@tom3kb, согласен. Только там ещё проще…
Цитата
“nie przesadzajmy, nawet jak instalator w krzaczkach to każdy, kto kiedykolwiek instalował w swoim życiu musi zrozumieć, że jeden przycisk w prawo to się dzieje instalację dalej, a ten w lewo cofa, cofa itp. A ktoś na takie rzeczy nie trafi to nie to…trochę wstyd”
Я извиняюсь, куда нажать, что бы поставить “плюс”, “минус” посту? Не вижу соответствующих кнопок.
Zgoda. tylko tam jest jeszcze łatwiejsze…
Przepraszam, gdzie nacisnąć, by umieścić “plus”, “minus” stanowisku?
Nie widzę odpowiednich przycisków.
Интернет-переводчик плохой, поэтому делайте скидку на это.
Я и без переводчика многое понимаю, из того ,что вы пишете. Братья-славяне!
Многие слова и даже выражения мне понятны, ибо язык однокоренной! Но я вынужден пользоваться переводчиком, т.к. затрудняюсь, как правильно написать, чтобы меня поняли …
Dostęp do internetu-tłumacz zły, więc rób zniżkę na to. Ja i bez tłumacza wiele rozumiem z tego co piszesz. Bracia-słowianie! Wiele słów, a nawet wyrażenia mnie zrozumiałe, bo język однокоренной! Ale jestem zmuszony korzystać z tłumacza, ponieważ pojęcia, jak prawidłowo napisać, żeby mnie zrozumieli
Nie przesadzajmy już, nawet jak instalator jest w krzaczkach to każdy kto cokolwiek instalował w życiu powinien ogarnąć, że jeden przycisk w prawo to puści instalację dalej, a ten w lewo cofa, anuluje itp.
A jak ktoś na takie rzeczy nie wpadnie no to…trochę wstyd