Świetny mod, przejścia jak w NS; w miarę wykonywania zadań. Stabilny. 0 wylotów (przynajmniej u mnie) spowodowanych błędmi. Całkiem nowy scenariusz. Na razie nie instalowałem patcha nr 2 i jest ok
Radzę sprawdzić jak wygląda ził 131 a i jeszcze Baks to nie człowiek tak jak Mucha to nie owad (hi hi)
Gra jest delikatnie mówiąc pogięta, ale nie ma tyle wylotów co w NS. Uważam, że naprawdę mod świetny a autorzy są przeciwni jasnego wyjaśniania questów na ichnim forum, stąd wiele trudności (może i dobrze)
O..czyli coś dla mnie uwielbiam Guns N Roses albo Iron Maiden, tylko kurka ten ruski przeszkadza. Ogółem sporo jest zadań pobocznych, fabuła dobrze rozwinięta ?
Fabuła rozbudowana, całkowicie nowa, choć niektóre questy przypominają, w nieznacznym co prawda stopniu NS i parę innych. Dla mnie rewelacja, tylko sama translatica i słownik nie pomaga, ale dzięki @czernobylowi10 jest odnośnik do pisma obrazkowego (hi hi) -poradnika
Ktoś pyka w ten mod oprócz mnie ? - bo jakoś czuje się osamotniony w tym temacie i do tego dominujący (ochh mam lęki)
No ktoś tam sobie pogrywa bracie Cichy Ale dopiero do baru dotarłem więc wiele do powiedzenia nie mam. Oprócz tego że mod zaiste zacny i wart polecenia. No i faktycznie mimo jako takiej znajomości języka nie wszystko ogarniam. Bardzo ‘nie wszystko’ hehe…
No ktoś tam sobie pogrywa bracie Cichy Ale dopiero do baru dotarłem więc wiele do powiedzenia nie mam. Oprócz tego że mod zaiste zacny i wart polecenia. No i faktycznie mimo jako takiej znajomości języka nie wszystko ogarniam. Bardzo ‘nie wszystko’ hehe…
Dobra rada: nie wychodź z Baru na Wysypisko, normalnym przejściem (z podstawki) bo wtedy uaktywnia się quest na pertraktacje z bandytami. Ich przywódcą jest Świder potrzebny w dalszej części fabuły.Póżniej staje się neutralny. Ja się pospieszyłem i ubiłem gościa niepotrzebnie, zanim załatwiłem sprawę pomocy dla ekologów z Tango. Przez to ominęła mnie przejażdżka helikopterem po Ciemnej Dolinie.
Wbrew pozorom nic strasznego. A jak się podoba taki widok z lunety broni (x12.8):
Na drugim zdjęciu, samodzielnie wędrujące rpg7 to najemnik w maskującym exo. Zabawa jest naprawdę przednia, tylko statystyka zgonów GG bardzo zawyżona.
Broń z taką lunetą mamy już w Barze po znalezieniu dysku.
To jest skrytka Siemieckiego do której kod to 4 cyfry tworzące rok. Cyfry owe, dostajemy w miarę przechodzenia 1-szej części moda. (ja na razie mam 2) Kody do dwojga drzwi w X-18 to daty historyczne, które trzeba wyłapać z kontekstu podpowiedzi ( na Rus forum, o ile dobrze zrozumiałem, wystarczy wpisać te podpowiedzi w google i skojarzenia wyskoczą - ja skorzystałem ze ściągawki od @czernobyla10 - poradnika).
Lata te to kolejno 1242 i 1380. W X- 10 kod do skrytki to zgodnie z podpowiedzią (kipiel, atlantyk, lodowa góra) 1912 (Titanic).
Przy wyprawie do X-10, ubijamy najemników przy których można zdobyć świetną broń-unikat o nazwie Hostel (skojarzenie z filmem Eli Rotha?..), jest zabójczy. No a to dopiero mniej więcej dopiero połowa moda…