Priboi Story 1.1.3

33 minuty temu, mrbialy1 napisał:

widzę, że to też jest Priboi Story, skąd to pobrałeś? O ile można wiedzieć oczywiście Byłbym wdzięczny, gdybyś to podesłał i ew. powiedział, jak zainstalować

Przeniosłem sprawę tam gdzie trzeba.

<___base_url___>/topic/2804-priboi-story-overhaul/?page=2&tab=comments&do=embed&comment=131370&embedComment=131370&embedDo=findComment#comment-131370

Dzień dobry, problem jest

Gram sobie w priboika na 1.0006 i gdy chce podnieść amunicje to gra się wykrzacza pod pretekstem xrda

POMOCY!!!

wina spolszczenia. Obejdę się bez tego

@jakubon123

W tego zwykłego 1.13? Czy inną wersję, wolę się upewnić, no i przydałby się log to by może naprowadziło przez co błąd.

Ps. Spolszczone Priboie już nie jeden przeszedł.

Witam mam problem ze spolszczeniem do Priboi Story czy ktoś mógłby podlinkować spolszczenie bo nie moge nigdzie go znaleść z góry dzięki

@bolecAK

Najpierw tutaj bo nie wiem o którego Priboia ci chodzi.

https://stalkerteam.pl/forum/258-mody-na-bazie-priboi-story/

A potem do okulisty :blush:

Przeniosłem do odpowiedniego działu.

5 minut temu, tom3kb napisał:

@bolecAK

Najpierw tutaj bo nie wiem o którego Priboia ci chodzi.

https://stalkerteam.pl/forum/258-mody-na-bazie-priboi-story/

A potem do okulisty :blush:

Przeniosłem do odpowiedniego działu.

Nie działa mi dlatego zapytałem o coś innego próbowałem już

Musi działać, innych nie ma, coś źle robisz.

Postępuj wg instrukcji instalacji.

witam mam problem z modem do cfc priboi story overhaul 2020 otóż nie mogeę przejść z lokacji Kordon do Wysypisko.|
tam gdzie zawsze było przejscie w tych drzwiach na posterunku mam tak jakby niewidzialna sciane i nie wczytuje mi lokacji wysypisko…nie wiem o co kaman
dodam jeszcze ze mam rozpoczetego questa 20 butelek wodkie czy to przez to? prosze o jak najszybsza odp pozdrawiam stalkiery.

spokojnie, chłopcze. Niepotrzebnie się unosisz i spamujesz postami, przez co za chwilę zostaniesz odpowiednio “wynagrodzony” przez Admina/Moderatora. 

Odnośnie twojego problemu. Na pewno zainstalowałeś prawidłowo moda? Próbowałeś ukończyć w/w zadanie na te 20 butelek i wtedy próbować przejść na Wysypisko? 

o siemanko!  w koncu ktos sie odezwał
otóz nie ukoncyzłem bo jeszcze jedna flaszke musze ogarnac ale nie wydaje mi sie by to było przez to! 
a czy dobrze zainstalowałem to mhysle ze tak wszystko działa spolszczenie na koncu etc…nwm. zobacze po ukonczeniu i dam znac.

Rozumiem. Działaj. Pomożemy ci jak tylko będziemy mogli. Pamiętaj o tym. Miłego wieczoru, mordeczko.

1 polubienie

a co ty myślisz, że jak narobisz debilnych postów, naspamujesz gdzie się da i porzucasz k@$@ami to nagle wszyscy będą wiedzieli jak ci pomóc i wszystko rzucą i przylecą.

Jak ktoś będzie wiedział jak rozwiązać twój problem to napisze.

2 polubienia

A masz na swojej klawiaturze taki klawisz  

? Na forum jego używanie jest wymagane. I jeszcze kilku innych też.

On 12/13/2020 at 8:15 PM, Anton Gorodecki said:

Rozumiem. Działaj. Pomożemy ci jak tylko będziemy mogli. Pamiętaj o tym. Miłego wieczoru, mordeczko.

Witam. Patcha samej gry mam 1.6 ale przy pobieraniu moda było napisane że też działa na 1.6 także… 
Zainstalowałem od nowa wszystko i to samo…a nawet zauważyłem że nie tylko brakuje mi przejścia z kor. do wys. ale i mag. woj. tam dalej…może jest jakaś opcja alby je ręcznie dodać do plików gry 

W dniu 15.12.2020 o 20:29, mendrek94☢ napisał:

Patcha samej gry mam 1.6 ale przy pobieraniu moda było napisane że też działa na 1.6 także…

Cześć.

Instaluj zawsze tak, jak napisane jest w pierwszym poście wstawki z modyfikacją, czyli w naszym przypadku albo na 1.0004 albo 1.0005. 

Takie pytania jak dałeś w poradniku do moda, wstawiaj w tym dziale i tematach.

Uruchamianie pojazdów, o ile mod to dla nich przewidział, możesz sobie dopisać.

Do pliku user.ltx dodać na końcu linijkę: bind turn_engine kB
Zamiast B - dowolny przycisk.

3 polubienia

Witam. Zacząłem grać w tego moda i …nie umiem grać. Potrzebuję pomocy. Zacząłem wykonywać polecenia po kolei od początku, zaczynając od generała na posterunku, który skierował mnie jelśi dobrze pamiętam do przywódcy kotów na wiosce. Ten z kolei odesłał mnie do majora na posterunku pod mostem, odbyłem wszystkie rozmowy chyba tak jak trzeba, zabrałem dokumenty z domku według polecenia Sidorowicza i dalej nie wiadomo co robić. Nie mam pojęcia gdzie iść, nie ma też żadnych dialogów z kluczowymi postaciami. Czyżby był to mod z serii “zgadnij co autor miał na myśli”?..

@chszarz bo jak weźmiesz jakieś dokumenty to masz w nich opis i info gdzie szukać następnych, plus przeważnie jakieś foto tego miejsca. Mod dla tych co znają lokacje ze Stalkera i będą w stanie skojarzyć miejsca nawet po małych detalach na zdjęciu plus po krótkim opisie.

Tu latasz od jednego dokumentu do kolejnego itd.

1 polubienie

@chszarz Na Kordonie musisz znaleźć 3 rzeczy: list od Sidora, dokumenty dla Priboia i PDA członka UHSF. Tak jak pisze @tom3kb - w notatkach masz namiar na kolejne dokumenty.

Swoją drogą, to można skorzystać z Poradnik do Priboi Story. Stary już jest, ale może się przyda.

1 polubienie

Dzięki za podpowiedzi. Faktycznie w notatki spojrzałem tylko pobieżnie. A poradnika nie znalazłem.

No i pojawił się inny problem… Mod nagle zaczął się strasznie wysypywać. Przyszła emisja, schowałem się pod mostem, postanowiłem pójść w kierunku Wysypiska i chyba nie dojdę, bo co 10 kroków jest wylot :disappointed_face:

Udało mi się przejść przez ten obszar wylotów, ale jak zobaczyłem jak bandyci mają sprawność komandosów i strzelają z 100 -procentową skutecznością i do tego jest ich chyba cały pułk i zaczynają atakować ze wszystkich stron, to powiedziałem już dziękuję temu modowi.