To handlarz bandytów daje następne zadanie. W dialogu z nim dowiesz się o konieczności zdobycia egzoszkieletów Czystego Nieba. Dopiero po wykonaniu tego zadania dostaniesz następne od Czapajewa.
Czy jeśli wybiję Świt w Cementowni(zadanie dla Sułtana),to będę mógł “zapisać się” do Świtu(czy nie zaczną strzelać)?
Możesz się do nich zapisać i nie będą strzelać, w każdym razie u mnie tak było.
Gandalf71 - możesz pozbyć się Świtowców za pomocą ręcznie odpalanych ładunków wybuchowych. Wtedy na pewno ich śmierć nie zaliczy się na twoje konto.
Zabicie ich nawet w normalny sposób nie koliduje w żaden sposób w dostaniu się do Świtu.
Ja mam następujące problemy w grze 1. zdobyłem juz 5 skrzynek do konwersji granatów, rozmawiałem i informatorem, potem z azotem, wziął dokument od informatora ale nie chce wziąc narzędzi, dlaczego? 2. gdzie znaleźć drugi egzoszkielet czystego nieba tez dla azota (pierwszy kupiłem u żwawego)
- To muszą być specjalne narzędzie do konwertowania granatów 2. W bazie Świtu u handlarza na zamówienie dostajesz exo Czystego Nieba
- Konwerter granatów - [pudełko narzędzi przeznaczone do łączenia granatów w pakiety po 2], jeśli o to chodzi, to mam je, ale azot go nie wykrywa 2. Chodzi mi o misje dla azota w której buduje nanoegzoszkielet i potrzebuje dwóch egzo czystego nieba, (a w bazie świtu moge zamówic egzo świtu, a nie czystego nieba)
Tom6, oprócz narzędzi musisz jeszcze mieć instrukcję budowy tychże granatów. Odnośnie egzoszkieletu Czystego Nieba znajdziesz go w krzakach na terenie fabryki Jupiter. Mówi nam o tym jeden z NPC. To schowek jednego gościa.
A ja mam problem ze znalezieniem rzeczy Majrona,na Stacji Antenowej Krug.Przeszukałem też podziemia i nic nie znalazłem-jakieś wskazówki.
Plecak jest w piwnicy przy generatorach !? U mnie tam się znajdował . Jeśli tam nie będzie to poszukaj zaraz po wejściu do budynku stacji przy regałach w takich dziurach . Schowki często spawnują się tam gdzie ich nie powinno być . U mnie pare razy pisało że coś jest pod mostem a plecaczki leżały sobie na nim , pod drzewem patrze a jest na drzewie .
Kobal dzięki, przeszukałem całą fabryke i znalazłem pod choinką, bo nie spotkałem tego gościa co miałby o tym info. Niewidzialny egzoszkielet zajefajny, jeszcze broń do kompletu i można szaleć. Ale odnośnie pkt. 1 dokumenty od informatora dostarczyłem azotowi, a mimo tego on nie chce wziąć narzędzi, czy jest mozliwośc zdobycia tych granatów dla głuszca (?) w inny sposób? Gandalf71 z tego co pamiętam, ja znalazłem w pokoju w pobliżu głównego wejścia
tom6, jedyne co przychodzi mi do głowy to to, że znalazłeś nie te narzędzia co trzeba. Jesteś pewny, że nie znalazłeś przypadkiem narzędzi do modernizacji broni i pancerzy? Albo coś pokręciłeś z zadaniem. Kolejność jest taka. Azot sugeruje porozmawiać z mieszkańcami stacji. Rozmawiamy z Hawajczykiem, ten odsyła nas do Nowikowa.Nowikow odsyła nas do Informatora.Informator za kasę daje nam schematy budowy granatów i informację, że narzędzia możemy znaleźć na bazie najemników na Zatonie. W grę wchodzą dwie miejscówki - Magazyny Podstacji i Zakład Oczyszczania. Narzędzia spawnują się losowo. Wyżej w temacie znajdziesz możliwe lokalizacje.
Ja mam propozycję odnośnie moda Geonezis 2.0 -może warto załozyć dla niego osobny temat z działem na problemy, tak jak np. przy modzie TŚ2, bo tutaj już ponad 350 postów i nie wiadomo co gdzie szukać.
Popieram,sam w niektórych zadaniach miotam się nie wiedząc co robić.Tak jak z Majronem,na początku pisze że trzeba go szukać w pobliżu Spalonego Gospodarstwa.Do głowy by mi nie przyszło że chodzi o jaskinię z kontrolerem.A co do tych granatów to znalazłem narzędzia w Zakładzie Oczyszczania( w tunelu),poszedłem do Azota i zrobił te granaty(nie za darmo oczywiście)
tom06 - Masz narzędzia do konwertowania granatów ale NIE TE . Specjalnie na potrzebę misji stworzono narzędzia do konwertowania granatów ale INNE . Zwykłymi możesz wiązać RGD , F1 i dymne , To nie są zwykłe narzędzia . Rozróżnisz je po tym że niemożna ich użyć ani nawet sprzedać . Popraw mnie jeśli się myle
Masz racje Ptachu, w końcu znalazłem “specjalne narzędzia” w Oczyszczalni, a mój problem polegał na tym, ze te “zwykłe” po raz pierwszy znalazłem w Magazynach Podstacji i byłem pewny przez prawie całą gre że to o nie chodzi. Dzięki wszystkim.
Pany mam big problem . Nie wiadomo czemu u mnie banditos są non stop na zielono jak mam atak na Skadowsk O_o Tłuke ich od połowy gry żeby wrodzy byli , Nic . Game realtions przestawiłem na -5000 to dalej są przyjaźni Help please
Może mi ktoś podpowiedzieć gdzie znajduje się schowek bandytów z ammo przed atakiem na Skadowsk (misja dla Sowy). Bo się kręcę wokół Izumrudnoje i nic…
postudio:
[http://www.stalkerte…dpost__p__33328](Sigerous Mod 1.7 Geonezis Addon - Sigerous Mod 1.7 - Stalker Team view findpost p 33328)