15 godzin temu, LisKot napisał(a):
Nie wiem, czy to tak powinno wyglądać.
Raczej nie powinno, ale w końcu to Zona🙂
15 godzin temu, LisKot napisał(a):
Nie wiem, czy to tak powinno wyglądać.
Raczej nie powinno, ale w końcu to Zona🙂
Niestety, od pewnego momentu, cała gra u mnie tak wyglądała.
Z lokacji, które nie występują w Cieniu, tylko Bagna działały w miarę normalnie.
Trudno mi się do tego odnieść, ponieważ u mnie Zona wyglądała jak na screenach z poprzednich wpisów. Koledzy, testując spolszczenie, nie zgłaszali problemów poza jednym, dotyczącym przejścia do Mrocznej Gęstwiny. Pomogła zmiana oświetlenia na statyczne.
22 minuty temu, gawron napisał(a):
przejścia do Mrocznej Gęstwiny. Pomogła zmiana oświetlenia na statyczne
U mnie tak było także w Czerwonym Lesie, Zapomnianym Lesie, Mrocznej Gęstwinie i innych lokacjach, na których nie gramy w Cieniu. (Bagna to wyjątek)
Słyszę że trochę skopane są odgłosy chodzenia, różnica jest w głośności po czym chodzisz dość duża, czy tylko u mnie ?
I czy ta się jakoś przejść obok armii na kordonie normalnie, czy trzeba ich wszystkich odstrzelić bo jak mnie zauważyli to nawet z południowego posterunku przyszli( npcty mają bardzo dużo widoczność gracza może ?)
hmm? z waszych opisów i screenów rzeczywiście nic ciekawego, poza tym 2015r to lata świetlne, mod stary jak węgiel
Że stary, to nie oznacza, że kiepski. Trzeba zagrać i się przekonać.
Na przykład OGSE ma ponad 10 lat na karku, a solidnie rozbudowuje CCz, doczekał się nawet adaptacji.
ja rozumiem, ale to widać po teksturach, po grafice że to słabo wygląda, do tego latanie po pustych lokacjach to też nic fajnego, no opieram się na tym co piszecie, przecież sobie tego nie wymyśliłem
E tam, grafika to nie wszystko, poza tym na screenach nie wygląda źle. Jeżeli chodzi o puste lokacje, to jest to po części wyjaśnione w opisie moda - w Zonie miała miejsce silna emisja.
Mam wylot do pulpitu przy przejściu na Gęstwiny bez loga
A przed wejściem na Gęstwinę zmieniłeś oświetlenie na statyczne? Nie grałem jeszcze w tego moda, ale zakładam, że to jakaś nowa lokacja.
24 minuty temu, Agrael napisał(a):
A przed wejściem na Gęstwinę zmieniłeś oświetlenie na statyczne? Nie grałem jeszcze w tego moda, ale zakładam, że to jakaś nowa lokacja.
A to muszę przetestować
Szeregowy Killer - się przyzwyczaj, że w wielu modach przeskakuje się w rodzajach oświetlenia bo może być wylot.
Gdzie jest powinność w modzie ,a raczej jej dowódca?
17 minut temu, marko6996 napisał(a):
Gdzie jest powinność w modzie ,a raczej jej dowódca?
Generał Kryłow i jego oddział, są w podziemiach Agroprowmu, a dokładnie w kryjówce Striełoka.
Teraz, gawron napisał(a):
Generał Kryłow j jego oddział, są w podziemiach Agroprowmu, a dokładnie w kryjówce Striełoka.
Mod już skończony. Całego moda z dodatkowym obciążeniem w postaci paczki przeszedłem😝.
Przynajmniej to nie jeden z tych trudnych modów.
2 minuty temu, marko6996 napisał(a):
Przynajmniej to nie jeden z tych trudnych modów.
Fakt, bywają trudniejsze, tylko trzeba się trochę nabiegać
2 minuty temu, gawron napisał(a):
Fakt, bywają trudniejsze, tylko trzeba się trochę nabiegać
Nawet nie ‘‘trudniejszy’’ jedyne problemy to były kordon i Prypeć.
Kordon dlatego bo cały był zalany wojskiem, a Prypeć bo noc była i nic nie widziałem.
Całego moda z grozą pod 5.45 przeszedłem (na kordonie kupiony) i tylko zmieniłem w sakofagu bo więcej amunicji natowskiej było.
Tak samo z ubiorem, znalazłem ubranie najemnika na początku, to zmieniłem tylko gdy byłem na elektrowni bo leżało akurat ubranie wojskowego.
Problemem jak już była tylko waga, jednak świecidełko w schowku znalazłem, to pomogło.
Nawet mutanty problemu nie stanowią, bo np. pseudogigant schodzi na jeden magazynek grozy a inne to może gracz po prostu wyminąć. (jednak pijawki mogą zabić jednym uderzeniem ale ich dużo nie ma w modzie)