Sigerous Mod 1.6 - DEZERTER 2

Witam ,Wszystkich miłośników modów.Mam takie oto pytanie;czy z tym modem będzie działał mod"Spawner MOD Final 2012"?Proszę o szczegółowe wyjaśnienia,z góry wielkie dzięki.

Raczej będzie.

…Hm, trochę zdawkowo,może coś więcej? :wallbash:

Nigdy nie miałem problemów z tym spawnerem na każdym modzie, więc myślę że tu nie będziesz miał również wrazie czego zrób kopie zapasową orginalnych plików, co więcej moge ci powiedzieć?

Witam

gdy podchode do tartaku lub oczyszczalni wywala mi grę z dziwnym logiem, w którym nie ma powodu crasha. Maktoś na to sposób?

Podaj tego loga :smiley:

Ten mod poprawił moją ocene dotyczącą zewu.

:wink:

Witam wszystkich.Jestem w Prypeci i staram się odnaleźć narzędzia dla wojskowego mechanika - jedne znalazłem na placu przed kinem Prometeusz ale drugich za grzybka nie mogę namacać.Może ktoś wie gdzie się one znajdują?( są one potrzebne do całkowitej modyfikacji egzo).Generalnie modzik chodzi bez zarzutu wypady mam jedynie przy przechodzeniu z lokalizacji na lokalizację , ale zapis gry działa i po wczytaniu zapisu idzie dalej.

pozdrawia. i z góry dziękuję za podpowiedź

link do wersi pl nie dzała

Stara pobieralnia została wyłączona, jeśli zaprowadził Cię tutaj link z forum poinformuj Allena albo portalsa.

Piszę jak wół co trzeba zrobić. Mamy to 72 czcionką napisać ?

Link do moda na Mega dodany do #1 postu tematu.

Mam taki sam bug jak Gość Koksar. I nie można tego przejść. Pomogło trochę zmniejszenie switch_distance, ale jak wchodzę na bazę Bandytów w Zatonie to ciągle ten sam error. Bandyci zaczynają się spałnować i wylot.

Bardzo fajny mod :slightly_smiling_face:

Cześć, wiecie może gdzie znajdę narzędzia? (Podstawowe, kalibracyjne, i średnie) w miejscach na poradnikach sgm nie ma narzędzi. Tak jakby w Dezerterze nie było narzędzi w tych samych miejscach co SGM. Pomorze ktoś? ;/

Są w innych miejscach, nie wiem może sprawdź wg podpowiedzi z tego tematu

//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png

To nowa/inna wersja sgm 1.6.1 ale może miejsca spawnu są takie jak w tym dezerterze?

Witam ,gra odpala ale przy końcu wgrywania nowej gry wywala błąd

FATAL ERROR

[error]Expression    : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function      : CUIXmlInit::InitProgressBar
[error]File          : .\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line          : 529
[error]Description   : XML node not found
[error]Argument 0    : progress_bar_armor
[error]Argument 1    : ui\maingame.xml

pomocy

Panowie pomoze ktoś

gra odpala ale przy końcu wgrywania nowej gry wywala błąd

FATAL ERROR

[error]Expression    : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function      : CUIXmlInit::InitProgressBar
[error]File          : .\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line          : 529
[error]Description   : XML node not found
[error]Argument 0    : progress_bar_armor
[error]Argument 1    : ui\maingame.xml

o narzędzia zpytaj Sowę na Skadowsku, powie ale za zapłatą

moda nie polecam, przefajnoway

4 minuty temu, Stanley napisał:

przefajnowany

witam gram w mod  dezerter 2 nie idzie zrobic szybkiego zapisu ani zapisac gry pomoze ktos