 punktów, bo ślepy jestem. Znaleźć plecaka nie mogę. Wskazówka: Rudy Las, kamienie obok czołgu.

Znalazłem!

Wie ktoś może czy korzystanie z kaset do gaussa produkcji rusznikarzy “Grzechu” wpływa na to jak jestem postrzegany przez innych stalkerów?

Truposzom jest obojętne, kto wyprodukował amunicję. A żywi nie będą sprawdzać czym się strzelało, najwyżej kto strzelał i dlaczego. Nie pamiętam abym miał, z powodu obojętnie skąd pozyskanej amunicji, jakieś problemy.

4 polubienia

Czy działa u was dozymetr? Podczas mojej rozgrywki pomimo wejścia w strefę radiacji i utraty zdrowia, wskazuje on “zerowy poziom radiacji”.

Mam to samo, ale ignoruję ten (chyba) błąd

U mnie początkowo dozymetry nie działały, po jakimś czasie nagle zaskoczyły, a później to już różnie - z reguły działają, ale nie zawsze.

Co do dozymetrów: “DA-2” - pokazuje ciągle “zerowy poziom radiacji”, “IDS” - pokazuje wartości promieniowania a “Prypeć-9” - pokazuje wartości zerowy/nieznaczny/znaczny/krytyczny poziom radiacji.

1 polubienie

W dniu 30.03.2018 o 21:08, WujekJar napisał:

A teraz pytanie za 200 punktów, bo ślepy jestem. Znaleźć plecaka nie mogę. Wskazówka: Rudy Las, kamienie obok czołgu.

Znalazłem!

A mógłbyś sprecyzować gdzie znalazłeś? Bo byłem w tych 2 wykopach ale tam nic nie ma

Też już znalazłem!

Tak z ciekawości - czy Łukasz pełni jakąkolwiek funkcję?

20 godzin temu, TheSoldy napisał:

Tak z ciekawości - czy Łukasz pełni jakąkolwiek funkcję?

W Cieniu Czarnobyla był dowódcą “Wolności”

EDIT: A sorka, przeczytałem “czy Łukasz PEŁNIŁ” xD