Wojo to sie tez wczesnie dal wybic i to z pacel w D :mrgreen: a egzo sobie zakupilem .
[ Dodano: 2008-11-22, 02:23 ]
Naprawde swietny mod. G36K jest juz u Aszota :mrgreen: . Tylko zolta amunicja do grozy i innych broni tego samego kalibru nie dziala a i do czego sluzy gitara?
Zawsze to jest niezły zarobek jak się odpowiednio do tego podejdzie. Ogółem teraz można łatwiej wykonywać questy mając lepszy sprzęt i można więcej wymyślać.
No dynamiczne to też na normalnym nie da się grać to wiem i nie gram tak, ale działało na Dynamicznym tylko obiektów, ale na modzie coś nie teges. Dziwne bo ja to mam najwięcej w Jantarze :shock: Wcześniej jakoś nie ma problemów - pomijam bagna bo tam zawsze coś nie działa…
Dobra koniec narzekania bo mod jest dobry a to, że są problemy z szybkością chodzenia to już indywidualny problem. Grunt, że mod jest stabilny nie tak jak niektóre inne
lol do finalnej wersji zostało dodanych tylko kilka małych tekstur, nowy przedmiot, handel z NPC i kilka poprawek. U mnie na statyku gra chodzi tak samo jak normalna wersja 40-60FPS. Na dynamicznym się nie da grać, bo i normalnie się nie da (sprzęt mój ciągnie ale 23FPS to dla mnie za mało).
Jedyne spowolnienia jakie zauważyłem po dodaniu moda to chwilowe zacięcia gry spowodowane wczytywaniem spawna nowych mutantów… Ale to na prawdę nie robi różnicy bo po chwili znika ten problem i dalej gram normalnie
No to co innego może spowalniać grę? Grałem w betę i nie było żadnych problemów. Gram w pełną wersję i musiałem zmniejszyć detale. O ile wiem w becie było mniej tekstur.
Oraz większość tekstur w katalogu gamedata\textures\act. Nie polecam usuwania tekstur, bo to między innymi one dodają klimat (raczej nie spowalniają gry).
Zmniejszenie detali pomaga… ale ja mam małą prośbę o pomoc z tym modem - czy dałoby się usunąć niepotrzebne tekstury? Wiem, że kilka jest nowych i te powinny zostać, ale to “nowe” wersje tektur można by usunąć. Ubolewam nad tym bo z moją rozdzielczością aż miło się gra, a aby się dało płynnie na tym modzie grać to trzeba zmniejszać rozdzielczość jak dla mnie za mocno.
Ja mogę tylko polecać ten mod. Gram na nim trochę i bardzo mi się podoba. Jednakże ubolewam nad grafiką - jak wspomniano wyżej momentami prędkosć gry spada niemiłosiernie. W podstawowego stalkera gram na max detalach jakie wyciągam i działa płynnie. Na tym modzie to jest niemożliwe.
Jakby co mam procesor quad 2.4 GHz, 2 GB ram, grafika Geforce 8800 GTS. No ale i tak mod fajny.
I jedno pytanie - gram na savech z bety ale nie widzę np. nowych puszek z kukurydzą… jak wygląda ich dostępność? Bo jakoś nigdzie ich nie mam
Właśnie te opisy są fajne .Pogram na tym modzie dla kilku frakcji i podzielę się z Wami
swoją opinią . Nie zdążyłem jeszcze posłuchać muzyki.Trzeba jeszcze pracować niestety :mrgreen: