Problemy techniczne

Witam.

W czasie przechodzenia z MW na ATP mam wylot i taki log:

FATAL ERROR

[error]Expression : index != BI_NONE
[error]Function : CPHCollisionDamageReceiver::Init
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\PHCollisionDamageReceiver.cpp
[error]Line : 30
[error]Description : Wrong bone name
[error]Arguments : front_bamper

O co chodzi bo nie znalazłem nigdzie rozwiązania

Pozdrawiam

Pomoże ktoś, trochę mi się nie chce od nowa gry przechodzić

Jest ktoś na tym forum.

Proszę o jakieś sugestie co zrobić z tym błędem

Dzięki

Co z nikąd pomocy , super

Witam przechodzę na ATP i mam wylot prosiłbym o pomoc

XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module “D:\Program Files (x86)\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll” at 0023:00E47D15, xrDebug::backend()+165 byte(s)

To nie jest log. Jak wylecisz na pulpit to otwórz notatnik i użyj komendy wklej. To co się wklei wrzuć do posta. Albo inaczej. W dokumentach publicznych znajdź katalog STALKER SHOC, a w nim plik xray_nazwa użytkownika. Otwórz go za pomocą notatnika, zjedź na sam dół i skopiuj wszystko poniżej linijki FATAL ERROR.

Witam wybacz wrzucam loga

FATAL ERROR

[error]Expression : index != BI_NONE
[error]Function : CPHCollisionDamageReceiver::Init
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\PHCollisionDamageReceiver.cpp
[error]Line : 30
[error]Description : Wrong bone name
[error]Arguments : front_bamper

To kolizja jakiegoś obiektu. Coś lub ktoś koliduje z innym obiektem i powoduje wylot. Spróbuj przejść na inną lokację, potem wróć i jeszcze raz podejdź do przejścia na ATP.

Błąd w nazwie kości auta. Trzeba by zobaczyć spawn rzeczy na ATP i znaleźć to nieszczęsne auto, zedytować model.

jak będę w domu to podrzuce info gdzie znajduje się rzeczowy samochód i jego dokładną lokalizację MonoLityczny

Witam dawno nie było tu postów ale mam nadzieje że ktoś mi odpisze proszę log. Dzieje się to podczas wczytywania gry ale tylko zapisanych przeze mnie np taki autosave na początku gry działa w 100%  

FATAL ERROR

[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : CModelPool::Instance_Load
[error]File          : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\ModelPool.cpp
[error]Line          : 111
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments     : Can’t find model file ‘weapons\knife\wpn_knife_bak.ogf’.

stack trace:

Wygląda, że brakuje plików od noża. Pobierz jeszcze raz moda. Nie robiłeś jakichś swoich przeróbek w tym modzie, nie podmieniałeś modeli?

Tak właśnie myślałem. Nie nic nie zmieniałem dopiero naście minut temu zainstalowałem moda zaraz wgram go jeszcze raz

No i nie zapomnij o patchach, a nie wrzucałeś też tego patcha z innym modelem latarki i noża?

@tom3kb   Ale ze mnie zielony ziomek no tak patche xD ogarne wszystko i dam ci znać. Tak btw chciałem dodać inny model latarki 

tobra teraz mam lua error czy da się jakoś zdegradować wersje stalkera? Czytałem w internecie ale to jakieś herezje dla mnie xd.               FATAL ERROR

[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : CScriptEngine::lua_error
[error]File          : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line          : 73
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments     : LUA error: … of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil

Ten mod jest na wersję 1.0004, jak masz wyższą to musisz zrobić downgrade, tu masz info o tym co każdy nowy powinien wiedzieć przed instalacją modów

//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png

w tym jak downgrade-ować

//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png

Dobra jest gitarra dzięki  

Siema Mam problem z przejściem z Magazynów wojskowych na ATP, kiedy chce przejść wywala mnie do pulpitu i nie wiem co robić.

a co w logu ?

Log ? Kiedy mnie wywala to najpierw jest to, bo to co jest wyżej na zdjęciu pojawia się gdy nacisnę na ,more…‘’ co do loga to nie wiem zbytnio co to ten log.

Plik “logs” masz w w folderze z sejwami. Najczęściej w “dokumentach”

Spoiler

Znalazłem w dokumentach folder ,Logs’’ czy to to ?

FATAL ERROR

[error]Expression    : index != BI_NONE
[error]Function      : CPHCollisionDamageReceiver::Init
[error]File          : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\PHCollisionDamageReceiver.cpp
[error]Line          : 30
[error]Description   : Wrong bone name
[error]Arguments     : front_bamper