Priboi Story 1.1.3

@chszarz Zagraj w wersję Overhaul, jest dopracowana. Nie przypominam sobie wylotów. Nie było też bandytów terminatorów i innych dziwnych rzeczy.

@Poltergeist Masz na myśli Priboi Story Overhaul 2020 czy Priboi Story Overhaul?
Grałem w Priboia jeszcze w wersji na płytę więc dosyć dawno. Sam bym sobie go odświeżył, jak będę miał czas.:grin:

Postanowiłem na chwilę się przeprosić z bandytami i zagrać dalej. Zamiast strzelać do nich poprostu ich ominąłem i pobiegłem dalej. Ale te wyloty to naprawdę uprzykrzają grę. Musiałem powtarzać całą akcję w laboratorium w Dolinie Mroku, bo po dotarciu do Baru gra się wysypywała przy wczytywaniu save’a z tej lokacji. Teraz dotarłem do Prypeci i też już zaliczyłem kilka wylotów. Mam ustawione minimalne parametry jakości i najwyraźniej to nie pomaga.

@chszarzno nie wiem, czysty Priboi to jeden z pierwszych modów także wymagania to ma żadne to dlaczego u ciebie tak się sypie to nie mam pojęcia.

Mod na lokacjach ma nasrane krzaczków, złomu, wszystkiego ma nawalone na lokacjach względem podstawki i zauważalnie gorzej działał, pewnie ten overhaul, czy inszy lepiej już działa(wątpię). Na współczesnym PC musi chodzić, ale jak widać wylot na wylocie a tego nie pamiętam jak grałem.

@LisKot Ten drugi. O, nawet nie wiedziałem, że ten z 2020 został przetłumaczony.

@chszarz Mówię Ci, pobierz jakąś nowszą wersję, zamiast się męczyć. Overhaul nie miało wylotów. Wersja z 2020 i Eternal pewnie też są stabilne.