Reborn: 2.52 - Inna droga

Monolithalian - nie tylko on ukończył tego moda. :grin:

Wariat - najtrudniej wdrożyć nawyk obrony/ataku od/na kaszpirowskiego vel kontrolera - f3 i inne takie tam sobie. :blush: :grin:

@Monolithalian Jeśli rozchodzi się o Reborna 2.50, to jego początek ( już po locie nad Bagnami ) był tak zrobiony, że aż autor moda dał swój zapis “ratunkowy”, aby można było dalej grać. A później wcale nie było łatwiej. Również grafika np. nieba, jest w nim na tyle przewrotna, że grając pierwszy raz sądziłem, że nawaliła mi karta graficzna. Dopiero po przeczytaniu iluś tam wypowiedzi na stronie moda dotarło do mnie, że jest to celowe i zamierzone przez ERa.

Całe szczęście, że znalazł się Max Warlock, który zrobił FF i dał jaki taki komfort gry. Można już samemu bez zapisów ratunkowych zacząć grę i jak tego dokonało kilkunastu graczy, skończyć z powodzeniem. Tylko FF ma tłumaczenie.

ER ma taki zwyczaj, że do każdego swojego moda dodaje conajmniej jedną wersje, zaczynającą się od dupy strony. Tak jest z Inną Drogą. Zaczynasz tam, gdzie się mod kończy i musisz najpierw dotrzeć do początku, aby znów wrócić na koniec moda.

To odpowiedź na pytanie z SB.

Wszystkie pokazane ukryte teleporty na pewno są w pozostałych dwu wersjach. Zmienione są tytuły, miejsca rozpoczęcia gry, kolory nieba, ale nie lokalizacja teleportów. I zostaje ona do następnych części. Te piękne dziewczyny dodał jako narratorki. W modzie ich nie znajdziesz.

A jak masz dostęp do reszty jego filmów 2.52, to kiedy dotarł na Bagna i idzie “na północ”,  już jest ( za wyjątkiem zadań jakie zrobił z wyprzedzeniem ), dokładnie to samo.

1 polubienie