Sigerous Mod 1.7 Geonezis Addon

Jeśli wykonałeś wszystkie zadania Monolitu, śmiało możesz wybić ich bazę. Ale przecież jest na to osobny quest. Wystąp z frakcji Monolit, byś wiedział do kogo strzelać a do kogo nie. Jeśli zrobiłeś zadanie Azota “Idealna Ochrona” możesz pogadać z Kowalskim. Zrób zadanie “Zakłócenia Radiowe,” a po wykonaniu tego zadania spytaj Kowalskiego o zadanie “Operacja Wulkan.” W tym zadaniu wybijesz monolitowców w kinie Prometeusz. Następnie bierzesz od Kowalskiego kolejne zadanie z podstawki " Nieznany:Zbadaj źródło sygnału," w Pralni pojawia się Striełok, rozmawiasz z nim, ewakuacja i już jesteś we freeplayu. Oczywiście wybierasz pozostanie w Zonie.

Wszystko już jest tutaj http://stalkerteam.pl/topic/3776-poradnik-sgm-20-geonezis/

Wiem, że jest już Poradnik od kilku dni korzystam i bardzo pomocny.

W oczekiwaniu na tłumaczenie “Na przekór śmierci…cz.1 W diabelskim kręgu.” wróciłem do SGM. Regularne CTD (sytuacja - brak broni w ręku, słychać dźwięk przeładowania). Taki log:

_Error Reason: ---------------------------------------- xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "F:S.T.A.L.K.E.RbinxrCore.dll" at 001B:002CE12E, xrDebug::backend()+174 byte(s) User Message: ---------------------------------------- Exp[b][/b]ression : error handler is invoked! Function : invalid\_parameter\_handler File : D:prog\_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp Line : 815 Description :_

O co chodzi?

Error wstawiamy w kod, na panelu <>. cichy

Mam dziwny problem z misją zagazowania pijawek, gdyż w pierwszym jeepie nie ma sejfu z kluczem “A”, to wynika z fabuły czy może to bug?! Można to jakość obiec, klucz przywołać kodem?

Klucz powinien być w jeepie w raz z dokumentami. Były dokumenty? Czy nic nie bylo?

Nie ma w ogóle sejfu!! W drugim jeepie w tym pod mostem to jest sejf a w nim klucz b i dokument, natomiast w pierwszym od strony leśniczówki jedyne co jest to porozrzucane granaty i apteczki i nic więcej

W ogóle nie ma sejfu? No to albo przy spawnie tych wszystkich rzeczy przy tworzeniu gry coś nawaliło. Albo spróbuj wczytać savy z przed robienia niektórych questów albo zacznij jeszcze raz grę. Wydaje mi się że to jedyne rozwiązania

Nie ma, ale dzięki za pomoc, pijawy załatwiłem tradycyjnie granatami i kałachem i o dziwo misja zaliczona :thumbsup: , więc spox.

Raz tam byłem drugi raz z tych wszystkich ciał przedmioty powyciągać itd. i nie chcąco zahaczyłem o pijawkę. Wskoczyłem szybko z rozbiegu na to po lewej jak wchodzisz tam gdzie siedzą. Nie mogły bić a ja zaoszczędziłem apteczki :thumbsup:

Każdy sejw który próbuje wczytać wywala mnie z takim błędem

_FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : !m\_error\_code [error]Function : raii\_guard::~raii\_guard [error]File : D:prog\_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript\_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...r. - zew prypecigamedatascriptssgm\_modules.script:182: attempt to index field 'actor' (a nil value)_

co to znaczy? jest na to jakaś rada?

Morze mi ktoś połączyć te pliki . Co połącze to mnie wywala?- Mam taki problem ,że zainstalowałem tak jak w instrukcji

_ INSTALACJA…

1. Stalker CoP PL
2. patch 1.6.0.2 PL
3. SGM 1.7
4. SGM 1.7 fix 31.08
5. Geonezis 1.7 Addon

6. POLONIZACJA

(Głównie mi chodzi za istalowanie dodatku Geonezis 1.7 Addon- reszta mi chodzi)

Każdy plik zamieniałem . gra się odpaliła przeszłem kawałek i wy wrzuciło mnie do pulpitu kilka razy ,morze żle pliki zamieniłem.

Morze mi ktoś połączyć cały mod.

Napisz konkretnie czego nie możesz połączyć bo nie wynika to z Twojej wypowiedzi. Modyfikacja na pewno działa bo sam ją przeszedłem - i to bez większych problemów. Sprecyzuj z czym masz problem .

Problem z plikiem ui_icon_equipment.
Zmieniłem obszar roboczy pliku PAINTNETEM na 2048 ale po uruchomieniu moda SGM 1.7 GEONEZIS ADDON  połowa ikonek w ekwipunku jest niewidoczna

A te ikonki które się wyświetlają, są zgodne z daną nazwą ? Być może zmieniłeś rozmiar całego obszaru.

Podeślij ten plik to zobaczymy.

Wszystkie ikonki są zgodne z nazwą.w przerobionym pliku brzegi są obcięte.Nie mogę go przesłać wyskakuje mi błąd,że nie mam uprawnień do wysyłania tego rodzaju plików.

Wstaw na jakoś hosting i daj link

Najpierw to spakuj WinRarem dopiero potem wrzuć.

Oto link do pliki ui_icon equipment. http://host1gb.net.pl/download.php?file=292a00d593cd783d3cf2b7a6fbcc7153

Archiwum jest uszkodzone

Czy mogę wysłać ten plik inaczej np. mailem.