Problemy ze schowkami i przedmiotami w NS 2016

Witam.
Nie wiem o jaką skrzyneczkę chodzi może o szkatułkę ?

A jeśli chodzi o kod do drzwi celi ma go strażnik przy drzwiach.
Jeśli dalej będzie problem mogę spróbować pomóc ale wstaw sejwa z miejsca gdzie powinien być teleport.

Właśnie mam problem z tym że żadne zwłoki nie miały w sobie tej niebieskiej książeczki a co do tej szkatułki to chyba nie jest to to samo zadanie. Nie mniej jednak brakuje u mnie tego strażnika który ma ten kod, może jego ciało gdzieś w tekstury wpadło a po wyjściu z lokacji i powrocie na nią porostu zniknęło. Tak czy owak to jest jakiś sposób na dodanie tej książki z tym kodem do jakiegoś handlarza żeby ją kupić ???

Trzeba by znać nazwę przedmiotu.
Sorry ale nadal nie ogarniam Twojego problemu…
Przed drzwiami z celą jest tylko jeden strażnik i jest żywy.
Po jego likwidacji z jego ekwipunku można zabrać notatnik.
Nadal nie wiem o jaką skrzyneczkę chodziło.
Wstaw sejwa i może jakoś razem rozwiążemy zagadkę :blush:

Zaraz Ci podam sejwa. Rozchodzi mi się o to że jak wszedłem na tą lokację pierwszy raz to wybiłem wszystkich i nie znalazłem tej książki, w tym momencie nie ma tam żywej duszy a ja nie mam kodu do drzwi. A ta szkatułka to sam nie bardzo wiem o co mi chodzi, znalazłem do niej drogę w poradniku i filmikach, ale widocznie dotyczy ona innego zadania i nie ma jej w tym miejscu teraz. Pomyślałem że jest potrzebna do otwarcia drzwi z tym więźniem, bo jak już pisałem nie znalazłem w żadnych zwłokach książki z kodem. Sprawdzę czy jak wstukam kod z filmiku to drzwi się otworzą czy jest niezbędne posiadanie w ekwipunku książki, jeśli nic to nie da to podeśle Ci sejwa.

Ok.
Natomiast szkatułka i sejf jest w zadaniu które daje uwolniony więzień po powrocie do górnika.
Trzeba to zadanie zrobić bo znalezienie sejwu otwiera przejście na Niezbadane tereny i jest kontynuacją nitki
Poszukiwanie zabójców Kła.

W razie czego jak nie uda się tego kodu znaleźć to jak zdobyć nazwę tego przedmiotu żeby spróbować ją dodać ? Jeśli ktoś zna bądź wie jak sprawdzić to proszę o podanie.

Hej. Utknąłem w sraczu X8, szukając fleszki dla Kostii. Jestem w dobrym kibelku, ale nie ma screena z konkretnym miejscem. Zajrzałem do każdej muszli, do kratki wentylacyjnej, kratek w podłodze i bez skutku.

Kto pamięta gdzie ta cholera jest?

Czy mógłby ktoś podać mi nazwę tej książki z kodem do drzwi z więźniem w labiryncie ?? Potrzebuje dodać ją u handlarza bo strażnik mi przepadł i nie mam jak się dostać do tego typa. A musiał bym się cofać o kilka godzin grania.

2 godziny temu, ramirez12 napisał:

W razie czego jak nie uda się tego kodu znaleźć to jak zdobyć nazwę tego przedmiotu żeby spróbować ją dodać ? Jeśli ktoś zna bądź wie jak sprawdzić to proszę o podanie.

Drzwi otwarte ratuj więźnia daj mu apteczkę zagadaj z nim i nie czekaj na niego. Idź do górnika a on tam się doczłapie :blush:
Pamiętaj, żeby wziąć od niego zadanie na szkatułkę i sejf jak się pojawi u górnika TO WAŻNE !

drzwi otwarte.dds

drzwi otwarte.sav

1 polubienie

WOW !!! Wielki jesteś, dzięki Ci bardzo. jak to zrobiłeś?

Ponawiam pytanie o sraczyk w X8, kilka postów wyżej.

15 minut temu, kondotier napisał:

Ponawiam pytanie o sraczyk w X8, kilka postów wyżej.

Sprawdź 02:20

2 polubienia

Dziękuję, ale znalazłem sam. Jednak dopiero jak zlikwidowałem kontrolera. Dopóki on zakłócał, widocznie nie mogłem się odpowiednio ustawić.

Tak że uwaga dla innych. Najpierw burery i kontroler, jak będzie potrzeba zombiaki i dopiero szukanie.

3 godziny temu, ramirez12 napisał:

WOW !!! Wielki jesteś, dzięki Ci bardzo. jak to zrobiłeś?

W skrócie: kupiłem u Adrenaliny notatnik strażnika i wróciłem do Labiryntu.
Wszystko zaskoczyło pojawili się Monolitowcy i strażnik przy drzwiach a dalej już wiesz :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Dzięki Ci raz jeszcze i przy okazji może ktoś podpowie gdzie znajdę 5 sztuk browaru dla Biesa? (te zwykłe browary tj. Bałtyk chyba mu nie smakują bo ich nie chce)

Piwo w X-18 a Biesa odnajdziesz w Mrocznym Parowie:

1 polubienie

No popatrz, przetrząsnąłem całe x-18 bo w jakimś poradniku była właśnie wzmianka o tym że za jakimiś drzwiami kodowymi jest, a poza tym napisane było że dla “Dana” a nie biesa i to mnie trochę w błąd wprowadziło. Nawet zaglądałem do tej lodówki ale kartona nie rozbiłem. Dzięki raz jeszcze za pomoc.

@ramirez12 - no to zapamiętaj ten przypadek, bo “skarbów” w takich tekturowych pudłach jest więcej. Nie zawsze są to przedmioty fabułowe, ale dobrze uzupełniają plecak.

W takim razie może ktoś jeszcze podpowie gdzie lub u kogo znaleźć dokumenty lub informacje o nich, chodzi o dokumenty dla Sacharowa które rzekomo zostały skradzione z instytutu w Agro? Przepytałem handlarzy i przetrząsnąłem całą lokacje, podziemia i kordon z wysypiskiem i nie mam punktu zaczepienia.

@ramirez12 Sprawdź wagon na bagnach na Agro.

1 polubienie