@kazik Dzięki . Z tą Prypecią to mam jakieś czary , mogę swobodnie poruszać się prawą stroną i centrum lokacji a jak tylko zbliżę się do dworca od razu wylot i jest to jak na razie jedyna lokacja z tak permanentnymi wylotami . Na innych też mi się zdarzają ale po wczytaniu save mogę iść dalej i wylot się nie powtarza . Jeszcze raz thx pędzę dalej .
Mam pytanie
Gdzie są te duże termosy na mag wojskowych?
To znowu ja, gdzie znajdę tą diabelską szkatułkę w labiryncie i sejf? Przeleciałem labirynt od góry do dołu, wytłukłem monolit oprócz cienia bo on jest nieśmiertelny i nic
@Zwinny - Najprostsze wyjście, odnaleźć w temacie wpis z mapką, na której kolorami są zaznaczone drogi do poszczególnych itemów. Podmieniasz tę z moda na tę z tematu i patrząc na minimapę trafiasz dokładnie do celu.
Na sejf jest druga mapka.
Znalazłem szkatułkę i otworzyłem pierwsze drzwi do bunkra ale są jeszcze drugie i nie mam trzeciego kodu (wziąłem z internetu ale nie działa), czytałem w poradniku żeby pójść do adrenaliny i on powinien dać questa na dołączenie do monolitu żeby móc pogadać z cieniem, nie ma żadnych opcji dialogowych, z górnikiem też nie i jestem zamrożony
Tak to opisałeś, że nie wiem o co kaman ![]()
Postaram się pomóc ale wstaw sejwa.
@Zwinny- Zobacz na tym gameplayu od 10 min.
Trzeci kod bierzesz z trupa, taka niebieska książeczka. Patrz 14.12.
@ZwinnySorry ale mam trochę problemów po zmianie sprzętu.
Jeśli film który wskazał @kondotier nie pomoże wieczorem podłączę dysk gdzie mam NS2016 i sprawdzę sejwa.
Na razie mój komp działa na “pająka” ![]()
@naznaczony09 - Ten trup z niebieską, niekoniecznie musi być w szybie windy. Bywa i na zewnątrz, bo to zależy od twojej gry.
Nie mam tej książki niestety chociaż przeszukałem trupy, mogło być też tak że ominąłem tego z notatką i ciało zniknęło, wpisałem ten kod z filmiku który wstawił kondotier 4241 ale nie działa
@Zwinny - Może być taka sytuacja, że NPC z książką był na zewnątrz i kiedy torowałeś sobie drogę do drzwi, stał na brzegu tego pomostu i po zastrzeleniu spadł na sam dół.
Jak masz zapis kiedy jeszcze nie zacząłeś do nich strzelać, powtórz grę. I nie zabijaj tych, co stoją na samym brzegu, albo nawet poniżej niego. Inaczej czeka Cię wędrówka na dół i powrót do góry.
A strzelania do tych na brzegu, unikaj jak jeszcze jesteś na samym dole labiryntu, lub obszukuj trupy.
@ZwinnyZgodnie z zapowiedzią drzwi otworzone ![]()
Bierz sejf i idź do górnika.
test ok.dds
test ok.sav
Dzięki a jak to zrobiłeś bo ja przeszukałem wszystkie ciała i nic, nawet wpisałem kod z internetu
Sam kod nie zadziała bez książki wartownika.
Dodałem spawnerem książkę i ruszyło.
Cześć, mam kilka pytań:
-
Nie ma schowka Krysiuka w DM (na Agro był), miejsca ogólnie znane sprawdziłem.
-
W PDA Dzika jest mowa o tajnym labie (jest kod) oraz schowku A-76 (dystrybutor na stacji paliw). Dystrybutor jest, schowek się nie otwiera… W samym labie jest też schowek w uszkodzonej wentylacji - za chińskiego boga nie mogę go otworzyć.
-
Na Bagnach nie pojawił się Burżuj. Znacznik jest, a chłopa ni ma. Wiele razy wchodziłem na tę lokację, za każdym razem biegłem do cerkwi i doopa.
Братва, помогите, пожалуйста.
@bacenty - takie problemy z nieotwierającymi się schowkami, tylko znacznikami NPCa przy jego braku występują gdy ma się niewyrównaną grę. Musisz mieć zaległości w innych wątkach moda, a wtedy niektóre z opcji są blokowane. Wątki w pewnych momentach gry się zbiegają i możliwa jest dalsza gra. Nie pojedziesz z jednym wątkiem do jego końca. Sprawdź, jakie zadania z innych wątków masz zaległe i je wykonaj.
42 minuty temu, kondotier napisał:
@bacenty - takie problemy z nieotwierającymi się schowkami, tylko znacznikami NPCa przy jego braku występują gdy ma się niewyrównaną grę. Musisz mieć zaległości w innych wątkach moda, a wtedy niektóre z opcji są blokowane. Wątki w pewnych momentach gry się zbiegają i możliwa jest dalsza gra. Nie pojedziesz z jednym wątkiem do jego końca. Sprawdź, jakie zadania z innych wątków masz zaległe i je wykonaj.
@bacenty - Nie cytuj całości wypowiedzi z posta, pod którym dajesz odpowiedź. Zobacz jak wyświetla się Twoja ksywka na początku wpisów. Chcesz zaadresować wypowiedź do konkretnego forumowicza, wstaw małpę @ i bez odstępu jego nicka. Już po kilku znakach pojawi się rozwijana lista z tym nickiem. Klikasz na niego i masz adresata powiadomionego.