Random Mod

Niech będzie, zarejestrowałem się na owym forum. Witam! :(. Dziękuję za te miłe słowa dotyczące moda, jak i za uwagi :). Od razu mówię że na razie nie zamierzam pracować nad żadnym modem, odpuszczam sobie na jakiś czas stalkera bo to na prawdę czasochłonne i “nerwożerne”.
Opisy dałem obszerniejsze, ponieważ sam czasami lubię przysiąść (albo lubiłem jak pierwszy raz grałem) i poczytać co nieco opisów.

Zainstalowałem i … jestem pod wielkim wrażeniem :

1. Mam v06 i wszystkie zapisy a mam ich kilkanaście , działają bez zarzutu.
  2. Opisy i NAZWY broni (jestem laikiem) jak dla mnie świetne .
  3. Dostępność broni i towarów u handlarzy świetna.Np. czysta woda , opaski uciskowe,
    ulepszone wersje broni.
  4. Może to tylko dla mnie bo znam rosyjski , ale taki smaczek który powrócił :wnimanije aniegdot .
    To tyle pochwał na początek , sprawdziłem tylko trochę swoich zapisów .
    A jeśli mogę ponarzekać : PKT ma starą nazwę, Agroprom : w bazach (na zewnątrz pełna prędkość), spada ilość wyświetlanych klatek , ale tu się zastrzegam, to może być wina mojego sprzętu i będę eksperymentował z ustawieniami.
    W pełni polecam wszystkim graczom i podziękowania dla autora i pomocników .

Raczej będzie kolidował. Zachęcam do samodzielnego modyfikowania gry. Pomógłbym z uśmiechem na twarzy, ale chwilowo nie mogę zainstalować tej gry.

Nie wiem czy to tu można pisać ale w związku z powyższą rozmową uprzejmie donoszę, że jestem już na wysypisku i wszystko chodzi bez zarzutów i bardzo mi się podoba. :frowning:

Zanim zainstaluję , czy mod ten będzie kolidował z carry modem?

To jest mod do Czystego Nieba… :roll:

Gratulacje, gratulacje, Elvis. Będzie to dobra alternatywa dla OL i ABC Inferno. Ale zobaczymy, jak to będzie w praktyce. Mimo wszystko, brawo :wink: