widzę, że to też jest Priboi Story, skąd to pobrałeś? O ile można wiedzieć oczywiście Byłbym wdzięczny, gdybyś to podesłał i ew. powiedział, jak zainstalować
witam mam problem z modem do cfc priboi story overhaul 2020 otóż nie mogeę przejść z lokacji Kordon do Wysypisko.|
tam gdzie zawsze było przejscie w tych drzwiach na posterunku mam tak jakby niewidzialna sciane i nie wczytuje mi lokacji wysypisko…nie wiem o co kaman
dodam jeszcze ze mam rozpoczetego questa 20 butelek wodkie czy to przez to? prosze o jak najszybsza odp pozdrawiam stalkiery.
spokojnie, chłopcze. Niepotrzebnie się unosisz i spamujesz postami, przez co za chwilę zostaniesz odpowiednio “wynagrodzony” przez Admina/Moderatora.
Odnośnie twojego problemu. Na pewno zainstalowałeś prawidłowo moda? Próbowałeś ukończyć w/w zadanie na te 20 butelek i wtedy próbować przejść na Wysypisko?
o siemanko! w koncu ktos sie odezwał
otóz nie ukoncyzłem bo jeszcze jedna flaszke musze ogarnac ale nie wydaje mi sie by to było przez to!
a czy dobrze zainstalowałem to mhysle ze tak wszystko działa spolszczenie na koncu etc…nwm. zobacze po ukonczeniu i dam znac.
a co ty myślisz, że jak narobisz debilnych postów, naspamujesz gdzie się da i porzucasz k@$@ami to nagle wszyscy będą wiedzieli jak ci pomóc i wszystko rzucą i przylecą.
Jak ktoś będzie wiedział jak rozwiązać twój problem to napisze.
Rozumiem. Działaj. Pomożemy ci jak tylko będziemy mogli. Pamiętaj o tym. Miłego wieczoru, mordeczko.
Witam. Patcha samej gry mam 1.6 ale przy pobieraniu moda było napisane że też działa na 1.6 także…
Zainstalowałem od nowa wszystko i to samo…a nawet zauważyłem że nie tylko brakuje mi przejścia z kor. do wys. ale i mag. woj. tam dalej…może jest jakaś opcja alby je ręcznie dodać do plików gry
Witam. Zacząłem grać w tego moda i …nie umiem grać. Potrzebuję pomocy. Zacząłem wykonywać polecenia po kolei od początku, zaczynając od generała na posterunku, który skierował mnie jelśi dobrze pamiętam do przywódcy kotów na wiosce. Ten z kolei odesłał mnie do majora na posterunku pod mostem, odbyłem wszystkie rozmowy chyba tak jak trzeba, zabrałem dokumenty z domku według polecenia Sidorowicza i dalej nie wiadomo co robić. Nie mam pojęcia gdzie iść, nie ma też żadnych dialogów z kluczowymi postaciami. Czyżby był to mod z serii “zgadnij co autor miał na myśli”?..
@chszarz bo jak weźmiesz jakieś dokumenty to masz w nich opis i info gdzie szukać następnych, plus przeważnie jakieś foto tego miejsca. Mod dla tych co znają lokacje ze Stalkera i będą w stanie skojarzyć miejsca nawet po małych detalach na zdjęciu plus po krótkim opisie.
@chszarz Na Kordonie musisz znaleźć 3 rzeczy: list od Sidora, dokumenty dla Priboia i PDA członka UHSF. Tak jak pisze @tom3kb - w notatkach masz namiar na kolejne dokumenty.
Swoją drogą, to można skorzystać z Poradnik do Priboi Story. Stary już jest, ale może się przyda.
Dzięki za podpowiedzi. Faktycznie w notatki spojrzałem tylko pobieżnie. A poradnika nie znalazłem.
No i pojawił się inny problem… Mod nagle zaczął się strasznie wysypywać. Przyszła emisja, schowałem się pod mostem, postanowiłem pójść w kierunku Wysypiska i chyba nie dojdę, bo co 10 kroków jest wylot
Udało mi się przejść przez ten obszar wylotów, ale jak zobaczyłem jak bandyci mają sprawność komandosów i strzelają z 100 -procentową skutecznością i do tego jest ich chyba cały pułk i zaczynają atakować ze wszystkich stron, to powiedziałem już dziękuję temu modowi.