Prosze o połączenie modów.

Random Mod jest zajeXXXty ale chciałem jeszcze bardziej se go zmodować wiec dodałem:

Full Upgrades for Armors and Weapons Mod (1.0)

Trader Overhaul (1.0)

BTW: Po dodaniu tych modów, podczas ładowania gry wyskoczył bugtrap wiec wiedziałem ze to nie pójdzie. Więc proszę kogoś doświadczonego żeby zrobił zlepek z tych 3 modów

Jeśli jest to możliwe to chciałbym mieć w CS coś lepszego niż tylko PKM.

W Oblivion Lost jest M134 Minigun, (nigdy go nie znalazłem), ale fajnie by było mieć coś tak potężnego.

Będę bardzo wdzięczny jak ktoś mi pomoże.

p.s Dzieki elvis za pokazanie jak zrobić bieganie w exo bo zamierzałem o to zapytać.

Nie przeklinaj - A115

OK. To ja mówię do osób małoletnich, że ten temat nie potrzebuje off-topu.

Wiem że ma,był zablokowany dlatego zostawiłem go bez ingerencji.A koledze Adminowi przypominam,że zwrot "…nie róbcie tu burdelu…"nie bardzo pasuje do forum którego użytkownikami są często osoby małoletnie,12-13 latki :D.

Jest zablokowany.

Moderator ma możliwość jego odblokowania.

Miałeś na myśli ten temat?:
http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=42
Jest zablokowany.

A w którym momencie robimy ten burdel?..i nie kasuj,że nie na temat.To,że wrzuciłem stary trailer to nie jest na temat-daj nowy link jak dysponujesz?.

Właśnie - spójrz na treść tematu. O Innovation Modzie jest już dawno osobny temat.

Ja nawet edycje walnąłem żeby nie robić nowego postu. Choć teraz się wyrównało ale to za ten burdel :smiley:

I panowie, nie róbcie tu burdelu

A w którym momencie robimy ten burdel?..i nie kasuj,że nie na temat.To,że wrzuciłem stary trailer to nie jest na temat-daj nowy link jak dysponujesz?.

To jest stary trailer, mod wygląda teraz o wiele inaczej. I panowie, nie róbcie tu burdelu.

Czujecie ten klimacik…niby-olbrzym w Kordonie :mrgreen: ,się będzie działo :!:

Coś ten link nie działa popraw może.
Teraz idzie nie działał jak był na początku tekstu.

Filmik z Innovation Mod,dla chcących zapoznać się z tematem (chyba ,że coś zmieniono w projekcie)…ponawiam gratulacje Elvis :mrgreen: :

Ja tez przyłącze się do gratulacji. No to będzie testowania a testowania ehheeh. Ale moim prywatnym faworytem jest Black Market chciałem sobie zacząć grać ale poczekam i już pyknę z nim.

Kiedyś robił go Innovation Mod Team,jeśli o tym samym mówimy-kontynuujesz pomysł?

Właśnie dostałem się do teamu i będę pomagał w tworzeniu moda.

Mógłbyś przybliżyć nam co będzie w tych modach

Better Zone to mod dla Najemnika, a Innovation Mod to mod zapoczątkowany przez Missile, coś w stylu Priboi Story lub Oblivion Lost (w produkcji).

Better Zone, Innovation Mod

Mógłbyś przybliżyć nam co będzie w tych modach. Czy to pytanie nie na ten temat?? Bo Black Market wiem co w nim będzie i już się doczekać go nie mogę

Innovation Mod

Kiedyś robił go Innovation Mod Team,jeśli o tym samym mówimy-kontynuujesz pomysł?

Chciałbym żeby nie było respawnu u renegatów, bandytów i mutantów.

Denerwuje mnie ciągłe oczyszczanie składu na wysypisku.

Da się tylko zmniejszyć respawn.

Teraz na głowie mam ważniejsze mody, typu Better Zone, Innovation Mod i Black Market Mod.

Pisze tutaj bo nie chce zakładać nowego tematu.
Chciałbym żeby nie było respawnu u renegatów, bandytów i mutantów.
Denerwuje mnie ciągłe oczyszczanie składu na wysypisku.
Dało by się zlikwidować resp. tych frakcji i mutantów ??
BTW: Elvis wiem ze jesteś zajęty innymi modyfikacjami ale chciałbym jeszcze zapytać o to co tu wcześniej omawialiśmy w tym temacie. Bo interesuje mnie działająca wersja tego zlepka który miałeś przygotować . Jak idą prace nad tym ??

Nie mówię ze chce tego moda jak najszybciej

Mam sporo spraw organizacyjnych na forum, jak i za, ale postaram się to zrobić, nie wcześniej niż za tydzień. Okres ten może się wydłużyć.

Tak BTW to nad jakim modem teraz pracujesz zdradzisz jakieś szczegóły ??

Najpierw będzie to zwykły mod. Taka alfa dla użytkowników. Lepsze tekstury, dźwięki, balans wyposażenia, poprawione efekty.

A gdybyś miał czas w wolnych chwilach dał byś rade ?? Nie mówię ze chce tego moda jak najszybciej ważne żeby działał na najnowszym patchu.
Tak BTW to nad jakim modem teraz pracujesz zdradzisz jakieś szczegóły ??