Czytałem czytałem i się na twoim poradniku zawiesiłem . Dalej nie czytałem i mam
Ale kwest jest już end u mnie . Potaologia wogóle z tym kwestem
Dobra, znalazłem – od strony estrady po lewej w krzakach przy płocie. Teraz zabieram się za obronę Skadowska…
@ ptachu Mój poradnik? Piszże zrozumiale @postudio poszukaj dokładnie, w Izmurdonje są 2 miejsca spawnu schowka.
Kwest od Nazara na Historię Czystego Nieba dostajemy też jeśli nie jesteśmy w frakcji ? Aktualnie jestem u Najemników i jak się pytałem Nazara to nie chciał mi nic zlecać to poszedłem do innej frakcji i się przyłączyłem . A więc jak to jest
Raczej nie trzeba być członkiem Świtu do tego zadania. Zdaje się, że ono jest jakoś połączone z zadaniem odkrycia tożsamości Informatora, ale nie przysięgnę.
Więc tak:skasowałem Czapajewa i jego drużynę,wstąpiłem do Świtu i mam pytanie czy przystępować do Najemników-czy są dodatkowe zadania? Co do kwestu na Historię Czystego Nieba,to żeby dostać to zadanie,trzeba wstąpić do Świtu.Dopiero wtedy gadamy z Informatorem i dostajemy kwest na tożsamość Informatora.
Do najemników wstąpisz prędzej czy później. Nie mają dodatkowych zadań, ale są ważni fabularnie, oczywiście tylko grupa na bazie w fabryce Jupiter, dlatego nie próbuj ich zabijać.
W Jupiterze jest baza a tam Melchior . Od Melchiora dostaniesz chyba 3 zadania . Pamiętaj że jak wstąpisz to wszyscy vanilowi najemnicy będą przyjaźni
Mnie we freeplayu pomagają niesamowicie w Prypeci w walce z zombiakiami . Musisz wstąpić do Świtu aby dostać zadania . Kwest na historię Czystego Nieba musisz wziąć jak jesteś w Świcie a z ukączeniem go to możesz być np u Najemników jak ja
Ważne żebyś w chwili brania tego zadania był w ich frakcji . Jak stuknołeś Czapajewa to mogę ci dać namiar na dokumenty ale chyba nie leżą tam luzem
Dopiero jak on da namiar to się spawnują
Czapajewa załatwiłem jak wykonałem wszystkie zadania dla niego i znalazłem dokumenty.
No to nie masz problemu z ukończeniem głównego wątku
Znalazłem schowek Mściciela i w jednej z notatek jest mowa żę za 2-3 dni bandyci zaatakują Składowsk.Więc pytanie czy faktycznie tak będzie niezależnie co zrobię(czy mam się spieszyć). Druga rzecz,komu przekazać notatki ze schowka Mściciela:Wolności czy Powinności? I jeszcze PDA Morgana i założyciela Powinności-komu je przekazaliście?
Bandyci zaatakują dopiero jak przekażesz dokumenty dowódcy Wolności albo Powinności i za ich sugestią ostrzeżesz Brodę na Skadowsku. Komu przekażesz dokumenty jak i PDA Morgana jest obojętne, kombinuj tak by nie zrazić do siebie któreś z grup.
Mam pytanie dlaczego autosave nie działa , nie można wczytać zapisu . Przy przechodzeniu między Zatonem a Janowem i innymi lokalizacjami wywala grę na pulpit , ale nie zawsze. Może ktoś wie co zrobić. win XP 32 , 4Gram 166 ,karta 1Gddr5.
Za mało ramu. Również mam tyle samo i niestety gra się sypie. Mod potrzebuje nieziemskiej ilości pamięci.
ok tyle że ja mam ten mod prawie skończony i takiego wypadania nie było jak uruchamia się spawner , bo jest w tym modzie i jeszcze jedno mam zabić WILKA i jego kumpli , ale wilk jest nieśmiertelny
Wilk nie jest nieśmiertelny tylko bardzo wytrzymały, przede wszystkim najpierw zabij jego kumpli, dopiero wtedy będziesz mógł zabić Wilka. Poza tym, skoro jeszcze go nie zabiłeś to do końca moda masz baaardzo daleko
Odnośnie wylotów - podaj loga z jakim cię wyrzuca. Zaraz po wylocie otwórz notatnik i użyj komendy wklej. Jeśli nic się nie zapisze to na dysku C w dokumentach publicznych znajdź katalog STALKER-Zew Prypeci, w nim folder logs i plik xray_twój login. Otwórz ten plik za pomocą notatnika i przekopiuj wszystko poniżej FATAL ERROR
pisze do Kobal co do wylotów na razie log jest pusty grę odpaliłem od nowa i miałem jeden wylot jak będzie nowy to go wkleję nic z frazą FATA ERROR nie znalazłem pisałem że jestem prawie na końcu , bo robiłem misje Wulkan , Wilka olałem bo przy obronie Składowska mi się pętał , waliłem do niego z karabinu gaussa i reszty i było to po rozmowie z nim o on nic , też próbowałem z jego kumplami i jest to samo co z Wikiem teraz w nowej grze po zdobyciu artefaktu z pogłębiarki teleportowałem się do Składowska , Wilk sobie odszedł , nie wiem jakie będą konsekwencje pytałem jak uruchomić spawner ale sobie już prawie sobie poradziłem , poprawiłem go spawner są obiekty teleport i kasa jak to dopracuję to prześlę plik jeśli można pytanie do YURKA polonizowałeś plik ui_main_menu.script tam w nagłówku jest napisane wersja 1.6 a przy uruchomieniu gry plansza z menu po prawej stronie na dole pisze że to wersja 1.7 co jest prawdą czy to może przeoczenie na tym forum jestem nowy i mam pytanie czy mogę sobie pogrzebać w tym i innym pliku chodzi o spawner
No to ja też może pytanko zadam . A nawet dwa . Gdzie mnie więcej jest schowek z dokumentami o Labie który miał Zimny w Prypeci (Przedszkole czy Szkoła) . No i kto to Szrama ? Bo mam podejrzenia że to facet ze Skadowska ale nie mam opcji dialogowych ![]()
Schowek z dokumentami Zimnego u mnie był na terenie szkoły, na placu gdzie walczymy ze snorkami pomagając Zulusowi w podstawce. Plecak leżał przy wejściu do budynku naprzeciwko miejsca gdzie stoimy z Zulusem, ale lokalizacja może być losowa. W przedszkolu to zdaje się dokumenty Striełoka były. Szrama to znany ci doskonale Informator na Skadowsku, ale to musisz dopiero odkryć.Jest linia questów Tożsamość Informatora, albo coś w tym rodzaju.
No to ja tez mam pytanko: Odkryłem tożsamość informatora, znalazłem wszystkie dokumenty dotyczące X laboratoriów, zabiłem 400 zombie, i skończyły mi się główne wątki, i w związku z tym pytanie czy to juz koniec? A co z Anubisem, Lebiediewem, czy są jakieś zadania z nimi, których ja nie moge znaleźć?