Nie wiem czy dobry dział, ale:
Mam prośbę, a mianowicie chodzi mi o stworzenie jednego moda z kilku pomniejszych, a sam jestem w tym zielony, chyba że jest taki mod, to prosiłbym o linka. A chciałbym ujrzeć w nim:
-Dodany nowy wygląd menu (byle nie z random mod i nie z tym kolesiem, co Elvis ma na avatarze)
-Nowe tekstury do broni
-Gnomus mod
-Wycięte mutanty
-Nowe itemy (jak woda, gaza opatrunkowa itd, takie jak w random mod)
-Nowe odgłosy wystrzałów broni
-Kropka zamiast celownika
Jak już coś ktoś wykombinuje to gdyby mógł podesłać link na PW lub na maila:
xXcenzuraXx
[ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Pon 13 Kwi, 2009 ]
Nie podajemy swoich danych.
Elvis, masz jeszcze na dysku tego moda? Z chęcią bym sobie w niego zagrał, ale są problemy z rapidshare.
Mogę zacząć testować tylko nie wiem czy nadal trzeba. I daj znać Elvis na jakim patchu to ma chodzić, żebym byka nie walnął jak z Randomem.
Powiem ci że nie mam kiedy, ostatnio rzadko grywam.
Czemu plecy wyglądają okropnie?
Nie mogę Ci tego teraz pokazać ze względów technicznych, ale pojedynczego moda sprawdzić możesz sam.
Nie, raczej wole porę roku zony, taką jaką dali autorzy. Czemu plecy wyglądają okropnie?
Plecy tych stalkerów wyglądają okropnie. Na pewno chcesz nowe modele? I jeszcze jedno - chcesz jesień taką jak w Random Modzie? Tym razem tekstury zrobię ja.
Co prawda chciałem go sobie zostawić ale czego się nie robi dla kolegów :mrgreen: już jest w albumie rób z nim c chcesz. I piszczcie tylko Dino i krócej i lepiej 
Lorddino, byłbym wdzięczny, bo ten w takim kapturze jest zajebi…no wiecie jaki
A ten w goglach starych też mi się bardziej podoba niż ten nowy.
EDIT:
Tak sobie skaczę po FPSBANANA, i znajduję też Przeźroczyste menu, a także 2 nowe BRONIE na file froncie wykonania gosuke
Jeżeli podoba Ci się ten w kapturku i chciałbyś jego tapetkę albo avatar sobie zrobić to gdzieś go mam daj znać poszukam i wrzucę do albumu.
Dodam tych w kapturach, ale w goglach już nie, bo wyglądają nieciekawie.
Elvis, gdybyś mógł dodać jeszcze do tego moda to:
jest to zmiana skinów frakcji CN na te prezentowane w becie, ci w kapturach wyglądają o wiele lepiej.
Aaa takie coś jak skończę pykać w DoW 2 to mogę wrzucić sobie tego modzika i przejść i podzielić się ewentualnymi problemami.
Mod jest dopiero w wersji alfa i nadal go testuję i rozwijam. Dam znać, kiedy pojawi się stabilna wersja.
Elvis, a dlaczego nie zrobisz osobnego tematu na temat tego moda?? Mógłbyś tam opisać dokładne jakie zmiany daje, poza tym można by też go wrzucić na FF jeżeli to jeszcze możliwe po zmianach.
Śpiwór ma w sobie wiele dodatków, może być niekompatybilny i postanowiłem, że śpiwora nie będzie. Nowe menu jak najbardziej.
A co ze śpiworem i nowym menu?
bo można by dodać kobiety do Zony.
Gosuke robił kiedyś takiego moda do SHOC, ale wszelki słuch o nim zaginął.
Gra wyglądała by o wiele ciekawiej, mógłbyś tak nawet zrobić, tak sobie myślałem dzisiaj, ale powiedziałeś że się na tym nie znasz, bo można by dodać kobiety do Zony.
Na tym się akurat nie znam, więc na pewno nie, mogę jedynie zhakować domyślne modele. A napoje oczywiście mają swój własny wygląd.
Myślałem też o zmianie wyposażenia danych frakcji. Renegaci na przykład mieliby bardzo zniszczoną wersję AK-47 (nowa tekstura + zhakowany model). Co o tym myślisz Najemniku?