Przestrzenna Anomalia (Update 4.1)

Dzięki wielkie !

Witam próbowałem pobrać spolszczenie ale link nie działa.

@topur_345 Trzeba troszkę poczekać, bo pojawił się problem z naszym serwerem i nie można plików pobrać. Sprawę zgłosiłem do @portals.

Ok dzięki

@topur_345

Problem rozwiązany :slightly_smiling_face:

Dzięki pobrałem.

Ukazał się nowy materiał z zaktualizowanej wersji moda, do której zostanie zaadaptowany Gunslinger.

Uwagę graczy przykuwa przeprawa przez radioaktywne bagna na Nieznanych ziemiach. Nowa wersja modyfikacji nie ograniczy się do zaimplementowania nowych broni, ale wprowadzi wiele innych innowacji. Ponadto autor poinformował, że mod jest początkowo opracowywany w języku ukraińskim, ale później otrzyma dodatkowe tłumaczenia.

Filmik do obejrzenia na VK.

2 polubienia

Trzy nowe screeny.

Obecnie autor pracuje nad lokacją «Застава». Posterunek/Strażnica - jak zwał, tak zwał. Warto też zwrócić uwagę na tablicę z ogłoszeniami.

Spoiler

1 polubienie

Pierwsze screeny z nowego zadania.

Spoiler

Zadanie nie zostało wymyślone przez autora, a osobę trzecią, zapewne zwykłego gracza. W każdym razie pojawi się na lokacji Posterunek/Strażnica i będzie dot. historii pewnego “wygnanego” najemnika.

Do ekipy pracującej nad nową wersją moda dołączył animator. W linkach dwa krótkie filmiki jako próbka tego czym się zajmuje: Klik1 i Klik2.

Możliwe, że będzie pracował też przy Przestrzennej Anomalii 2.

1 polubienie