Pierwszego września wyszła wersja 2.0 moda, dodałem linki do pierwszego postu bo stara wersja została usunięta i są nieaktywne.
Autor powiedział, że więcej patchy, updatów do tego moda nie będzie.
Pierwszego września wyszła wersja 2.0 moda, dodałem linki do pierwszego postu bo stara wersja została usunięta i są nieaktywne.
Autor powiedział, że więcej patchy, updatów do tego moda nie będzie.
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
Z nudów wróciłem do tej gry i walki o przetrwanie. I podzielę się kilkoma screenami z rozgrywki w mieście. Już ją zakończyłem i szykuję się do powrotu. Męczy mnie tylko antyczit na udźwig. Kiedy tylko zarażony podrapie mi wdzianko, choć ono jet nadal w doskonałym stanie, znika czit na udźwig. Nie pomagają sztuczki z zapisaniem i wgraniem sava. Muszę powtarzać.
Czyszczenie parkingów koło CH Czajka. Wybijesz raz, za chwilę nowi.
Koło posterunku Policji, gdyby nie siekiera, wagon amunicji byłby mało.
“Zapadła się” jak oberwała. Ale ciekawski policjant.
Kiedy wracałem ze szpitala, w przydatkach metra
zarażeni przygotowali mi “szpaler powitalny”. Pełna blokada dojścia do właściwych tuneli.
Musiałem wrócić do szpitala, przespać się bez potrzeby i przy kolejnym wejściu było już normalnie.
Mam pytanie o zadanie wyczyszczenia mini parkingu. Wyczyściłem go łącznie ze stacją benzynową i sąsiadującą ulicą. Nie zaliczone. Niby jest miesiąc czasu na wykonanie, ale jaki kruczek w nim jest, aby zaskoczyło jak te z kaemem i czyszczeniem wejścia?
PODBICIE TEMATU.
Kiedy jakiś czas temu przerwałem grę, nie przypuszczałem że jednak zobaczę finał moda. A jednak. Ukończyłem go.
Tu kilka screenów z końcówki mojej gry.
Po kraksie samochodowej z jedyną ocalałą przedzieram się nad rzekę. Noc spędziliśmy w namiocie.
Dotarliśmy nad rzeką, gdzie czekał statek i wszyscy ci, którym wskazaliśmy drogę.
Porozmawiałem z kapitanem statku i …
… informacja o szczęśliwym zakończeniu naszej przygody.
Pozostało trochę niedosytu, że w mieście nie posłał nas autor moda do naszego mieszkania, choccy pustego, bez wieści o rodzinie. I też z tego, że pozostali ocaleni tak marnie zginęli. Niby samo życie, ale …
MAM PYTANIE: Czy grał ktoś w tę poprawioną wersję moda? Jakie w niej są mapy. Też taka tylko linia, czy jest już jakiś zarys terenu. No i czy jest zegar i kompas na ekranie.
Do moda wyszedł nowy Patch 2.1, dodałem linki do pierwszego postu.
Changelog po rosyjsku, jak ktoś chce poczytać np w translatorze.
Патч до версии 2.1!
Świetna wiadomość . Z pewnością zagram ja skończycie.
Oj, będzie frajda dla forumowiczów. Naprawdę dobra zabawa przez wiele godzin. Sądzę, że z okazji “Dnia Pabiedy” będziecie wstania polonizację wstawić.
O zombie czekam.
Moje klimaty ulubione.
Mod dość obszerny i łatwy w rozgrywce nie jest (trzeba będzie wszystkie zadania poboczne wykonać), trochę czasu to zajmie, ale postaramy się w miarę szybko z testami uporać .
Póki jeszcze można, czy jesteście w stanie zaingerować w moda tak, aby żołnierze na lokacji Kołchoz nie byli kulodoprni, a bandyci w Przydrożnej kawiarni nie mieli przeciwpancernego podkoszulka? Bo to są dwa irytująco przegięte momenty. Brak reakcji nawet na strzał w głowę. Trzeba ich oddać sporo. Przy jednym skutecznym dla nas.
ani , ani ja tego nie zrobimy. To tylko spolszczenie moda. Może któryś z mechaników mógłby to zrobić.
Tak przypuszczałem. No to się trochę gracze pomęczą. Dla zwolenników hardkoru, będzie to jednak tylko wyzwanie.
Ja to tylko tu zostawię Premiera za niecałe 40 minut - zapraszamy!
Cytat
Pamiętajcie, by dać nam znać w kwestii paczki tekstur HD
No kurde głodnego się pytają czy by zjeść coś nie chciał
Ale domyślasz się, że autor takiej paczki mógłby być paru osobom tutaj solą w oku?
A to chyba wiem kto je zrobi
W sumie “dla zasady” nie musieliby z niej korzystać. Ale nie popadajmy od razu w paranoje
Zainteresowanie najwyraźniej jest spore, także szanse na paczkę rosną.
Kiedy - ciężko stwierdzić. Pewnych bolączek to nie naprawi, ale mnie najbardziej cieszy myśl, że ta cholerna trawa byłaby inna
Teraz tylko wywołujemy a z lasu… z drzewa…? I czekamy na spolszczenie Zainteresowanie jest chyba większe niż się spodziewałem…
Spolszczenie powinno być dzisiaj do pobrania.
Serdecznie dziękuję:
i za cierpliwość w wyłapywaniu błędów.
za wyświetlanie się tego, co mówią personaże.
Ekipie Stalker World za intro i całokształt twórczości.
Cóż, życzę przyjemnej gry.
Gdzie mogę poprać paczkę HD? Przepraszam jeżeli gdzieś tu jest ale już na pierwszej stronie jest trochę spoilerów i nie chcę psuć sobie rozgrywki.
najpierw tą paczkę trzeba zrobić