Macie może jakiś film odnośnie przejścia tunelami na lotnisko. Błąkam się po nich.
Dzięki wielkie.
Lepszą wiadomością byłoby pokazanie brakujących części fabuły. Bo zrzut, jak sądzę jest z lokacji na której nie ma prawie nic do roboty, a widać rozmach na większą akcję.
Możliwe, ale znów nie tam gdzie trzeba. Mod nie potrzebuje nowych modeli i animacji, ale dalszej części scenariusza. Te modele i animacje jakie w nim są, są wystarczająco “piękne” i naturalne.
Kolejny filmik z prac. Tym razem listki pływające po wodzie.
A gdzie jest nie dokończona fabuła ![]()
Wiedziałem, że ten news najbardziej spodoba się owi ![]()
Chyba coś dla wędkarzy bo taaaakkkiego suma teraz można w wodzie zobaczyć.
Prezentacja “życia” w wodzie, pływających liści na powierzchni.
Grając w moda, “zanurkowałem” i spotkałem się z nim oko w oko. Wyglądał barrrrdzo twarzowo. Już nie pamiętam z jakim skutkiem.
Prace nad modem wciąż trwają. Ekipa, która teraz nad nim pracuje chce doprowadzić do jak najlepszego wyglądu lokacje.
Niestety na zakończenie fabuły i jakieś nowe zadania poboczne chyba nie ma co liczyć bo od wypuszczenia moda do sieci nie znaleźli się chętni, którzy chcieliby nad tym popracować.
Nowa anomalia “Pionier” KLIK
Tak będzie wyglądał “Bambi” w tym modzie.
Z tym brakiem chętnych do dokończenia fabuły, to wielka szkoda dla moda. A znając to co jest, naprawdę niewiele trzeba zrobić. Ale łatwiej zrobić aby jeleniowi na plecach dodatkowe różki wyrosły, niż zrobić kilka porządnych dialogów. Teksturowe zmiany nic modowi nie pomogą. On sam w sobie jest już ewenementem.
Kilka nowych filmików z moda.
I trochę obrazków.
Spoiler
Obrazki obrazkami, a wiadomości o dokończeniu moda brak. A to jest istotniejsze.
Z czymś mi się ta **ANOMALIA**kojarzy.
Ze zrobieniem nadziei, że mod jednak zostanie przez kogoś dokończony.