Przestrzenna Anomalia (Update 4.1)

1 godzinę temu, Strielon napisał:

Masz może zapis z gry?

Za chwilę dostaniesz.

1 polubienie

Mod ukończony. Niestety, coś pomyliłem i mod kończy się na Stacji Diggerów. Spotkałem tam Pustelnika, który wyjaśnia kim jest Stroigław i się zabija. Chwilę później spotykamy samego Stroigława i nasz GG również popełnia samobójstwo. Przyznaję, że takiego zakończenia, to się nie spodziewałem

Mały błąd -

Spoiler

2 polubienia

Czyli nie spotkałeś się z Markusem, w tym zakończeniu mod się kończy, pozostawiając obu przy życiu.

1 polubienie

Mod ukończony, za spolszczenie serdecznie dziękuję. Mogłem dzięki temu poznać naprawdę świetnego moda z ciekawymi pomysłami na zadania i zaskakującymi momentami (choć waleń kolbą po głowie tyle że pewnie Zwier ma pękniętą czaszkę).

Na Zastawie artefakty się nie odnawiały w anomaliach, to normalne? Udało mi się jednak dorobić osiągnięcia Bogaty Klient ale asortymentu to u Rasputina nie zmieniło.

No i jak w poprzednim modzie który grałem (Wiatr Zmian 1.3) były brakujące tu i ówdzie tekstury czy gibanie postaci ale to tylko przy wchodzeniu po schodach na szczęście (choć nadal mnie trochę ciekawi powód tego zachowania, ale tylko trochę).

1 polubienie

7 godzin temu, ZapomnialemLoginu napisał:

waleń kolbą po głowie tyle że pewnie Zwier ma pękniętą czaszkę

Ciekawe spostrzeżenie. Faktycznie parę razy dostał.

7 godzin temu, ZapomnialemLoginu napisał:

Na Zastawie artefakty się nie odnawiały w anomaliach, to normalne? Udało mi się jednak dorobić osiągnięcia Bogaty Klient ale asortymentu to u Rasputina nie zmieniło.

Z wiadomych względów przechodziłem moda kilka razy, za każdym razem arty pojawiały się tylko raz. Nie zostałem Bogatym Klientem, ale skoro piszesz, że to osiągnięcie nie ma wpływu na ladę u Rasputina, to pewnie tak jest. Nie wiem, czy odwiedzałeś Bukmachera, u niego można się szybko dorobić.

Dla przyszłych grających - spawner.

- 4.1.7z (10.9 KB)

2 polubienia

Dla przypomnienia, cenne rady odnośnie użycia spawnera.

//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png

1 polubienie

Tak. Mod godny polecenia. Gra się przyjemnie i z pełnym spokojem.

Grający nie ma czasu nudzić się. Czekając na ciąg dalszy głównego wątku, autor natychmiast podrzuca zadania poboczne. A wydawałoby się, że trzeba czekać. A tu nie. Coś drobnego do zrobienia. I znowu główny wątek. Bez leniuchowania. 

Ja postanowiłem poświęcić się dla Zony i załatwić drania raz na zawsze. Kulka.    

1 polubienie

Witajcie.czy jak na nowo ogram Przestrzenną Anomalię jutub potraktuje mi ją jako duplikat,bo widzę że modzik został podrasowany.

“jutub” nie może cię oskarzyc o duplikowanie własnych filmów…

jak wyjść z jamy ?? 

Która to jama, bo ich w modzie jest sporo. Stawiając pytanie, weź pod uwagę, że nie wiadomo gzie jesteś i na jakim etapie gry.

Bądź łaskaw zawsze dodać parę szczegółów takich jak lokacja, kwestowy NPC, czy wykonywane zadanie.

Pzrestrzenna  Anomalia skończona. Szybko   - jak na moje możliwości ( dwa tygodnie)   - “przetuptałem” lokacje. Sympatyczny mod - szkoda że nie ma dalszej części -narracja  v4.1 - wg mnie-  urywa się ciut zbyt szybko  .

A jako że mam nadal troche wolnego czasu - zagram sobie w Złota Kulę.

1 polubienie

No więc mod bardzo mi przypadł do gustu daje mu 9.5/10 a tej połówki żałuje tylko ze względu ze pragnę kontynuować ta historie i ze tak szybko się kończy a wciąga jak szalona | Ukończyłem poprzednia wersje także ale miałem tam inne zakończenie niż teraz a było całkiem smutne :confused:

Spoiler

1 polubienie

. Widzę, że wskazałeś przynależność frakcyjną Zwiera. Zmiana następuje przed akcją na budowie, GG nakłada kombinezon Monolitu i ma przestrojone PDA, wszystko po to, aby monolitowcy wzięli go za swojego.

1 polubienie

tak wiem. Po prostu lubię monolit :stuck_out_tongue:

Mod ukończony i bardzo stabilny “zero wylotów”. Bardzo mi się podobała fabuła (szkoda że krótki modzik), im dalej w las tym się chce więcej i więcej. Z naszego GG  w sumie spoko gość. 

Bardzo spodobała mi się nowa lokacja (Zastawa) może trochę za dużo wysypiska na około, ale coś nowego w stalkerze to się chwali. 

LabX + podziemia bardzo klimatyczne. Podziękowania Dla  za świetne tłumaczenie .

Jeśli się ktoś zastanawia czy zagrać to BARDZO POLECAM 

2 polubienia

Czy ten mod pójdzie na 32bit systemie?? Bo właśnie nie chce i albo ja coś robię nie tak, lub system za stary.

nic nie widzę odnośnie zastrzeżenia, że tylko systemy 64bit.

Jak chcesz to możesz zerknąć i spróbować z poprzednią wersją Update 4. Też bardzo dobry mod. Praktycznie to samo.

No i wklej co jest w logu po crashu gry.

Nie mam crashy. Gra się nie odpala(przy próbie uruchomienia gry) , mam tylko monit że xrEngine.exe nie jest właściwa aplikacją sytemu Win32.

Trochę się pobawiłem i gdy usunę całą zawartość folderu bin(tego z dostarczonym modem) a wrzuca na to miejsce stare pliki folderu bin, gra się odpala(są błędy graficzne ale na razie nic poważnego).

Czyli jednak coś jest nowego dodane w folderze bin “64bit only” co nie pozwala na odpalenie moda na 32bit systemie. Spróbuje pograć ile się da, najwyżej faktycznie zainstaluje starszą wersję moda.