To na razie mogę zrobić to co podałeś, a potem będą wychodzić nowsze wersje moda.
Nie chodzi mi tu o większego moda, tylko zmieniający w kilku (podanych) szczegółach wygląd gry.
Najlepiej będzie zrobić pełną listę zmian jakie możesz dodać do moda, myślę że wtedy pomysłodawca zdecyduje co zostanie dodane.
Mod jest w produkcji, ale nie wiem, czy Najemnik chciałby coś trochę większego (balans itp).
No to nasz Elvis ma porobione, ze się tak wyrażę. Praca nad własnym modem tu prośba o dość skomplikowanego modzika i jeszcze trzeba żyć i na to czas schodzi chłopie ty się sklonuj lepiej
Ale ogólnie szacunek za tą robotę, sam pewnie tego modzika spróbuje.
Jak skonczysz to wrzuc go na forum. Sam bardzo chetnie bym sobie w niego pogral.
Na razie pozostają mi tylko noce na robieni moda, bo w dzień nie da rady.
Mógłbyś dorzucić coś do siebie, i dorzuć ten mod Freeplay. Jak skończysz to daj listę tego co dorzuciłeś.
po za tym trochę lipa ze nie da się wrócić z Limańska
Kwestię dotyczącą Elektrowni mogę pominąć (bo gra przecież musi się skończyć), a przejście między Limańskiem będzie otwarte.
Nie wiem może pomysłodawcy spodobał by się mod “Free Play v1.1” dostosowany do tego moda zawsze to jakieś urozmaicenie po za tym trochę lipa ze nie da się wrócić z Limańska
Gdyby można było jeszcze dodać śpiwór i żeby mod działał z najnowszą wersją.
Zobaczę, ale nie obiecuję.
EDIT2: Kiedy mógłbym się spodziewać moda? (bo wiem że powstanie z tego coś fajnego)
Już Ci napisałem na PW;-)
Tak poza tym, chciałbyś jeszcze jakieś inne zmiany ode mnie? Szkoda marnować takiego fajnego moda.
No to ok, sorry za niedogodności, sprostuję teraz o co mi chodziło:
-Wygląd menu jakikolwiek byle nie standardowy i nie te, które podałem
-Żeby po prostu bronie inaczej wyglądały, np GP 37 tak:
-Przedmioty : ile wlezie z random moda i rzeczy podstawowe np woda lub gaza były spotykane u stalkerów
-Odgłosy jak najbardziej realistyczne, a jak się nie uda, to odgłosy np z build 1935, bo niektóre się różnią
Z góry dzięki
EDIT:
Gdyby można było jeszcze dodać śpiwór i żeby mod działał z najnowszą wersją.
EDIT2: Kiedy mógłbym się spodziewać moda? (bo wiem że powstanie z tego coś fajnego)
-
Dodany nowy wygląd menu - nie rozumiem jaki.
-
Nowe tekstury do broni - OK. Masz na myśli poszukanie najładniejszych i najlepszych?
-
Gnomus mod - przyjęte.
-
Wycięte mutanty - przyjęte.
-
Nowe itemy - OK. Wszystkie przedmioty z Random Moda? I gdzie je dodać?
-
Nowe odgłosy wystrzałów broni - OK. Masz na myśli realistyczne odgłosy broni?
-
Kropka zamiast celownika - przyjęte.
Mam pewną prośbę, która nie wymaga za dużo roboty.
Tutaj bym polemizował, bo roboty jest sporo.
Jak już coś ktoś wykombinuje to gdyby mógł podesłać link na PW lub na maila
Inni użytkownicy też chcieliby zagrać na takim modzie.