Cez137 - skoro program 7.zip jest rosyjski to:
Skąd wy bierzecie jakieś bandizipy
Może dać radę ale nie musi.
To takie utrudnianie sobie życia trochę na siłę i własne życzenie.
Przecież najstarsi górale od zawsze używali winrara ewentualnie później 7zipa i to do szczęścia powinno każdemu wystarczyć.
Raz na 10 lat ściągnąć jakąś nowszą wersję i to wszystko.
Nie wiem czy kumają, że Jewgienij Roszal stworzył winrara i winzipa - 1995 Sankt Petersburg.
Bandizip został mi polecony przez jednego z użytkowników tego forum
14 minut temu, vidkunsen napisał:
Nie wiem czy kumają, że Jewgienij Roszal stworzył winrara i winzipa - 1995 Sankt Petersburg.
a przepraszam bardzo jakie to ma znaczenie? Nawet jakby go stworzył Jurij Gagarin to co z tego?
może i jest ok, chociaż ja nazwę słyszę pierwszy raz w życiu
A winrary i 7zip i tak są darmowe, a reszta to ich klony to po co sobie życie utrudniać i wyważać otwarte drzwi.
A takie Cez137, że skoro np. są mongolskie programy to najlepiej szukać u źródeł w Ułan Ude a nie na Karaibach.
ściągnąłem wszystkie 5 partów, 3 mam normalne zipowskie a 2 jakieś niepotwierdzone, co to znaczy niepotwierdzone? o co tutaj chodzi?
“Niepotwierdzony” oznacza niezakończone pobieranie - z winy użytkownika np. przez rozłączenie połączenia sieciowego lub przez np. antywirusa.
zainstalowałeś 7-zip?
Niepotwierdzony jest także wtedy, jeśli jakiś plik się pobiera.
3 godziny temu, Anton Gorodecki napisał:
“Niepotwierdzony” oznacza niezakończone pobieranie - z winy użytkownika np. przez rozłączenie połączenia sieciowego lub przez np. antywirusa.
ahaaa ale jak to? dziwne, spróbuję w takim razie jeszcze raz
3 godziny temu, Anton Gorodecki napisał:
zainstalowałeś 7-zip?
tak
W dniu 4.09.2020 o 16:12, tom3kb napisał:
Skąd wy bierzecie jakieś bandizipy
Ode mnie
W dniu 4.09.2020 o 17:21, tom3kb napisał:
może i jest ok, chociaż ja nazwę słyszę pierwszy raz w życiu
A winrary i 7zip i tak są darmowe, a reszta to ich klony to po co sobie życie utrudniać i wyważać otwarte drzwi.
bez obrazy ale odkąd RAR jest darmowy ?
Chyba, że będziesz oszukiwał rzeczywistość i wiecznie korzystał z wersji próbnej
Ale żeby się nie wymądrzać:
tu masz pełną wersję wystarczy pobrać wypakować zrobić skrót na pulpit i można ruszać w Zonę
Daj znać czy działa.
Pozdrawiam
użyłem skrótu myślowego, chodziło mi o tą darmową wersję shareware.
Nie pamiętam, ze 30-40 dni chyba to było.
ale tj przecież tylko screenshot
A co do samego moda, ja nie mogę go ściągnąć w całości, próbowałem kilka razy ściągać te 2 brakujące party i za każdym razem to samo, pobieranie zakończone a w pobranych że niepotwierdzony, nie wiem dlaczego tak się dzieje, pierwszy raz się spotykam z czymś takim.
Świetny mod. Ani chwili się nie nudziłem.
Klimat, jaki w nim panuje to po prostu mistrzostwo. O grafice i świetnie dobrej muzyce nie muszę chyba nawet wspominać.
I jeszcze ta beznadziejna sytuacja, w jakiej znalazł się nasz protagonista..
Mam nadzieję, że doczekamy się pełnej wersji tego moda. To byłoby Coś.
Dzięki za włożoną pracę w tłumaczenie. Z pewnością było warto
Jakbym miał ostatecznie ocenić tego moda to z czystym sumieniem mocne 9.5 / 10. Czemu niepełne 10 ? A.. zabrakło mi jakieś notatki pozostawionej przez Sidora.
18 minut temu, Agrael napisał:
zabrakło mi jakieś notatki pozostawionej przez Sidora
Możesz nieco rozwinąć temat? Niestety mam słabą pamięć jeśli chodzi o szczegóły modyfikacji.
Edyta: i pochwal się od razu ile osiągnięć zdobyłeś
Pewnie.
Jeden z kopaczy wspomniał, że być może Sidor czmychnął przez tunel, który znajduje się w jego bunkrze. W czasie tej potężnej emisji powinien jak zwykle - siedzieć pod ziemią i handlować.
Sidorowicz to ważna postać i szkoda, że nie ma jakieś notatki w jego schronie lub PDA z zapisem, co działo się u niego tuż przed samą emisją. Może dowiemy się w pełnej wersji moda.
Pamiętam ten dialog z tłumaczenia. W bunkrze na pewno nie ma żadnej notatki.
Moim zdaniem jest to zabieg, który ma tłumaczyć brak Sidora w jego bunkrze. Choć nie obraziłbym się gdyby w pełnej wersji twórcy SFZ pokusili się o dodanie podziemi pod bunkrem zapożyczonych z “Drogi we mgle”:
Spoiler
Całkiem fajny mod, na plus klimat, dźwięki i dużo roboty, człowiek się nie nudzi, na minus okrojony HUD i brak możliwości samodzielnego zapisania gry, mod robi to za rzadko moim zdaniem, liczę że w pełnej wersji to się zmieni
to w końcu jakoś pobieranie ogarnąłeś.
ile osiągnięć zdobyliście? Za pierwszym razem nie udało mi się zdobyć jednego z nich (zapomniałem sprawdzić okolicy trupiarki), ale za drugim zdobyłem wszystkie trzy.