Sigerous Mod 1.7 Geonezis Addon

Kobal ty znasz rosyjski? Ja do tego doszedłem po godzinie prób i błędów xd gdybym tylko grażdankę znał…

witam mam egzo czystego nieba ( go trochę uleprzyłem ) jak skończyć zadanie dane przez kociłeb w opisie jest aby dać bandytom przybyłym z południa zony gdzie ich znajdę?

Jak trochę je ulepszyłeś to możesz mieć problem z zadaniem. Bandyci są na bazie bandytów w leśniczówce na Zatonie. Jak wchodzisz przez bramę to prosto i na lewo jak pamiętam. Niedaleko miejsca gdzie siedział bandyta przeprowadzający Diegtiariowa na Janów.

1 polubienie

nie mogę tych bandytów tam znaleźć w leśniczówce ale spróbuje na nowo zdobyć czyste egzo bez modyfikacji mogę je kupić ale brakuje mi jeszcze reputacji

To nie ma być egzoszkielet CN tylko egzoszkielet “Świtu” :wink:

1 polubienie

Ile czasu trzeba odczekać by dostać 3 kwest monolitu?

Po każdym, kolejnym zaliczonym zadaniu Cyborg każe ci przyjść następnego dnia.Więc kolejne zadanie najwcześniej następnego dnia o 6 rano :slight_smile:

Właśnie o to chodzi , że przeczekałem 2 doby i nic.

A na jakim zadaniu skończyłeś?

Wróciłem z zatonu po uzupełnieniu schowków i po naprawie gaussa.

Hmm, następne chyba było zadanie na antenę monolitu. Sprawdź dialogi, zdaje się że następny quest dostaniesz w Księgarni. Powinno coś być o spotkaniu z Potworem.

Wszystkie kwesty monolitu są potrzebne by pociągnąć fabułę? Pytam bo ja z Potworem kwestu nie miałem – też czekałem jak Asakura13 kilka dni – a teraz jestem niby po znalezieniu i oddaniu wszystkich dokumentów z labów, po rozmowie z Samojłowem i nie mogę pchnąć akcji naprzód. Wątek z Informatorem mam nieukończony, najemnika dla Samojłowa nie mogę znaleźć, podobnie zresztą jak schematu dla Kardana.

Monolit w Prypeci nic do fabuły nie ma. To tylko zadania poboczne. Z chwilą wzięcia questu Operacja Wulkan i tak ich wszystkich wybijesz.

Tyle dobrego. A po oddaniu dokumentów z labów, kwest z Informatorem ciągnie się dalej?

Jest zadanie na jego tożsamość, ale skoro masz załatwione dokumenty z labów to już pewnie jesteś po nim. Chyba po coś tam się do niego przychodzi, ale to do innych questów. Na końcu najważniejszy jest Samojłow, on popycha fabułę.

@postudio Aby pchnąć fabułę do przodu po oddaniu dokumentów dowódcy grupy SBU, musisz wykonać całą linię fabularną z podstawki (nie opuszczaj zony). Potem musisz zabić 400 zombie i wrócić do bazy wojskowych, która staje się bazą stalkerów/SBU. (Samijłow zajmuje miejsce Kowalksiego)

Jejhiev

To wiem tylko że, 400 zombie zabitych, dokumenty oddane, zadanie od Samojłowa wzięte a akcja sie nie posuwa – najemnika którego mam szukać obok CHJ nie ma (tzn. respią się wszyscy tylko nie ten z pda, latam od dłuższego czasu jak głupi dookoła CHJ i zabijam najemników, zombie i mutanty), schematu dla kardana (pistolet gaussa) nie ma (poradnik przejrzałem – tam część screenów dotyczy stacji obsługi chyba?). Wątek z Informatorem mi się zakończył w momencie wzięcia zadania na oko kruka dla Novikowa (ale o so chodziiii?) za to wisi mi zadanie z połowy gry “podążaj za sygnałem z PDA powinnościowca” (czy jakoś tak) chociaż je zakończyłem (pamiętam rozmowę z dowódcą powinności). Znaczy się jestem od pewnego czasu w czarnej d…

To nie ma być egzoszkielet CN tylko egzoszkielet “Świtu”

: racja zgadza się nie dopatrzyłem dzięki

@postudio Też nie mogłem go znaleźć, ale leży tam na pewno. U mnie respi się zawsze na którymś z pięter w takim małym pokoiku co jest na prawie każdym z nich (jedno wejście do niego z innego pokoju). Jeśli to pomoże to możesz sobie zmienić kolor kropek trupów, bo na radarze z Geonezis ich prawie nie widać. To jest trup najemnika w egzo. Szukaj od poziomu +1 wzwyż. On nie leży na korytarzu, tylko w pokoju na środku.

Czy dokumentację do nanoegzoszkieletu(dla Azota),mam szukać w Tunelu(Prypeć 1)?